Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای مرکزی حزب‌کارگزاران گفت: اگر آقای عارف می‌خواهد با مجموعه شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان همانند روز‌هایی که این شورا از انسجام قابل قبولی برخوردار بود کار کند باید بپذیرد که شورای سیاست‌گذاری با محوریت رئیس دولت اصلاحات به کار خود ادامه دهد.

علی‌محمد نمازی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران درباره اظهارنظر روز‌های گذشته حسین مرعشی که از احتمال تاسیس جبهه‌ای به موازات شورای سیاست‌گذاری در جریان اصلاحات خبر داده بود، گفت: نظر حزب کارگزاران به هیچ وجه این نیست که جبهه‌ای در تقابل با شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شاید چنین اظهاراتی با این هدف بیان شده باشد که فشار‌هایی را به سران شورای سیاست‌گذاری وارد آوردند تا آن‌ها مجاب به اعمال تغییراتی در ساختار این شورا شوند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در واکنش به این گمانه‌زنی که در جلسات گذشته شورا سیاست گذاری گویا اعضا برای سرلیستی عارف در انتخابات آتی مجلس به توافق نرسیده‌اند تصریح کرد: آقای عارف اخیرا درباره اینکه شورای سیاست‌گذاری از سوی اصلاح‌طلبان در حال لطمه خوردن است، ابراز ناراحتی کرده است.

نمازی ادامه داد: فارغ از این ابراز گلایه‌ها، من معتقدم اگر آقای عارف می‌خواهد با مجموعه شورا همانند روز‌هایی که این شورا از انسجام قابل قبولی برخوردار بود کار کند، باید از برخی انتظارات خود عدول کرده و بپذیرد که شورای سیاست‌گذاری با محوریت آقای خاتمی به کار خود ادامه دهد.

 

**گلایه عارف از اداره شورای سیاست‌گذاری توسط نزدیکان خاتمی

وی در واکنش به این مطلب که یکی از بزرگترین انتقاداتی که به شورای سیاست‌گذاری وارد می‌شود این است که اتفاقا این شورا با محوریت نزدیکان رئیس دولت اصلاحات اداره می‌شود، گفت: بله، این مطلب درست است، ولی به هر حال آقای عارف انتظار دارد که نقشش در شورای سیاست‌گذاری بیش از امروز باشد و خلاصه ایشان از موقعیت کنونی‌اش در شورا راضی نیست.

این عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران تاکید کرد: به اعتقاد من اصلاح‌طلبان باید از تعارفات مرسوم در شورا عبور کرده و ساختار شورا با انتخاباتی آزاد و رقابتی ساماندهی شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: اگر آقای عارف بار دیگر به عنوان سرلیست انتخاب شود، این مسئله نشان می‌دهد که شورای سیاست‌گذاری بار دیگر درگیر تعارفات بیهوده شده و در صورت موفقیت لیست ارائه شده در انتخابات نیز نباید از نمایندگان اصلاح‌طلب راه‌یافته به مجلس، انتظاری بالاتر از نمایندگان کنونی فراکسیون امید داشت.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره دورهمی هفته‌های اخیر گروهی از وزرای ادوار با محوریت و هماهنگی عارف و اینکه برخی‌ها تشکیل چنین جلساتی را به منزله تلاش عارف برای ایجاد تشکلی متفاوت با شورای سیاست‌گذاری قلمداد می‌کنند، گفت: اطلاعی از برنامه‌های آقای عارف ندارم. ولی به ایشان توصیه می‌کنم که در پی چنین اقداماتی نباشد.

نمازی ادامه داد: آقای عارف از یک اوج محبوبیت به وضعیت کنونی رسیده است. ایشان در سال ۹۲ پس از اینکه به توصیه بزرگان جریان اصلاحات به نفع آقای روحانی از کاندیداتوری انصراف داد، از محبوبیت زیادی نزد اصلاح‌طلبان برخوردار شد. همین مسئله نیز موجب شد که در اوج محبوبیت ریاست شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان به او واگذار شود. ولی عملکرد غیر قابل دفاع فراکسیون امید مجلس با ریاست ایشان و متعاقب آن عملکرد ضعیف شورای سیاست‌گذاری در سال‌های اخیر موجب شده تا ایشان به سمت تاسیس یک جبهه حرکت کند که من فکر نمی‌کنم چنین کاری مورد استقبال گروه‌های مختلف جریان اصلاحات قرار گیرد.

 

تسنیم

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000ETu برچسب ها: عضو کارگزاران ، عارف ، شورای سیاستگذاری ، اصلاح طلبان

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: عضو کارگزاران عارف شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۲۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای اعضای شورای شهر به استیضاح شهردار ارومیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی، بنا به اخبار رسیده از صحن شورا، جلسه امروز با موضوع پاسخ‌گویی "حسین مهدی‌زاده" شهردار ارومیه به ۹ سوال ۸ تن از اعضای شورا برگزار شد.

در این جلسه بعد از پاسخ شهردار به سوالات اعضای شورا و بعد از رای گیری اعضای شورای شهر نسبت به پاسخ‌های شهردار قانع نشدند و استیضاح شهردار ارومیه با ۶ رأی مثبت اعضا تأیید شد.

به گفته سخنگوی شورای شهر، ریاست شورا حداکثر تا ۱۰ روز موظف به تعیین وقت جلسه استیضاح و رأی‌گیری در این خصوص خواهد بود.

گفتنی است، چنانچه در آن جلسه ۸ نفر از اعضا شورای شهر به برکناری شهردار رأی بدهند وی برکنار و سرپرست جدید از بین پرسنل شهرداری ارومیه انتخاب خواهد شد و اگر آرا برکناری به حد نصاب لازم نرسید حسین مهدی‌زاده کماکان شهردار باقی خواهدماند.

در ماه‌های اخیر انتقادات زیادی از عملکرد شهردار ارومیه مطرح شده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898406

دیگر خبرها

  • تشکیل شورا‌های جوان‌سازی در روستا‌های فارس
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • جنجال در هشتگرد؛ هر ۷ عضو شورای شهر هشتگرد حق ورود به جلسات را ندارند!
  • برقراری توازن و عدالت منطقه‌ای سیاست اصلی شورای شهر قم است
  • نمایشگاه کتاب در سال آینده در شهر آفتاب برگزار خواهد شد
  • نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان
  • استارت انتخاباتی حجاریان!
  • رای اعضای شورای شهر به استیضاح شهردار ارومیه
  • نیروهای واکنش سریع به دنبال تاسیس دولت در غرب سودان
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی / احتمال اصلاح نرخ دلار