Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، مرکز مطالعات استراتژیک و بین المللی(CSIS) مخفف ( Center for Strategic and International Studies) یک اندیشکده آمریکایی مستقر در واشینگتن، دی.سی است. این مرکز در خصوص مسایل سیاست، اقتصاد و امنیت بین الملل در سراسر جهان با تمرکزی بر روابط بین الملل، تجارت، فناوری، دانش مالی، انرژی و ژئواستراتژی فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گزارش دانشگاه پنسیلوانیا CSIS به عنوان اندیشکده رتبه اول در جهان در میان اندیشکده‌های دفاع و امنیت ملی و رتبه چهارم بهترین اندیشکده‌ها با بیشترین ایده ها/پیشنهادهای نوآورانه معرفی شده است.

 

وب سایت اندیشکده csis که در آن به صورت مرتب به موضوعات مربوط به ایران پرداخته می شود.

 

این اندیشکده در موضوعات مختلف گزارش های تفصیلی زیادی را برای مقابله با ایران آماده و در اختیار مشتریان خود قرار داده است. csis در گزارشی ضمن بررسی اوضاع توانمندی سایبری ایران و کشورهای حوزه خلیج فارسی و هم چنین در حال پیشرفت دانستن توامندنی سایبری ایران، به این کشورها اخطار می‌دهد که باید نسبت افزایش توان دفاع سایبری خود در مقابل ایران اقدام کنند.

 

این گزارش می نویسد: خلیج (فارس) تبدیل به مکانی برای منازعات سایبری شده است. فضای سایبر نیز تبدیل به عرصه‌ای برای منازعات پنهان شده است. منازعاتی که در یک سوی آن، ایالات متحده، اسرائیل و ملل دیگر هستند و سوی دیگر آن ایران و روسیه قرار دارند. ایران از کشورهای حوزه خلیج (فارس) در توسعه قابلیت‌های سایبری بسیار پیشی گرفته است. هم در عرصه فیلترینگ و هم در عرصه هک برای حمله یا از هم گسیختن اهداف خارجی. حتی اگر ایران از اقدامات فعالانه مانند پیشروی در مذاکرات هسته‌ای هم عقب نگاه داشته شود، اما باز هم رشد در توانایی‌های سایبری ایران، تهدیدی بالقوه برای سایر کشورهای حوزه خیلج (فارس) می‌باشد. کشورهای حوزه خلیج (فارس) شروع به توسعه ظرفیت‌های دفاعی خود کرده‌اند اما نیازمند گسترش بیشتر حوزه‌های دفاعی و همکاری موثرتر با یکدیگر به جهت مقابله با تهدیدهای آینده هستند.

 

برای دیدن نسخه  کامل پی دی اف سند کلیک کنید

 

این اندیشکده در سال ۲۰۱۷ برای بازدارندگی ایران توصیه‌هایی را در پنج بند شرح داده است که بند چهارم و پنجم آن، جالب توجه است. CSIS  پس از بررسی کره شمالی، چین، روسیه و ایران با اصطلاح "Greater Threat" ،ایران را تنها کشورِ تهدید بزرگ آمریکا معرفی می‌کند؛ و اشاره می‌کند که ایران یک قدرت عظیم فرهنگی و روانی‌ست. [چون کماکان تنها ایدئولوژی‌ای که مقابل استکبار ایستاده، از سوی ایران است.]

 

بندهای چهارم و پنجم گزارش CSIS

برای دیدن متن اصلی گزارش 126 صفحه CSIS در نسخه پی دی اف اینجا را کلیک کنید

 

در بند پنجم، این گزارش  به ترامپ پیشنهاد می‌دهد ایران را با جنگ نرم به زانو درآورد؛ در حالی که تا پیش از آن، اصطلاح جنگ نرم را با این صراحت علیه ایران بکار نبرده بودند: "soft war fare" اما بند چهارم آن، به بازدارندگی نیروهای فعال سایبری اختصاص داشت. این مرکز، جوانان انقلابی که در فضای سایبر فعالیت دارند را وجهی از قدرت نرم ایران نامیده که می‌بایست مهار شوند.

 

در واقع این سند پشت پرده و حامیان اصلی یگان سایبری منافقین  با پشتیبانی کامل عربستان در آلبانی را نشان می دهد.

 

سوله های یگان سایبری منافقین

 گزارشات این اندیشکده  معمای حمله به اکانت های ایرانی در سال گذشته  و در روزهای اخیر نیز موج جدیدی از مسدودسازی اکانت‌های ایرانی فعال توئیتری  و پروژه ایران "دیس اینفو" را نشان می دهد. همان پروژه‌ای که بخشی از فعالیت‌های دفتری به نام «دفتر فعالیت جهانی» در وزارت امور خارجه آمریکاست و هدف آن مقابله با ایران در فضای مجازی اعلام شده است.

 

          بیشتر بخوانید

رسوایی پروژه "ایران دیس اینفو" و حمله فرشگردی ها به علیزاده

 

این اسناد بیانگر این واقعیت مهم هستند که فعالیت های سایبری بر علیه ایران از طرف اپوزیسیون های مختلف از اتاق های فکر آمریکایی ها و به دستور مستقیم آنها صورت می پذیرد.

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: اندیشکده CSIS پروژه ایران دیس اینفو آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۵۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا دو شرکت و چهار فرد ایرانی را تحریم کرد

وزارت خزانه داری آمریکا در تداوم تحریم های واشنگتن علیه تهران به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ادعاهای ضد ایرانی اعلام کرد: دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا  دو شرکت و چهار فرد را که در فعالیت های مخرب سایبری به نمایندگی از فرماندهی سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران دست داشتند، تحریم کرد.

وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی مدعی شد: این بازیگران بیش از ده ها شرکت آمریکایی و نهادهای دولتی را از طریق عملیات سایبری، از جمله حملات فیشینگ و بدافزارها، هدف قرار دادند.

به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، در ارتباط با اقدام امروز، وزارت دادگستری آمریکا و دفتر تحقیقات فدرال یک کیفرخواست علیه این چهار نفر به دلیل نقش آنها در فعالیت های سایبری علیه نهادهای آمریکایی را منتشر می کند.

برایان نلسون معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی گفت: بازیگران سایبری مخرب ایرانی در یک کارزار هماهنگ و چند جانبه به هدف قرار دادن شرکت ها و نهادهای دولتی آمریکا با هدف بی ثبات کردن زیرساخت های حیاتی ما و آسیب رساندن به شهروندان ما ادامه داده اند.

او گفت: آمریکا به استفاده از تمام اختیارات دولت خود برای افشا و مختل کردن عملیات این شبکه ها ادامه خواهد داد.

شرکت مهرسام اندیشه ساز نیک، شرکت داده افزار آرمان، علیرضا شفیع نسب، رضا کاظمی فر رحمان، حسین محمد هارونی و کمیل برادران سلمانی از جمله شرکت ها و افرادی هستند که امروز تحریم شدند.

وزارت خزانه داری آمریکا در تداوم ادعاهایش افزود: «بازیگران سایبری ایرانی با استفاده از طیف گسترده‌ای از فعالیت‌های مخرب سایبری، از حملات باج‌افزار علیه زیرساخت‌های حیاتی گرفته تا  فیشینگ و دیگر  اقدامات علیه افراد، شرکت‌ها و نهادهای دولتی، به هدف قرار دادن آمریکا  ادامه می‌دهند.»

این نهاد آمریکایی و اجرا کننده فشارهای اقتصادی واشنگتن علیه تهران مدعی شد: «شاخه سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، یکی از سازمان‌های دولتی ایران که پشت فعالیت‌های مخرب سایبری است، از طریق یک سری شرکت‌های سوری برای هدف قرار دادن  آمریکا و چندین کشور دیگر فعالیت می کند. اگرچه مدیریت شرکت و کارمندان آنها  می‌دانند که عملیات آنها از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پشتیبانی می‌کند، اما بسیاری از مردم ایران نمی‌دانند که برخی از شرکت‌ها در ایران، مانند مهرسام اندیشه ساز نیک، به‌عنوان شرکت‌های سوری برای حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استفاده می‌شوند. مردم ایران باید بدانند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از شرکت های خصوصی و کارکنان آنها برای رسیدن به اهداف غیرقانونی استفاده می کند.»

دولت بایدن از نخستین روز سال ۱۴۰۳ هجری شمسی به بهانه های مختلف جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده است.

دولت دموکرات جو بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام بوده، تاکنون نه تنها موفق به بازگشت به برجام نشده است بلکه با تحریم‌های پی در پی به بهانه های برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از جمله موشکی بالستیک، پهپادی، هسته ای و حقوق بشر، در راستای سیاست‌های شکست خورده فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ حرکت کرده است.

tags # تحریم های آمریکا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • ایران به اتهامات سایبری از طرف آمریکا پاسخ داد
  • آمریکا اتهامات جنایی و تحریمی علیه ۴ ایرانی را علنی کرد | جزئیات رویترز از اسامی افراد و شرکت های تحریم شده | تحریم ها در چه حوزه ای است؟
  • تسکین زانو درد با روغن کرچک
  • آمریکا 4 فرد و 2 شرکت مرتبط با ایران را تحریم کرد
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد ایرانی را تحریم کرد
  • آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران وضع کرد
  • پرداخت «وام فرزندآوری» ترفند جدید کلاهبرداران سایبری
  • انتصاب دبیر بیست و دومین جشنواره ملی رسانه‌های ایران
  • نخست وزیر پیشین قطر خطاب به اعراب: به زانو درآوردن ایران را فقط در خواب خواهید دید!
  • استقامت مردم غزه دشمن را به زانو درآورده است