Web Analytics Made Easy - Statcounter

مایک پمپئو روز شنبه در گفت وگو با واشنگتن اگزماینر در پاسخ به این سوال که به نظر می‌رسد ظریف هوادار هم دارد و شاید از نظر شما خنده دار باشد که چگونه رسانه‌ها به خوبی به وی دسترسی دارند، افزود: من به رسانه‌ها واگذار می‌کنم که اگر خواستند، این تصمیم بد را اجرایی کنند.

وزیر خارجه آمریکا درباره دیدارهای گذشته برخی مقامات پیشین آمریکا با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران هم گفت: اگر مقامات پیشین آمریکا درگیر این فعالیت‌ها باشند که تلاشی برای تضعیف سیاست خارجی آمریکا باشد، درست نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پمپئو با بیان اینکه در این باره با برخی از آنها گفت وگو داشته است، ادامه داد: از آنها درخواست کردم در هر مقطعی، صحنه را خالی کنند. آنها زمان داشتند، در دوره خود تصمیم گیر بودند و بهترین کاری که می‌توانستند را انجام دادند.

وی اضافه کرد: من آنها را به خاطر تلاش‌هایشان مقصر نمی دانم اما وقتی دوره تان به پایان رسیده است اکنون زمان تیمی است که آمریکا انتخاب کرده است؛ آنها رئیس جمهوری ترامپ و تیمش را انتخاب کرده اند.

آرزوی پمپئو برای مذاکره با ظریف

وزیر خارجه آمریکا درباره دیدار اعضای کنگره با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران هم گفت: من فکر می‌کنم همیشه این رهبران کشورهای مستقل هستند که تصمیم نهایی را در این زمینه اتخاذ می‌کنند. اگر یک مذاکرات پیچیده‌ای تنظیم شود چه کسی مذاکره خواهد کرد و تصور می‌کنم، آن فرد، خودم خواهم بود.

اما بله، در نهایت این رهبران هستند که باید تصمیم سخت را درباره چگونگی حل این مشکلات بگیرند نه افرادی از قوه مقننه.

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران هفته گذشته برای شرکت در نشست شورای اقتصادی-اجتماعی سازمان ملل متحد وارد نیویورک شد و در مدت ۶ روز اقامت، با وجود اعمال محدودیت های ترددی برای وی، با رسانه‌های متعدد آمریکایی و انگلیسی مصاحبه کرد.
وی همچنین اظهار کرد در تمام سفرهای خود به نیویورک با نمایندگان مردم آمریکا در کنگره اعم از سناتورها و اعضای مجلس نمایندگان که به درخواست خودشان بوده است، دیدار داشته است.
گفته می شد در این دور از سفر، سناتور جمهوریخواه راند پال تقاضای دیدار با ظریف را داده است.

ائتلاف برای حفاظت از آبراه‌های بین المللی

وزیر خارجه آمریکا درباره کشتی انگلیسی توقیف شده در تنگه هرمز، اظهار کرد: من با (جرمی) هانت همتای انگلیسی خود در این باره صحبت کردم. ما درباره چیزی که دیده اند، چیزی که می‌دانند و اینکه چه فکری برای چگونگی پاسخ دارند، تبادل نظر کردیم.

پمپئو با این ادعا که ایرانی‌ها خود را در چنین موقعیتی قرار داده اند، گفت: ایران به یک کشور طبقه ضعیف تبدیل شده است و آمریکا تلاش می‌کند تا آنها را متقاعد سازد که نمی‌توانید سلاح‌های اتمی داشته باشید؛ شما نمی‌تواند موشک‌های بالستیکی داشته باشید که جهان و اسرائیل را تهدید می‌کند.

وی افزود: تماس با کارزارهای ترور در اروپا یا آنهایی که تلاش کردند یک سفیر را در واشنگتن ترور کنند، درست نیست و ما به خاطر اینکه آنها بی ثبات کننده منطقه خاورمیانه هستند، از تعدادی ابزارها استفاده کردیم.

وزیر خارجه آمریکا ادامه داد: یکی از مهم‌ترین آنها تحریم‌هایی است که ما وضع کردیم که ایران را در معرض مشکلات بزرگی قرار داده است و رژیم ایران در مشکل بزرگی است چرا که آنها اکنون باید برخی تصمیم‌های سخت را اتخاذ کنند.

پمپئو اضافه کرد: امروز حزب الله درآمد کمی دارد چرا که آمریکایی‌ها به خوبی علیه عقب راندن آنها اقدام کردند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا زمان اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز یا نصب پرچم آمریکا بر روی آنها همچنان که در گذشته انجام دادیم، است؟ گفت: ما به شدت کار می‌کنیم تا ابتکارات امنیت دریایی را گرد هم آوریم. آن یک اقدام بین المللی خواهد بود. اعضای آن کشورهای سراسر جهان خواهند بود که در آن مشارکت می‌کنند و این مأموریت برای دفاع و حفاظت انجام می‌شود.

وزیر خارجه آمریکا افزود: آن، آبراه‌های بین المللی را باز نگه می‌دارند و تهدیداتی را که امروزه گزارش‌های آن را درباره دو کشتی بریتانیایی دیدیم، کاهش می‌دهد.

پمپئو بدون اینکه به اقدام خلاف قانون بین المللی دولت انگلیس در توقیف یک نفتکش حامل نفت ایران اشاره کند، گفت: پذیرفتنی نیست که نفتکش‌ها را در دریاهای آزاد و آبراه‌های بین المللی بگیریم در صورتی که واقعیتی است که اتفاق افتاده است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آمریکا ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۵۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام مجلس نمایندگان آمریکا برای حفاظت از «داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر»

ایتنا - شبکه اجتماعی «تیک‌تاک» روز یکشنبه، دوم اردیبهشت، طرحی را که روز شنبه در مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد برای آزادی بیان در آمریکا نگران کننده خواند.
در این طرح مقرر شده است که اگر شرکت «بایت‌دنس» مالک چینی تیک‌تاک ظرف یک سال مالکیت آن را واگذار نکند این رسانه اجتماعی در آمریکا ممنوع خواهد شد.

این طرح که بخشی از بودجه تکمیلی امنیت ملی ایالات متحده شامل کمک به اسرائیل و اوکراین است پس از تصویب در سنا با امضای جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، به قانون تبدیل خواهد شد.

تیک‌تاک در بیانیه‌ای این ممنوعیت را نقض آزادی بیان ۱۷۰ میلیون آمریکایی خواند.

بسیاری از قانونگذاران آمریکایی از هر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات و مقامات دولت بایدن می‌گویند تیک‌تاک خطراتی برای امنیت ملی در بر دارد زیرا چین می‌تواند این شرکت را مجبور کند داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر آمریکایی خود را در اختیار پکن قرار دهد.

سناتور دموکرات مارک وارنر، رئیس کمیته اطلاعات سنا، روز یکشنبه گفت دولت چین می‌تواند از تیک‌تاک به عنوان یک ابزار تبلیغاتی استفاده کند.

برخی از دموکرات‌ها نیز نگرانی‌های مربوط به آزادی بیان را در مورد ممنوعیت تیک‌تاک مطرح کرده‌اند و در عین حال خواستار تدوین مقررات سخت‌گیرانه‌تری برای حفظ حریم خصوصی کاربران و داده‌های مربوط به آنها شده‌اند.

مجلس نمایندگان آمریکا در ۲۳ اسفند سال گذشته یک طرح قانونی دو حزبی را تصویب کرد کرد به «بایت‌دنس» حدود ۶ ماه فرصت داد تا مالکیت تیک‌تاک را واگذار کند که به معنی قطع روابطش با چین خواهد بود و در غیر این صورت با ممنوعیت فعالیت در آمریکا رو‌به‌رو خواهد شد.

پیشتر در سال ۱۴۰۱ کنگره ایالات متحده کارکنان فدرال را از استفاده از تیک‌تاک در ادارات دولتی منع کرد.

تیک‌تاک یکی از موضوع‌های رد و بدل شده در ملاقات بین بایدن و همتای چینی‌اش شی جین پینگ در آبان ماه سال گذشته بود. به گفته کاخ سفید بایدن در این دیدار نگرانی‌های آمریکایی‌ها را در مورد مالکیت این رسانه اجتماعی مطرح کرد.

مایکروسافت در اواسط فروردین در گزارشی اعلام کرد که چین از حساب‌های جعلی رسانه‌های اجتماعی برای نظرسنجی از رأی‌دهندگان آمریکایی در مورد آنچه در موردش اختلاف‌نظر دارند استفاده می‌کند تا بتواند تفرقه ایجاد کند و احتمالاً بر نتیجه انتخابات آمریکا، کره جنوبی و هند به نفع خود تأثیر بگذارد.

بر اساس این گزارش انتظار می‌رود گروه‌های سایبری تحت حمایت دولت چین، انتخابات مهم سال ۲۰۲۴ را هدف قرار دهند و کره شمالی نیز در این امر دخالت دارد.

دیگر خبرها

  • استقبال از کتاب جدید ظریف/ وزیر خارجه سابق ایران: امیدوارم این کتاب گامی هر چند کوچک به سوی درک بهتر سیاست خارجی و بهبود جایگاه ایران در جهان باشد
  • تاکتیک رسانه‌ای واشنگتن پست در قبال عملیات وعده صادق
  • آمریکا: درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیم نگرفته‌ایم
  • واکنش امیرعبداللهیان به تصمیم اتحادیه اروپا درباره ایران
  • اقدام مجلس نمایندگان آمریکا برای حفاظت از «داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر»
  • چاد هم نظامیان آمریکایی را اخراج می کند
  • سفر «بلینکن» با تمرکز بر روسیه و ایران/ وزیر خارجه آمریکا از چین چه می‌خواهد؟
  • ظریف: ترامپ از من چند بار دعوت به مذاکره کرد، ولی ما اجازه نداشتیم/ آمریکایی‌ها هم در برجام علاقمند به سرمایه‌گذاری در ایران بودند
  • جزئیات جدید از مذاکرات ایران و آمریکا به روایت ظریف
  • جزئیات جدید از مذاکرات ایران و آمریکا به روایت ظریف: ترامپ برای مذاکره از من دعوت کرد