Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی با استفاده از رانت اطلاعاتی به دنبال خرید سهام دولت در خودروسازی‌ها هستند؛ بنابراین برای جلوگیری از این موضوع، واگذاری سهام دولت در "ایران خودرو" و "سایپا" باید در اتاق شیشه‌ای صورت گیرد.

به گزارش مشرق، بهرام پارسایی درباره واگذاری سهام دولت در "ایران خودرو" و "سایپا"، گفت: اگرچه بر اساس قانون اصل ۴۴ سهام دولت در ایران خودرو و سایپا باید واگذار شود، اما این واگذاری باید کاملا شفاف باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که اغلب واگذاری‌های فعلی با اما و اگرهای بسیاری همراه است و خصوصی‌سازی ساز و کار شفافی ندارد.

بیشتر بخوانید:

فیلم/ به خودروسازان اجازه قطعه‌سازی داده نمی‌شود فیلم/ کنایه جالب مجری تلویزیون به کیفیت پراید اما و اگرهای تکمیل خودروهای کف کارخانه

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عدم مسئولیت‌پذیری سازمان خصوصی‌سازی درباره نظارت بر شرایط بنگاه‌های اقتصادی پس از واگذاری‌ها مشهود است، افزود: واگذاری سهام دولت در خودروسازی‌ها باید در اتاق شیشه‌ای صورت گیرد و افرادی که تمایل دارند در این واگذاری شرکت کنند، مشخص شده و خصوصی‌سازی در کمال سلامت و بدون ابهام صورت گیرد.

وی درباره برخی گمانه‌زنی‌ها درباره تمایل شرکت ‌کروز به خرید سهام دولت در "ایران خودرو" و "سایپا" اظهار کرد: به زعم بسیاری از کارشناسان، برخی قطعه‌سازان با تشکیل شرکت‌های تودرتو توانستند صندلی‌هایی در هیئت مدیره خودروسازان به دست آورند -که خلاف قانون بوده و این موضوع در حال بررسی است- که یکی از این قطعه سازان شرکت کروز است.

پارسایی بیان کرد: با توجه به اینکه شرکت کروز در هیئت مدیره خودروسازی‌ها نفوذ داشته و نیرو دارد از معدود قطعه‌سازانی است که علیرغم تامین بخش قابل توجهی از قطعات خودروسازان، مطالبات چندانی از آنها ندارد.

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه قطعه‌سازانی که در خودروسازی‌ها لابی نداشتند با مشکل وصول مطالبات روبه‌رو هستند، اضافه کرد: کروز یکی از شرکت‌هایی بود که بیشترین مشکل را در تحویل قطعه به خودروسازان ایجاد کرد و این موضوع باعث ایجاد شائبه‌ای شد مبنی بر اینکه این شرکت به دنبال ناموفق‌تر نشان دادن خودروسازی‌ها است تا واگذاری سهام دولت در این خودروسازی ها سریعتر صورت گیرد.

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با بیان اینکه ساخت قطعات خاص به صورت انحصاری در اختیار کروز قرار گرفته است، ادامه داد: در واگذاری نباید ابهامی وجود داشته باشد تا همه شرکت‌کنندگان بتوانند در شرایط مساوی و بدون رانت اطلاعاتی و حمایتی در فرآیند واگذاری سهام دولت در ایران خودرو و سایپا شرکت کنند.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس تصریح کرد: هر فرد و شرکتی که شرایط خرید سهام دولت در ایران خودرو و سایپا را دارد باید بتواند از این فرصت استفاده کند و تحت شرایط مساوی با یکدیگر رقابت کند.

آلومینیوم المهدی بدون فک وثیقه واگذار شد

وی درباره صحبت‌های رئیس سازمان خصوصی‌سازی مبنی بر اینکه ایران خودرو و سایپا در وثیقه بوده و امکان واگذاری ندارند، بیان کرد: اغلب شرکت‌های واگذاری شده در وثیقه بودند به طور مثال آلومینیوم المهدی بدون فک وثیقه واگذار شد.

بهانه تراشی سازمان خصوصی‌سازی برای جلوگیری از واگذاری خودروسازی‌ها

به گزارش خانه ملت، سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: در صورتی که واگذاری بدون فک وثیقه امکان‌پذیر نباشد و منع قانونی داشته باشد پس اینطور به نظر می‌رسد که در واگذاری‌های قبلی تخلفات بسیاری صورت گرفته است، برخی غیرممکن بودن واگذاری خودروسازی‌ها را مطرح می‌کنند تا بهانه جدیدی برای جلوگیری از واگذاری سهام دولت در خودروسازی‌ها ایجاد کنند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: دادگاه نجفی بازار سکه و ارز اخبار خودرو نفتکش انگلیسی خودروسازان سایپا ایران خودرو سازمان خصوصی سازی سهام دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۳۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جزئیات جدید فروش سهام پرسپولیس و استقلال

کار واگذاری پرسپولیس به کنسرسیومی متشکل از ۶ بانک و فروش استقلال به کنسرسیوم پتروشیمی‌های زیرمجموعه شرکت هلدینگ خلیج فارس تمام شده است.

به گزارش زی‌سان به نقل از ورزش سه، سه شنبه شب بود که خبر واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس منتشر و اعلام گردید که قرار است سرخ‌ها به کنسرسیومی از چهار بانک و آبی‌ها نیز به پتروشیمی خلیج فارس واگذار شوند تا بالاخره تابوی مالکیت مشترک شکسته شده و دو تیم بزرگ پایتخت برای دریافت مجوز حرفه ای، مشکلی نداشته باشند.
 
 در روزی که نامه رسمی عرضه ۸۵ درصد از سهام دو تیم در فرابورس منتشر شد، خبر واگذاری ۴۰ درصدی پرسپولیس به بانک شهر و فروش سه سهم پانزده درصدی (در مجموع ۴۵ درصد) به بانک‌های ملت، صادرات و تجارت و واگذاری استقلال به هلدینگ خلیج فارس مطرح گردید.
 
اما حالا خبرنگار ما به اطلاعات دقیق‌تر و جزئیات بیشتری از این واگذاری دست پیدا کرده است که در ادامه می‌خوانیم. داستان از این قرار است که دو هفته پیش، سیداحسان خاندوزی، وزیر اقتصاد و دارایی، مأموریت واگذاری دو باشگاه را به کارگروه ویژه‌ای اعطا کرد.

در نهایت و پس از چندین روز پیگیری روزانه و مذاکره مستمر با مدیران عامل بانک‌ها، بانک مرکزی، معاونت بانک و بیمه وزارت اقتصاد، وزیر نفت، صندوق بازنشستگی نفت، کارگروه سهام عدالت، تاپیکو، هیئت مدیره خلیج فارس و...، این نشست‌ها به نتیجه رسید.نتیجه این شد که کنسرسیوم بانکی برای خرید ۸۵ درصد سهام شرکت پرسپولیس پیش قدم شوند. بدین صورت که بانک شهر اقدام به خرید ۳۰ درصد از سهام باشگاه پرسپولیس کند و بانک‌های ملت و تجارت نیز هر کدام ۲۰ درصد (روی هم رفته ۴۰ درصد) و سه بانک صادرات، رفاه و اقتصاد نوین نیز هر کدام ۵ درصد (جمعا ۱۵ درصد) از سهام سرخ‌ها را خریداری کنند تا به طور کلی ۸۵ درصد از سهام این باشگاه عرضه شود.

نکته مهم این است که مانع اصلی بر سر راه بانک‌ها جهت خریداری سهام باشگاه پرسپولیس برداشته شده و با مجوزی که شورای پول و اعتبار صادر کرده، این ۶ بانک می‌توانند در مزایده سوم اردیبهشت پرسپولیس شرکت کنند. در نتیجه برخلاف خبر اولیه که از چهار بانک به عنوان خریداران پرسپولیس یاد شده بود، تعداد آنها به عدد ۶ رسیده است.

طبق اطلاعاتی که به دست خبرنگار ورزش سه رسیده، کنسرسیوم پتروشیمی‌های زیرمجموعه شرکت هلدینگ خلیج فارس نیز قرار است برای خرید ۸۵ درصد سهام شرکت استقلال اقدام کرده و آنها در مزایده‌ای که در تاریخ سوم اردیبهشت برگزار می‌شود، برای خریداری سهام باشگاه استقلال شرکت می‌کنند.

طبق برنامه ریزی صورت گرفته، روز یکشنبه ۲۶ فروردین آگهی مزایده دو باشگاه منتشر شده و امروز چهارشنبه ۲۹ فروردین آخرین مهلت تحویل مدارک است. روز شنبه اول اردیبهشت کارگروه تایید اهلیت و صلاحیت سازمان خصوصی سازی برگزار می‌شود تا درخواست‌های خریداران استقلال و پرسپولیس مورد بررسی قرار بگیرد.
تاریخ یکشنبه دوم اردیبهشت احتمالا به عنوان آخرین فرصت رفع نقص مدارک خواهد بود و بالاخره اینکه در روز دوشنبه سوم اردیبهشت نیز مزایده برگزار می‌شود.

سه شنبه چهارم اردیبهشت روز امضا و قطعی شدن قرارداد است و نهایتا در تاریخ چهارشنبه پنجم اردیبهشت با مراجعه به وب سایت سازمان بورس، می‌توان نام مالکان جدید دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را مشاهده کرد.

tags # استقلال ، پرسپولیس سایر اخبار غذای ویژه انسان‌های اولیه چه بود و چه مزه‌ای داشت؟ | دستور پخت یک غذای مخصوص نئاندرتال‌ها! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟! انسان‌های نخستین چگونه صحبت می‌کردند؟

دیگر خبرها

  • مردم به جای سرمایه گذاری در بانک؛ نفت بخرند!
  • (ویدئو) انتقاد خیابانی از واگذاری استقلال و پرسپولیس: این خصوصی‌سازی نیست
  • انتقاد جواد خیابانی از وضع خصوصی سازی سرخآبی ها + ویدئو
  • رئیسی کیا: شکست در واگذاری استقلال و پرسپولیس شکست خصوصی‌سازی است/ فدراسیون جلوی رقابت مالی ناسالم و پول پاشی را بگیرد
  • تویوتا ۱۳۰ هزار خودرو را به دلیل نقص فنی فراخوان می‌دهد
  • واکنش وزارت ورزش به شایعات پتروشیمی و بانکی
  • برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده شرکت سمیکو
  • آخرین جزئیات جدید فروش سهام پرسپولیس و استقلال
  • مردم به جای سرمایه‌گذاری در بانک نفت بخرند!
  • اختصاصی: پنجم اردیبهشت روز تاریخی فوتبال ایران