Web Analytics Made Easy - Statcounter

جراح مغز و اعصاب بیمارستان نمازی شیراز از جراحی صرع برای نوزاد ۸ ماهه دراین بیمارستان خبر داد و گفت: از ۱۰ سال گذشته تاکنون در بیمارستان نمازی شیراز جراحی صرع انجام می شود که این نوزاد به عنوان دویست و هفتاد و پنجمین بیمار مبتلا به صرع مورد جراحی صرع قرار گرفت.

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، محمدصادق مسعودی انجام این نمونه از جراحی‌های موفقیت‌آمیز در دانشگاه علوم پزشکی شیراز را مهم توصیف کرد و افزود: امروزه افتخار داریم نوع درمان و تشخیص بیماری صرع در بیمارستان نمازی، مطابق با تمام استاندارهای علمی دنیا با کمترین هزینه در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اعضای تیم بخش تشنج بیمارستان نمازی موفق به انجام این جراحی درمان برای یک نوزاد هشت ماهه شدند.

این جراح مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه هم اینک با فعالیت تیم فوق تخصصی صرع در بیمارستان نمازی قادر هستیم تعداد جراحی بیمار صرع مقاوم به دارو در سال را افزایش دهیم، گفت: با توجه به اینکه درمان و جراحی برخی از این بیماری مانند دیگر درمان ها یک اقدام عام المنفعه است و هزینه قطعه الکترونیکی آن برای مجموعه وزارت بهداشت هزینه بر است، حمایت نیکوکاران موجب می شود بتوانیم تعداد بیشتری از مبتلایان به این بیماری را درمان کنیم.

 مسعودی با اشاره به فعالیت فوق تخصصی بخش تشنج بیمارستان نمازی گفت: چنانچه تمام تجهیزات این جراحی فراهم باشد، می توانیم بدون هیچ وقفه زمانی بیماران را جراحی کنیم.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال بیمارستان دارو دانشگاه علوم پزشکی درمان نوزاد قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۲۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان مطهری قطب درمانی چشم پزشکی علوم پزشکی ایران خواهد شد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالرضا پازوکی در نشست هم اندیشی با اعضای هیات علمی مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰ خبر ناایمن بودن ساختمان بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) اعلام شد و هم‌اکنون به نقطه اجرایی آن رسیده‌ایم. در این راستا مقرر شده برخی درمانگاه‌ها و مراکز سرپایی به محوطه دیوار سنگی منتقل شوند و پیشاپیش باید از کادر درمان مجتمع برای همکاری درخصوص تخریب و جابه جایی بخش‌های ساختمان شماره ۳ تشکر کرد.

وی افزود: در صورت امکان و در کوتاه مدت برای جانمایی درمانگاه‌ها دنبال مکانی مناسب در نزدیکی مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) هستیم تا در بازه زمانی ۶ ماهه، پس از ساخت سازه سبک در محوطه دیوار سنگی به آنجا منتقل شود.

پازوکی در ادامه عنوان کرد: با تغییر معاون توسعه شاهد پیگیری‌های مکرر از سازمان‌های مربوطه از جمله سازمان برنامه و بودجه و مجلس شورای اسلامی درخصوص اخذ مجوز‌های لازم برای بازسازی و مقاوم سازی مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) و سایر پروژه‌های عمرانی دانشگاه هستیم.

وی ادامه داد: باید از تمامی پتانسیل‌ها و با رعایت ارزش‌های انسانی و الهی و به کارگیری هوش مصنوعی و حرکت به سمت بین المللی سازی، در راستای چابک سازی پروژه‌های عمرانی قدم برداشته و از تمامی پتانسیل موجود کمال استفاده را کنیم و در این راستا از ظرفیت خیرین سلامت نیز باید استفاده کرد، همانطور که مجتمع بیمارستانی حضرت مهدی (عج) در دانشگاه علوم پزشکی تهران به این طریق ساخته شده است.

پازوکی افزود: یکی از اقدامات مهم سال ۱۴۰۳ برگزاری جلسات با تمامی مدیران دانشگاه درخصوص نگارش برنامه ۵ ساله دانشگاه و نحوه سیاست‌گذاری آموزشی است. به‌عنوان مثال یکی از تصمیمات در آینده‌ای نزدیک تبدیل بیمارستان مطهری به عنوان قطب درمانی چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران خواهد بود.

دکتر نادر توکلی، سرپرست جدید مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) نیز در این نشست عنوان کرد: مجتمع حضرت رسول (ص)، قطب آموزشی و درمانی کشور و یکی از مراکز ریفرال مورد توجه سایر مراکز درمانی است و به عنوان یکی از مراکزی که بیشترین تعداد سرویس درمانی در آن به انجام رسیده، مورد توجه است.

وی افزود: در ابتدای کار خود جلسات متعددی با گروه‌های مختلف درخصوص جابه جایی ساختمان شماره ۳ برگزار شد و نیاز است تا با مشاوره و شنیدن رهنمود‌های سایر اعضای هیات علمی برای تعیین سیاست‌های آینده درمانی و آموزشی مجتمع اقدامات لازم به عمل آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علت عجیب کهیرهای پوستی
  • ۱۱۰ هزارعمل جراحی در بیمارستان‌های دولتی استان کرمانشاه
  • اعضای کودک خردسال مشهدی جان ۵ نفر را نجات داد
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • برپایی بیمارستان صحرایی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان
  • پلمب یک محل غیرمجاز زیبایی و لیزر در اردبیل
  • وسواس؛ بیماری سمج اما درمان‌پذیر
  • بیمارستان مطهری قطب درمانی چشم پزشکی علوم پزشکی ایران خواهد شد
  • دانشگاه های علوم پزشکی و شیراز در رتبه بندی موضوعی کیو اس ۲۰۲۴
  • جراحی نادر در شیراز؛ عمل جنین دارای نارسایی قلبی در رحم مادر