Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بسیج و امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل با بیان این‌که اقتصاد در دنیا به عنوان سلاح جنگی استفاده می‌شود گفت: در بخش نظامی و دفاعی از آمادگی لازم برخوردار هستیم و در بخش کشوری براساس بیانات رهبرمعظم انقلاب آرایش جنگی باید گرفته شود. ۳۰ تير ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۲ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، سردار غلامعلی حیدری در نشست شورای پدافند غیرعامل استان خوزستان که در دفتر استاندار برگزار شد اظهار داشت: آمریکا و هم‌پیمانان او تهاجم همه جانبه‌ای را برای تضعیف اراده ملت ایران با راهبرد فشار حداکثری اتخاذ کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به راهبرد جمهوری اسلامی ایران و اقدامات شجاعانه رهبرمعظم انقلاب در برابر تهاجم آمریکا، بیان کرد: این راهبرد سبب نتیجه معکوس برای آمریکا و هم‌پیمانان او شده و استراتژی مقاومت در دستور کار مسئولان قرار گرفته است.

معاون بسیج و امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل خاطرنشان کرد: دشمن به دنبال به زانو در آوردن ملت ایران در مسائل اقتصادی است اما با مقاومت نتیجه‌ای معکوس به دست آمد.

وی با بیان این‌که آمادگی جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مسلح دشمن را وادار به عقب‌نشینی کرده است، گفت: دشمن هرگز گمان نمی‌کرد که جمهوری اسلامی ایران از تکنولوژی پیشرفته‌ای برخوردار باشد.

حیدری با اشاره به این‌ که دشمن را نباید دست کم گرفت، ادامه داد: در بخش نظامی و دفاعی از آمادگی لازم برخوردار هستیم و در بخش کشوری براساس بیانات رهبرمعظم انقلاب آرایش جنگی باید گرفته شود.

معاون بسیج و امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل با بیان این‌که اقتصاد در دنیا به عنوان سلاح جنگی استفاده می‌شود، افزود: در بخش صنعت ظرفیت‌های ناشناخته فراوانی وجود دارد که با اتکا به نیروهای داخلی قدم‌های بلندی می‌توان برداشت.

وی با تأکید بر ضرورت مصون‌سازی و افزایش تاب‌آوری زیرساخت‌های کشور به ویژه زیرساخت‌های حیاتی، مهم و حساس اظهار داشت: ارتقا پایداری و پایدارسازی شبکه‌ها به ویژه شبکه انرژی باید انجام شود.

حیدری عنوان کرد: تهیه طرح جامع می‌تواند در زمینه پدافند غیرعامل نقش به‌سزایی در مصون‌سازی و افزایش تاب‌آوری داشته باشد و فعال شدن کارگروه‌های مربوطه ضروری است.

معاون بسیج و امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل درباره اهمیت برگزاری رزمایش پدافند غیرعامل در بخش‌های مختلف، بیان کرد: با برگزاری رزمایش معایب و کمبودها نمایش داده می‌شود و می‌توان راهکار مقابله با هر کدام را تعیین کرد.

وی با اشاره به سه طرح حفاظت از زیرساخت، صیانت از مردم و پاسخ به حوادث از سوی پدافند غیرعامل، بیان کرد: اداره‌های پدافند غیرعامل کشور به این سه سطح باید بپردازند.

طرح تشکیل سازمان پدافند غیرعامل اعلام وصول شدسند جامع پدافند غیرعامل در گلستان تدوین می‌شودشورای پدافند غیرعامل در شهرستان رشت تشکیل شد

خوزستان زیرساخت‌های مقابله با شرایط بحرانی شرایط کافی را ندارد

همچنین در بخش دیگری علی خدادادی مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان اظهار داشت: جمعیت هلال احمر استان خوزستان با توجه به شرایط ویژه از آمادگی لازم باید برخوردار باشد که باتوجه به زیرساخت‌ها در حال توسعه است.

وی با اشاره به این‌که خوزستان به دلیل کم یا بی‌توجهی از نظر زیرساخت‌های مقابله با شرایط بحرانی شرایط کافی را ندارد، بیان کرد: در سال‌های اخیر با توسعه قدم‌هایی در راستای تکمیل این زیرساخت‌ها برداشته شده است که از مهم‌ترین آن توسعه پایگاه‌های جاده‌ای و ساحلی است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: طرح دادرس و خادم در سطح استان اجرایی و زمینه مقابله با شرایط بحرانی را فراهم کرده است و علاوه بر زیرساخت‌ها نیازمند پیوست‌های پدافند غیرعامل هستیم.

انتهای پیام/ح

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۶۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ رویکرد تحولی در زیرساخت‌های فرهنگی برای تحقق جهش تولید

سیدناصر نعمتی مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با موضوع شعار سال 1403 (جهش تولید با مشارکت مردم) با بیان اینکه زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی برای جهش تولید موضوعی است که کمتر به آنها توجه می‌شود و بدون تأکید بر آن سایر فعالیت‌ها اثربخشی لازم را نخواهد داشت، اظهار کرد: اعتماد و اعتقاد به توانمندی‌های داخلی، توجه به روحیه تعاون و نگاه عملیاتی به اقتصاد دانش‌بنیان سه محوری بوده که باید با رویکرد تحولی برای تحقق جهش تولید در سال جدید پیگیری شود.

وی افزود: در اعتماد و اعتقاد به توانمندی داخلی دچار چالش اجتماعی هستیم، عبور از این چالش نیازمند کار فرهنگی است و اگر نگاه‌ها در این حوزه تغییر نکند، نمی‌توانیم در مسیر جهش تولید توفیقات مدنظر را به‌دست آوریم.

بخش تعاون مهجور در اقتصاد کشور

نعمتی اضافه کرد: بخش تعاون در اقتصاد کشور هم یکی از حوزه‌های مهجور بوده که از ظرفیت آن به اندازه کافی بهره‌برداری نشده است؛ این مسئله ریشه فرهنگی دارد و می‌توان با فعال‌سازی این ظرفیت به یک دستاورد تحولی در جهش تولید رسید.

نعمتی سومین رویکرد تحولی در زیرساخت‌های فرهنگی برای جهش تولید را توجه به اقتصاد دانش‌بنیان دانست و تأکید کرد: اقتصاد دانش‌بنیان در کشور رشد خوبی داشته است؛ اما زمانی که از جهش تولید صحبت می‌کنیم باید برای آزادسازی ظرفیت‌های این بخش رویکرد تازه و تحولی را درپیش گیریم.

اقتصاد دانش‌بنیان درگیر نگاه‌های تزئینی

این پژوهشگر حوزه فرهنگ و ارتباطات بیان کرد: اقتصاد دانش‌بنیان هم درگیر نگاه‌های تزئینی بوده و عبور از این نگاه‌ها نیازمند رویکردی فرهنگی است. نباید در اقتصاد سنتی بمانیم و از رویکرد‌های جدید غفلت کنیم؛ این یک راهبرد اساسی و در واقع زیرساخت تحقق جهش تولید است.

نعمتی گفت: دانشگاه و دانشگاهیان در این مسیر نقش مهمی برعهده دارند؛ برای ایجاد رویکرد‌های تحولی در جامعه و اقتصاد، انتظار از دانشگاه به‌عنوان کانون تحولات اجتماعی بیش از سایر نهادهاست.

دولت و اضلاع حاکمیتی بسترهای نقش‌آفرینی دانشگاه را فراهم کنند

وی اضافه کرد: زنجیره‌های ارزش در حوزه فرهنگ و اقتصاد کشور به رویکرد‌های تحولی و جدید نیاز دارد و امیدوارم دانشگاه بتواند به رسالت تاریخی خود در این زمینه عمل کند؛ نباید فراموش کنیم که نقش‌آفرینی دانشگاه نیز نیازمند بستر‌هایی است که در دولت و سایر اضلاع حاکمیتی باید فراهم شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عرصه امنیت زیرساخت رشد تولید در کشور است
  • نگاهی به اقدامات صورت گرفته برای رفع آبگرفتگی معابر اهواز
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزشی برای بهبود و تقویت زیرساخت‌های آموزشی کهگیلویه و بویراحمد
  • جسورترین زنان دنیا روی فرش قرمز
  • پیشرفت چشمگیر طرح جامع فاضلاب اهواز در دولت سیزدهم
  • ۳ رویکرد تحولی در زیرساخت‌های فرهنگی برای تحقق جهش تولید
  • مخالفت پلیس راهور با ساخت شتابزده تقاطع مدرس همدان
  • ضرورت اصلاحات مالیاتی لازم در جهت تقویت تولید/ چگونه سرمایه‌های خرد مردمی به سمت بخش مولد اقتصاد جذب می‌شود؟
  • ضرورت ارتقای امنیت سرمایه گذاری
  • سیاست‌های اقتصادی بر مبنای حقایق اقتصادی جامعه اتخاذ شود