Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، علیرضا تابش دبیر سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در دیدار با امیرعبدالرضا سپنجی مدیرکل روابط عمومی و امور رسانه سازمان حفاظت محیط زیست، ضمن تاکید بر اهمیت مشارکت و حمایت نهادها و سازمان‌های دولتی و خصوصی در راستای تولید فیلم‌های کودکان و نوجوانان گفت: یکی از مهمترین اقدامات سی و دومین جشنواره فیلم کودک، ایجاد فضای تعاملی در قالب بخش «جلوه‌گاه امید» است که به موجب آن، اهرم‌های حمایتی در دوره تولید و اکران و نگاه‌های موضوعی و تخصصی برای پیشبرد اهداف ملی در آثار سینمایی کودک در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر همین اساس مشارکت سازمان محیط زیست با نگاه دغدغه‌مند و جایگاهِ اثرگذار در این دوره، اتفاقی مهم است که می‌تواند مورد توجه فعالان این عرصه باشد و خروجی‌های آن منجر به ایجاد یک بستر فرهنگ ساز در میان مخاطبان شود.

تابش عنوان کرد: طبیعی است که «جلوه گاه امید» با قرار گرفتن در مسیری درست، کیفیتِ آثار تولیدی با اهداف ملی و انسانی مورد نظر را ارتقا داده و با ورود نگاه‌های تخصصی و کارشناسانه در زمینه موضوعات حیاتی و حساسیت برانگیز برای کودکان و نوجوانان که حفاظت از محیط زیست یکی از آن فضاهای مهم محسوب می شود، دستاوردهایی ماندگار را ثبت خواهد کرد.

امیرعبدالرضا سپنجی مدیرکل روابط عمومی و امور رسانه سازمان حفاظت محیط زیست نیز بر اهمیت هنر و رسانه در نشان دادن جایگاه محیط زیست در افکار عمومی و به ویژه خانواده و نسل نو تاکید کرد و گفت: تولید فیلم‌هایی با مضمون حفاظت از محیط زیست و دوستی با طبیعت و انتقال مفاهیم محیط زیستی از جمله موارد با اهمیت و تاثیرگذار است که باید به آن توجه ویژه شود.

سپنجی با اشاره به برگزاری جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان در شهر اصفهان بیان کرد: مشارکت سازمان حفاظت از محیط زیست در بخش «جلوه گاه امید» با هدف تشویق فیلمسازان سینمای کودک و نوجوان در دستورکار این سازمان قرار دارد و امیدواریم همکاری‌های خوبی در این زمینه از سوی سازمان حفاظت از محیط زیست و جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان صورت گیرد.

وی در پایان با اشاره به برگزاری سومین دوره المپیاد فیلمسازی نوجوانان حمایت از ایده‌های برگزیده ساخت فیلم در المپیاد فیلمسازی نوجوانان با موضوع محیط زیست، طبیعت، آب، پسماند، مضرات آلودگی هوا، گرد و غبار و محیط بانان را از اهداف این سازمان دانست و افزود: بهره‌مندی از سالن همایش‌ها و امکانات پارک پردیسان برای نمایش فیلم‌های کودک و نوجوان و بزرگسالان با همکاری نهادهای مرتبط و همچنین همکاری و در اختیار قرار دادن امکانات محیط زیست کشور برای فیلم و مستندسازی در حوزه محیط زیست و موارد مرتبط با این حوزه از جمله حمایت‌های سازمان حفاظت از محیط است که در دستور کار ما قرار خواهد گرفت.

کد خبر 4671224 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان اصفهان سازمان حفاظت از محیط زیست پارک پردیسان علیرضا تابش سازمان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۰۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت‌های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هوشمند می‌شود

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه نظارت‌های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هدفمند و هوشمند می‌شود،گفت: رسیدگی به ۱۰ هزار درخواست و تایید بیش از سه هزار نقل و انتقال پسماند در کشور بیانگر جدیت کار در این حوزه است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، ایرج حشمتی در همایش مدیران محیط زیست کشور در شیراز با بیان اینکه نظارت بر اجرای قانون مدیریت پسماند و تغییر اقلیم از اولویت‌های پیش‌رو در سال جاری است که با جدیت دنبال می‌شود، گفت: رسیدگی به 10 هزار درخواست و تایید بیش از سه هزار نقل و انتقال پسماند در کشور بیانگر جدیت کار در این حوزه است، نظارت‌های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هدفمند و هوشمند می‌شود.

وی با اشاره به مسئولیت محیط زیست در حوزه‌های پایش آب، هوا و خاک افزود: به روزرسانی سیاهه انتشار آلاینده‌های هوا و تدوین برنامه عملیاتی کاهش آلودگی هوای کلانشهر‌ها در دستور کار سال 1403 سازمان قرار گرفته است، همچنین با همکاری وزارت صمت، وزارت کشور، پلیس راهور و راه و شهرسازی برنامه از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده با اولویت حمل و نقل عمومی و موتورسیکلت در سال جدید اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد: در اجرای ماده الحاقی قانون برنامه هفتم توسعه، با هدف تقویت سازگاری و‌ کاهش آسیب‌پذیری کشور در مقابل تغییر اقلیم، برنامه مدیریت تغییر اقلیم کشور توسط سازمان و با همکاری سازمان‌های ذیربط تهیه خواهد شد.

حشمتی با تشریح اقدامات سیاستگذاری و نظارتی در بخش آب و خاک، یاد آور شد: قانون حفاظت از خاک قانون تخصصی است که بعد از انقلاب اسلامی ایران تصویب و ابلاغ شده است و در همین راستا آئین نامه اجرایی قانون حفاظت از خاک در سال گذشته در هیئت وزیران و نیز خط مشی‌های مدیریت، حفاظت و بهره برداری پایدار از خاک کشور تصویب و ابلاغ شد که مطابق خط مشی‌های مذکور، بهینه سازی روش‌های استفاده از آب‌های نامتعارف در خاک در تطابق با شاخص‌های کمی و کیفی و استاندارد‌های مرتبط باید صورت گیرد.

وی ادامه داد: در همین راستا و نیز کمک به حل بحران فعلی آب کشور تدوین و ابلاغ معیار مشمولیت واحد‌ها در اجرای طرح پایش خوداظهاری برای بخش پساب و پارامتر‌های مشمولیت واحد‌ها به تفکیک کد آیسیک دراجرای قانون حفاظت از خاک و آئین نامه جلوگیری از آلودگی آب تدوین و ابلاغ شده است. 

معاون محیط زیست استانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور ادامه داد: در سال گذشته، 143 رودخانه با 684 ایستگاه به صورت فصلی پارامتر‌های عمومی و سمی مورد پایش قرار گرفته که نتایج 1876 پایش نشان از این دارد که در 70 درصد پایش‌های انجام شده کیفیت رودخانه متوسط تا بسیار خوب بوده است، همچنین 5 گزارش ملی در راستای نظارت بر مدیریت زیست محیطی تنظیم و به نهاد‌های متولی قانونی آن برای اقدام وفق تکالیف قانونی ابلاغ شده است. 

حشمتی در ادامه با بیان اینکه وضعیت کیفیت آب زیر زمینی نیز با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت نیرو در کارگروه‌های برنامه ایمنی آب کشور در حال پایش است، ادامه داد: رفع آلودگی با شناسایی انواع ریسک‌های آلودگی اولویت بندی و تدوین پایش آب زیرزمینی کشور صورت می‌پذیرد.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • ٢۵ خودروی عملیاتی محیط‌بانی رونمایی شد
  • افزایش اعتبارات محیط زیستی در راستای رفع چالش‌ها
  • طرح پتروشیمی «میانکاله» دیگر وجود ندارد
  • راه‌اندازی پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیکی»
  • پایش کیفیت ۱۴۳ رودخانه در سال ۱۴۰۲
  • نظارت‌های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هوشمند می‌شود
  • زمین پاک فرصتی برای افزایش آگاهی درباره مسائل زیست‌محیطی
  • ثبت ۳۴ هزار مورد کشفیات یگان حفاظت محیط زیست کشور
  • ۲۰ میلیون تن پسماند ساختمانی در قم انباشت شده‌است