Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-24@07:36:15 GMT

کوچ شرکت‌های آمریکایی از چین

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۷۴۹۶۴

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل  نام اپل، گوگل، نینتندو و دل به همراه شرکت‌های دیگر در فهرست شرکت‌هایی به چشم می‌خورد که به‌دنبال تقاضای ترامپ برنامه‌ریزی کرده‌اند خطوط عملیاتی خود را به آمریکا منتقل کنند. بسیاری از این شرکت‌ها نیز هدف‌گذاری کرده‌اند زنجیره عرضه خود را در خارج چین، به‌ویژه در جنوب‌شرقی آسیا بنا نهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون نیز براساس گزارشی که «وال‌استریت‌ژورنال» منتشر کرده است «نینتندو» غول‌ بازی‌ساز ژاپنی، خط تولید کنسول پرطرفدار «سوئیچ» خود را از چین خارج و به ویتنام منتقل کرده است. «گوگل» هم برخی از خطوط تولید مادربردها و سایر محصولات خود را به تایوان و مالزی انتقال داده است. در عین حال شرکت‌های «هولت-پاکارد» و «دل» برنامه‌ریزی کرده‌اند بخش عمده خطوط تولید رایانه‌های شخصی خود را به جنوب‌شرقی آسیا منتقل کنند. در این رابطه نتایج نظرسنجی که شرکت کنترل کیفیت و زنجیره عرضه «کیما» در ماه جولای صورت داد نشان می‌دهد که بازرسی چینی‌ها از شرکت‌های آمریکایی در نیمه نخست ۲۰۱۹ حدود ۱۳ درصد کاهش یافته است. در طرف مقابل اما در دوره مشابه درخواست‌ برای این بازرسی‌ها در جنوب آسیا ۳۴ درصد افزایش داشت.  به گزارش روزنامه «واشنگتن‌پست» شرکت اپل در حال ارزیابی انتقال تا ۳۰ درصد از خطوط تولید خود به خارج چین است. این درحالی است که چین بزرگ‌ترین بازار برای محصولات این شرکت محسوب می‌شود، امری که باعث شده است این شرکت در ۲۰ سال اخیر تولیدات خود را در این کشور متمرکز سازد. یکی از مدیران این شرکت در گفت‌وگو با «نیکی» اعلام کرده است افزایش ریسک‌های تولید در چین به آن معنی است که صرف‌نظر از اینکه توافق تجاری میان دو کشور حاصل شود یا خیر «اپل» تصمیم گرفته عملیات تولید خود را از این کشور خارج کند. او می‌گوید: «نرخ پایین‌ زاد و ولد، افزایش هزینه‌های نیروی‌کار و ریسک‌های مربوط به تمرکز تولیدات در یک کشور از جمله عواملی منفی در این رابطه هستند.» خبر خروج کسب‌وکارهای آمریکایی از چین درحالی است که در راستای تلاش‌ها برای دستیابی‌ به توافق تجاری، مقامات تجاری دو کشور در تماسی تلفنی گفت‌وگو کردند. در این رابطه استیون منوچین، وزیر خزانه‌داری آمریکا می‌گوید در پی این گفت‌وگوها، دو طرف می‌توانند دیدار رودررو داشته باشند. به‌علاوه به‌دنبال از سرگیری مذاکرات تجاری دو کشور، روز پنج‌شنبه وزارت کشاورزی آمریکا در گزارشی اعلام کرد چین بزرگ‌ترین خرید محصولات ذرت‌ خوشه‌ای خود از آمریکا را هفته گذشته صورت داد. در این رابطه با وجود اینکه در ماه جولای دولت چین بر محصولات آمریکا تعرفه ۲۵ درصد وضع کرد، بزرگ‌ترین واردکننده ذرت خوشه‌ای جهان بیش از ۵۱ هزار تن از این محصول را خریداری کرد. همزمان اما خبرها حکایت از آن دارند که چین تصمیم گرفته است به جای آمریکا از روسیه سویا وارد کند. به‌نظر می‌رسد چین قصد گسترش روابط تجاری باروسیه را دارد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۴۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) هدف قرار گرفتن دو پایگاه آمریکایی در سوریه

پایگاه آمریکایی در فرودگاه الجیر در شمال حسکه سوریه هدف حمله پهپادی قرار گرفت.

به گزارش مهر به نقل از المیادین، دومین پایگاه آمریکا در سوریه نیز طی کمتر از یک ساعت هدف قرار گرفت.

در این ارتباط گفته شده است که پایگاه میدان نفتی العمر با ۴ موشک و پایگاه خراب الجیر با ۳ موشک و یک پهپاد هدف قرار گرفتند.

گفته شده است که اطلاعات دقیق از تلفات مستقیم در داخل پایگاه آمریکایی در خراب الجیر خبر می‌دهد.

هدف قرار دادن دو پایگاه آمریکایی حدود دو ماه پس از توقف هدف گیری پایگاه‌های آمریکایی در شرق سوریه صورت می‌گیرد.

ساعاتی پیش یک پایگاه آمریکایی در فرودگاه الجیر در شمال حسکه سوریه پس از هدف قرار گرفتن توسط یک پهپاد با انفجاری مهیب روبرو شد.

خبرگزاری رویترز هم به نقل از دو منبع امنیتی گزارش داد که حداقل ۵ موشک از شهر زمار عراق به سمت پایگاه نظامی آمریکا در شمال شرق سوریه شلیک شد.

همچنین خبرنگار المیادین اعلام کرد که صدای انفجار از پایگاه آمریکایی در روستای گرین نزدیک میدان نفتی العمر در حومه دیرالزور در شرق این کشور سوریه شنیده شده است.

یک منبع امنیتی عراقی نیز تائید کرد که ۵ فروند موشک از منطقه شمال غربی موصل به سمت پایگاه آمریکایی در پایگاه الجیر در سوریه شلیک شده است.

با شروع بحران سوریه در سال ۲۰۱۱ آمریکا به دنبال تضعیف این کشور، تجزیه و در نهایت ساقط کردن نظام بشار اسد در این کشور برآمد، اما پس از گذشت حدود یک دهه، این هدف‌ها تحقق نیافت. در نتیجه «بشار اسد» رئیس جمهوری این کشور ماندگار و آغوش کشور‌های عربی بار دیگر روی دمشق باز شد. اوایل بهمن ماه، نشریه «فارن پالیسی» به نقل از منابع آگاه فاش کرد که آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای خروج از سوریه است و این نشریه به نقل از مقامات آمریکایی خبر داد: کاخ سفید دیگر اهمیتی برای مأموریت آمریکا در سوریه قائل نیست و مأموریت نیرو‌های آمریکایی در سوریه را غیرضروری می‌داند.

این گزارش اضافه کرد: بحث‌هایی در واشنگتن درباره تاریخ خروج نیرو‌های آمریکایی از سوریه در جریان است؛ اما زمان آن تا کنون مشخص نشده‌است. همزمان با فارن پالیسی، رسانه آمریکایی «پولیتیکو» نیز به نقل از سه مقام ارشد دولت آمریکا گزارش داد که مذاکراتی درباره خروج نظامیان آمریکایی از سوریه جریان دارد.

در عین حال حملات اخیر گروه‌های مقاومت علیه پایگاه نظامی آمریکا در سوریه و دیگر مناطق بیش از هرچیز تحت تأثیر تحولات غزه و ادامه جنگ علیه فلسطینی‌ها صورت می‌گیرد.

بسیاری از گروه‌های مقاومت در منطقه اعلام کرده‌اند که هدف قرار دادن اهداف و منافع آمریکایی در منطقه تا زمان توقف کامل جنگ علیه غزه ادامه خواهد داشت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • لایحه ممنوعیت تیک‌تاک در مجلس سنا تصویب شد
  • آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران وضع کرد
  • خون مردم و کودکان غزه بر روی دستان مالک واتس‌اپ
  • اوکراین با حمایت آمریکا انرژی هسته‌ای خود را گسترش می‌دهد
  • محدودیت «تیک‌تاک» در آمریکا احتمالاً هفته آینده به تصویب سنا می‌رسد.
  • کلید ۹۵ میلیارد دلاری برای دو جنگ؟
  • (ویدیو) هدف قرار گرفتن دو پایگاه آمریکایی در سوریه
  • اسرائیل از آمریکا می خواهد به هر شکل ممکن در جنگ علیه ایران شرکت کند
  • کارنامه سفر نخست‌وزیر عراق به آمریکا؛ موفق یا ناکام؟
  • آیا تیک‌تاک به زودی از دسترس آمریکایی‌ها خارج می‌شود؟