Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-24@13:00:20 GMT

معرفی «شبی که عاشق فانوس شدم»

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۷۶۰۷۳

معرفی «شبی که عاشق فانوس شدم»

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ خانه فرهنگ گلها دومین نشست «گفت‌وگوی کتاب» را با معرفی مجموعه داستان «شبی که عاشق فانوس شدم» چهارشنبه ۲۶ تیر ماه ساعت ۱۱ برگزار می‌کند.

این کتاب نوشته پروین مختاری شامل ۱۵ داستان کوتاه است و در ۱۲۰ صفحه توسط نشر افراز منتشر شده است.

در این نشست پروین مختاری نویسنده کتاب چند داستان از این مجموعه را روایت خواهد کرد و پس از آن درباره چگونگی شکل‌گیری فضاهای داستان توضیح خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه نیز گفت‌وگوی مخاطبان با نویسنده انجام خواهد شد.

فانوس‌ها پرواز می‌کردند، مسافرت علمی، فقط می‌خواستم مسافرت بروم، آینه، پارک ملت، زنجیرها را دوست دارم، جشن تولد، واهمه، شکستنی‌ها، خانه عمه مثل امامزاده بود، جاده هراز، راز زینت، نقطه نورانی، تصادف و گردباد داستان‌های این مجموعه را تشکیل می‌دهند.

علاقه‌مندان برای شرکت در برنامه می‌توانند به خانه فرهنگ گلها واقع در خیابان کارگر شمالی، بالاتر از خیابان فاطمی، کوچه دیدگاه، پلاک ۲۸ مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر از برنامه‌های فرهنگی با شماره ۸۸۹۸۳۶۰۳ تماس بگیرند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کتاب ادبیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۶۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پادشاه داستان‌های ترسناک چگونه اولین گام را برداشت؟

آفتاب‌‌نیوز :

استیفن ادوین کینگ، نویسنده مشهور داستان‌های ترسناک، فراطبیعی، علمی‌تخیلی و فانتری که استاد تعلیق در آثار داستانی است و او را پادشاه آثار ترسناک و فراطبیعی می‌شناسند، در اوایل نویسندگی هرگز تصور هم نمی‌کرد که روزی به یکی از پرکارترین نویسندگان جهان تبدیل شود و بیش از ۲۰۰ اثر داستانی موفق و اغلب پرفروش به قلم او نوشته و منتشر شود. بر اساس آمار‌های رسمی و منتشر شده، تا سال ۲۰۱۸، مجموع آثار کینگ بیش از سیصد و پنجاه میلیون نسخه فروش داشته است که از این میان بسیاری از آثارش به فیلم سینمایی، فیلم کوتاه، سریال تلویزیونی و کتاب‌های کمیک اقتباس شده است.

او پنجاه و هشت رمان، شش کتاب غیر داستانی و تقریبا دویست داستان کوتاه در کارنامه نویسندگی خود دارد. او برای آثار ارزنده خود، پانزده بار جایزه برم استوکر، شش بار جایزه انجمن فانتزی بریتانیا، یک بار جایزه هوگو، پنج بار جایزه لوکس و چهار بار جایزه جهان فانتزی و ده‌ها جایزه دیگر را به دست آورده است. حالا با این توضیح، شنیدن ماجرا‌ها و سرگذشت اولین کتاب استیفن کینگ خالی از لطف نیست. او وقتی اولین داستان خود را نوشت و آن را به اولین ناشر ارائه کرد پاسخ مثبتی نگرفت، اما به عنوان یک نویسنده نوقلم که به استعداد خودش ایمان داشت، سماجت کرد و به سراغ ناشران دیگری هم رفت و باز هم با پاسخ منفی ناشران مواجه شد.

استیفن کینگ در آن زمان و اکثر مواقع چنین پاسخی را از ناشران دریافت می‌کرد: «ما هیچ علاقه‌ای به انتشار داستان‌های علمی تخیلی که آرمان‌شهر‌های منفی را به تصویر می‌کشند نداریم.» با این حال، کینگ به پیگیری‌ها و سماجت‌های خود ادامه داد و سرانجام اولین کتاب او با عنوان «کری» منتشر شد و توانست بیش از یک میلیون نسخه بفروشد. کتاب «کری» استیفن کینگ یک رمان ترسناک است در ۵ آوریل ۱۹۷۴ منتشر شد. داستان رمان که بیشتر در سال ۱۹۷۹ جریان دارد، روایت‌کننده داستان یک دختر دبیرستانی گوشه گیر، مظلوم و البته عجیب و غریب به نام «کری وایت» است که با به دست آوردن قدرت‌های فراطبیعی، تصمیم می‌گیرد از تمام کسانی که به او اهانت کرده و او را آزرده اند، به سختی انتقام بگیرد. از همین رو، خیلی زود یکی از بدترین اتفاقات شهر، رقم می‌خورد.

این رمان یکی از معدود کتاب‌هایی است که در مدارس ایالات متحده آمریکا ممنوع شد. برای نشان دادن و به تصویر کشیدن تخریب و نابودی شهر خیالی «چمبرلین» توسط «کری» و همچنین انتقام از همکلاسی‌های بد ذات و مادرش، در سرتاسر کتاب از تکه‌های روزنامه، مقالات مجلات گوناگون، نامه‌ها و گزیده کتاب‌های مختلف استفاده شده است. این تکنیک، وقایع داستان را به شدت رمزآلود و پیچیده ساخته است. اقتباس‌های بسیاری از این رمان صورت گرفته است که برای نمونه می‌توان به یک فیلم موفق و برجسته در سال ۱۹۷۶، یک نمایش موزیکال در سال ۱۹۸۸، یک فیلم تلویزیونی در سال ۲۰۰۲ و یک فیلم سینمایی دیگر در سال ۲۰۱۳ اشاره کرد.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • معرفی نامزدهای ایرانی کتاب‌ برای کودکان با نیازهای ویژه
  • انتشارکتاب «نقاشی قشنگ» براساس حدیثی از امام رضا (ع)
  • نق‌نق‌‌نویسی داستان اجتماعی نیست
  • جزئیات جایزه ملی داستان و بازآفرینی اعلام شد/ معرفی اصفهان به عنوان پایگاه روایتگری ادبی
  • بازشدن «پرونده قتل مرموز یک یا دو خفاش جوان» در بازار نشر
  • مجموعه داستان دوباره همان زخم‌ها را به صورتم بزن در کرمانشاه منتشر شد
  • «خدای مهربانم سلام» برای بچه‌ها به کتابفروشی‌ها آمد
  • «خدای مهربانم سلام» برای بچه‌ها کتابفروشی‌ها آمد
  • پادشاه داستان‌های ترسناک چگونه اولین گام را برداشت؟
  • آغاز به کار جشنواره فجر «معماری» / فراخون جایزه ۴ میلیاردی برای طراحی خانه جشنواره