Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در اولین جلسه بررسی بودجه 99-98 دانشگاه که صبح امروز برگزار شد، با بیان اینکه جلسات بررسی و تدوین بودجه دانشگاه آزاد اسلامی براساس سال مالی جدید، از امروز آغاز شده است، گفت: از خداوند مدد می‌جوییم که بتوانیم در این دوره برنامه‌های خوبی را برای دانشگاه آزاد اسلامی عملیاتی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سال مالی دانشگاه آزاد اسلامی از امسال منطبق با سال تحصیلی خواهد بود، اظهار داشت: قرار است در جلسات بررسی و تصویب بودجه، فعالیت‌های سال 99-98 دانشگاه آزاد اسلامی را از منظر مالی به صورت دقیق و عملیاتی بررسی کنیم.

دکتر طهرانچی تأکید کرد: بودجه تعریف عملیاتی برنامه‌هاست، بنابراین هر اقدامی که در یک سال آینده مدنظر است، باید در بودجه مشخص باشد. در گذشته بودجه در دانشگاه آزاد اسلامی از اهمیت زیادی برخوردار نبود و بیشتر فرم نمایشی داشت، اما در دوره جدید مدیریتی همه برنامه‌های دانشگاه در قالب بودجه سالانه تدوین و اجرایی خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در نظام مالی جدید این دانشگاه، حساب‌های درآمدی غیرقابل برداشت است، تصریح کرد: حساب‌های درآمدی در چرخش مالی دانشگاه به حساب هزینه‌ای باز می‌گردد، بنابراین واحدهای دانشگاهی باید در برنامه عملیاتی بودجه سالانه، تفسیر درستی از عملکرد هزینه‌ای خود داشته باشند، چرا که در غیر این صورت حساب درآمدها به واحد باز نمی‌گردد.

وی با تأکید بر اینکه برنامه بودجه استان‌ها باید به گونه‌ای لحاظ شود که درآمد و هزینه با هم منطبق باشد، گفت: بودجه‌ای که استان‌ها ارائه می‌دهند، باید واقعی بوده و هزینه‌ها و درآمدها به صورت واقعی ملاحظه شده باشد و بودجه برنامه‌ای باشد که فعالیت‌های واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در یک سال آینده را به صورت شفاف مشخص کند.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: همه بخش‌های درآمدی واحدهای دانشگاهی باید در بودجه دیده شود. برخی از واحدها در پیش‌نویس بودجه، درآمدهای حاصل از مدارس و آموزشکده‌های سما را لحاظ نکرده بودند، در صورتی که زمانی که می‌خواهیم بودجه استان را بررسی کنیم، باید همه سرفصل‌ها و منابع درآمدی در نظر گرفته شود، چرا که یک ریال درآمد و هزینه خارج از بودجه مصوب مورد قبول نخواهد بود.

دکتر طهرانچی با تأکید بر اینکه بودجه میثاق بین سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: بودجه‌نویسی بازی با اعداد نیست و زمانی که تأکید داریم تا هر ریال را در بودجه ببینیم، این موضوع نشان از دقت در عملکرد دارد نه آوردن اعداد در تراز مالی، بنابراین در این دوره از بررسی بودجه استان‌ها، رؤسا و معاونان مالی استان‌ها پیش از حضور در جلسه اصلی، جزئیات بودجه را با معاونت‌های مربوطه ستاد مرکزی بررسی می‌کنند و تصمیم‌گیری کلان و تصویب نهایی بودجه در این جلسات انجام می‌شود، بنابراین از امروز تا هفته آینده یک کار سنگین و جدی عملیاتی خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه اگر بودجه کسری داشته باشد، نمی‌تواند در تحقق برنامه‌های دانشگاه راهگشا باشد، خاطرنشان کرد: استان‌ها باید پیش از تدوین بودجه، ملاحظات لازم را در نظر بگیرند تا با کسری بودجه مواجه نشوند. واحدهای دانشگاهی باید برای هر آیتم جدول بودجه، برنامه مشخص داشته باشند و اینکه اعلام کنند که می‌خواهیم برنامه‌هایی داشته باشیم، مورد قبول نیست، بلکه باید اطلاعات کامل و قراردادهای مشخص داشته باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: اینکه جهت‌گیری واحدهای دانشگاهی در گروه‌های تحصیلی چیست و به کدام سمت حرکت می‌کنند، باید در برنامه بودجه مشخص شده باشد تا بتوانیم تناسب آن را بررسی کنیم.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در پایان اظهار داشت: بودجه امسال نسبت به سال گذشته به صورت دقیق‌تر بررسی می‌شود و برای هر فعلی که قرار است در دانشگاه آزاد اسلامی اتفاق بیفتد، یک ردیف درآمدی و هزینه‌ای مشخص شده که واحدهای دانشگاهی موظفند براساس آن عمل کنند.

انتهای پیام/

188 / 188 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی محمدمهدی طهرانچی بررسی بودجه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی محمدمهدی طهرانچی بررسی بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۳۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی در تامین ارز واردات دارو تاخیر داشته است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، حسینعلی حاجی دلیگانی در نشست علنی مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون بهداشت درباره کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در تذکری گفت: موضوع دارو تاکنون ۴ مرتبه در جلسه نظارتی مجلس مورد بررسی قرار گرفته، اما تاکنون مشکل مردم در حوزه کمبود و گرانی دارو حل نشده است. آخرین جلسه نظارتی در این خصوص در ۱۹ دی ماه سال گذشته بود که رئیس مجلس به وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی فرصت دو ماهه ای برای اصلاح این وضعیت داد.   نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس در ادامه با اشاره به دو اتفاقی که قرار بود در حوزه دارو رخ دهد، عنوان کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد آن را مردم پرداخت کنند، اما در حال حاضر این هزینه بین بیمه و مردم نصف شده است.   وی افزود: از سوی دیگر بیش از وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی مسئول این قضیه بودند به نحوی که بانک مرکزی باید به موقع منابع ارزی را تأمین می‌کرد که این اتفاق صورت نگرفت و به جای آن شاهد ارزپاشی برای سفر‌های خارجی و افزایش ۵۰۰ دلار به هزار دلار بودیم.   عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اضافه کرد: سازمان برنامه و بودجه نیز تاکنون ۷۰ هزار میلیارد تومان طلب داروسازان و داروفروشان را نداده است، همچنین سازمان تأمین اجتماعی نیز هزینه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی را پرداخت نکرده؛ این در حالی است که مجلس شورای اسلامی حکیمانه و به صورت مقبول این موضوع را دنبال کرده است.   محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر با بیان اینکه بعد از بررسی‌ها و جلسات برگزار شده درخصوص دارو، شخص بنده نیز جلسه جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت داشتم، گفت: بر اساس گزارش جمع‌بندی نظارتی کمیسیون بهداشت از این جلسه، سه دستگاه سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و وزارت بهداشت در این خصوص مسئول هستند.   رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه قطعا بانک مرکزی در واگذاری ارز در اواخر بهار و ابتدای تابستان تأخیر داشته است، یادآور شد: این موضوع اشکالاتی را در توزیع دارو به وجود آورد که البته در پایان سال ۱۴۰۲ توانست به تعهدات خود عمل کند، اما به هر حال تأخیر داشت.   وی افزود: موضوع کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در این جلسه بر اساس ماده ۲۳۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس به رأی گذاشته می‌شود تا مجلس تشخیص خود را درباره آن اعلام کند، اما به هرحال موضوعات دیگر در حوزه ارزی و بودجه را پیگیری خواهیم کرد.

دیگر خبرها

  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی
  • تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • بانک مرکزی در تامین ارز واردات دارو تاخیر داشته است
  • بانک مرکزی به تعهدات خود درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • قالیباف: بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • تشکیل کمیته اقتصادی برای درآمدزایی غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد
  • انتقاد دیوان محاسبات از افزایش نامتعارف هزینه برخی دستگاه‌ها