Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- پایگاه میدل ایست آی در گزارشی به بررسی وضعیت منافقین و حمایت‌های مقامات ارشد آمریکایی از این گروهک تروریستی پرداخته و می‌نویسد که این گروهک هیچ مشروعیتی ندارد. تاریخ انتشار: 14:01 - 29 تير 1398 - کد خبر: ۵۳۴۶۵۵

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ پایگاه «میدل ایست آی» طی گزارشی با عنوان «چگونه مجاهدین خلق (گروهک تروریستی منافقین) از لیست تروریستی به راهرو‌های کنگره آمریکا راه پیدا کردند» به بررسی فعالیت‌های اخیر این گروهک تروریستی در آمریکا پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش ضمن اشاره به تحرکات اخیر گروهک تروریستی منافقین در آمریکا می‎گوید: با وجود گذشته تیره آنها، اما علاوه بر «رودی جولیانی» و «جان بولتون» بسیاری از مقامات آمریکا از هر ۲ حزب از این گروهک حمایت می‌کنند.

«باربارا اسلاوین»، از مقامات اندیشکده «شورای آتلانتیک» در این باره می‌گوید: مضحک است که آن‌ها قادر بوده‌اند نفوذی را در آمریکا کسب کنند.

اسلاوین می‌افزاید: من فکر می‌گنم نخستین دلیل این موضوع پولی است که آن‌ها به لابی‌گری‎هایشان می‌دهند. افرادی مانند رودی جولیانی وجود دارند که از آن‌ها حمایت می‌کنند.

این مقام اندیشکده شورای آتلانتیک در پاسخ به سؤال درباره گروهک تروریستی منافقین پرسیده شده، تاکید کرد این گروه به هیچ عنوان مشروعیتی ندارند.

در بخش دیگری از این گزارش به تاریخچه این گروهک تروریستی اشاره شده و آمده است: ۷ سال پیش شبکه «ان بی سی» به نقل از ۲ مقام ارشد آمریکایی افشا کرد که اعضای مجاهدین (گروهک تروریستی منافقین) از سوی اسرائیل آموزش دیده بودند. این گروه در آن زمان گزارش را رد کرد، اما با این وجود مجاهدین (گروهک تروریستی منافقین) متهم به انجام حملاتی در طول تاریخ خود است.

میدل ایست آی در بخش دیگری ‌می‌نویسد: سال ۲۰۰۶ نیز وزارت خارجه آمریکا گزارش داد که مجاهدین (گروهک تروریستی منافقین) مجموعه‌ای از حملات مرگبار را در ایران انجام داده است.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا دولت آمریکا گروهک تروریستی منافقین ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۹۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌توجهی بلینکن به سخنان کارکنان وزارت خارجه آمریکا مبنی بر مجازات سربازان صهیونیستی ناقض حقوق بشر

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، از مجازات واحد‌های نظامی صهیونیستی که ثابت شده است حقوق بشر را نقض کرده‌اند و مرتکب اعمال قتل یا تجاوز شده‌اند، خودداری کرد. وب سایت آمریکایی Propublica  که متخصص در گزارش‌های تحقیقاتی است، به نقل از مقامات آمریکایی گفت که توصیه‌های یک کمیته وابسته به وزارت خارجه آمریکا در خصوص مجازات صهیونیست‌ها توسط بلینکن نادیده گرفته شده است.

براساس گزارش عربی پس، این وب سایت آمریکایی اعلام کرد که مقامات اعلام کردند که حوادث بررسی شده توسط کمیته روابط خارجی در کرانه باختری حتی پیش از عملیات «طوفان الاقصی» در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ رخ داده است.

این گزارش‌ها شامل گزارش‌هایی از قتل‌های غیرقانونی توسط پلیس اسرائیل، حادثه‌ای که در آن یک گردان اسرائیلی یک مرد مسن فلسطینی-آمریکایی را مورد ضرب و شتم قرار داده، سپس او را بستند و برای مرگ رها کردند و حادثه‌ای که در آن بازرسان یک نوجوان را که متهم به پرتاب سنگ بود را، شکنجه و مورد تجاوز قرار دادند، بود.

این مقامات آمریکایی اعلام کردند که توصیه‌هایی برای مجازات واحد‌های نظامی صهیونیستی از دسامبر گذشته به بلینکن رسیده است، اما وی هیچ اقدامی انجام نداده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه در مصاحبه با وب سایت آمریکایی ادعا کرد که این کمیته تعهد خود را برای حمایت از قوانین حقوق بشر جدی می‌گیرد.

افشای کوتاهی بلینکن در عمل به توصیه‌ها در برهه‌ای حساس از روابط آمریکا و اسرائیل پس از بیش از ۶ ماه جنگ در نوار غزه صورت می‌گیرد.

چندین مقام وزارت خارجه آمریکا گفتند که ناکامی بلینکن در مجازات واحد‌های نظامی اسرائیل، انتقاد ادعایی بایدن از اسرائیل را تضعیف کرد و این پیام را به صهیونیست‌ها فرستاد که دولت آمریکا آماده برداشتن گام‌های جدی نیست.

این توصیه‌ها از سوی کمیته ویژه‌ای از مقامات وزارت خارجه آمریکا که شامل کارشناسان خاورمیانه و حقوق بشر است، ارائه شده است. این کمیته پس از تصویب دو ماده قانون تصویب شده توسط کنگره در سال ۱۹۹۷ تشکیل شده است. دو ماده قانونی نیز بر این اساس است که آمریکا را از کمک به هر واحد نظامی یا مجری قانون خارجی که متهم به نقض حقوق بشر هستند، منع می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • مداخله آمریکا در خاورمیانه؛ دغدغه جدید رأی دهندگان آمریکایی برای انتخابات ۲۰۲۴
  • روزنامه اسراییلی: اسرائیل مسئولیت حادثه در اصفهان را نمی پذیرد
  • ۲۲ کشته در حمله تروریستی به اتوبوس حامل نیروهای ارتش سوریه
  • دومین جلسه مجازی آمریکا و اسرائیل درباره حمله به رفح
  • همکاری قضایی ایران، عراق و سوریه علیه تروریسم
  • امضای تفاهم‌نامه کمیته قضایی سه جانبه مقابله با تروریسم میان ایران، عراق و سوریه
  • امضای تفاهم‌نامه قضایی میان ایران، عراق و سوریه
  • لو رفتن اشتباه محاسباتی اسرائیل درباره حمله ایران | فکر می کردند ایران حداکثر ... | ماجرای شکایت آمریکا از اسرائیل درباره حمله به سفارت ایران در دمشق
  • بی‌توجهی بلینکن به سخنان کارکنان وزارت خارجه آمریکا مبنی بر مجازات سربازان صهیونیستی ناقض حقوق بشر
  • بازداشت ۱۰ مظنون داعشی دیگر در ترکیه