Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان چای کشور گفت: امسال چیزی در حدود ۱۵ هزار و ۹۷ تن چای خشک در کارخانجات چایسازی دو استان شمالی گیلان و مازندران تولید شد. ۳۰ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۱ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

حبیب جهانساز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت در تشریح آخرین روند فرآوری و تولید محصول چای خشک در سطح کارخانجات فرآوری شمال اظهار داشت: از ابتدای فصل شروع برداشت چای از باغات دو استان گیلان و مازندران تاکنون چیزی در حدود 15 هزار و 97 تن چای خشک در کارخانجات چایسازی شمال تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان چای کشور میزان خرید برگ سبز چای را نیز برشمرد و عنوان کرد: از ابتدای فصل برداشت چای از باغات شمال طبق آمارهای موجود در سازمان چای کشور تاکنون بالغ بر 67 هزار و 800 تن برگ سبز چای درجه یک و درجه دو به صورت تضمینی از چایکاران دو استان شمالی گیلان و مازندران خریداری شده است.

وی مقدار و نوع چای خریداری شده از چایکاران شمالی را نیز مورد اشاره قرار داد و در تشرین این مطلب عنوان کرد: از مجموع حدود 67 هزار و 800 تن برگ سبز چای خریداری شده از چایکاران دو استان گیلان و مازندران، 50 هزار تن معادل 74 درصد درجه یک و 17 هزار تن معادل 26 درصد آن درجه دو است.

معاون وزیر صنعت در گیلان: شناسه‌دار کردن چای ایرانی در دستور کار قرار گرفت32 میلیارد تومان از مطالبات چایکاران گیلان و مازندران پرداخت شدعضو هیئت رئیسه مجلس: رونق صنعت چای ایران نیازمند تداوم سیاست‌های حمایتی دولت است

جهانساز مجموع بهای خریداری شده برگ سبز چای را از کشاورزان چایکار حدود 204 میلیارد تومان اعلام کرد و بیان داشت: با احتساب مبلغی که اخیراً به حساب چایکاران گیلان و مازندران واریز شد تاکنون چیزی در حدود 169 میلیارد و 600 میلیون تومان از مطالبات معوقه به حساب کشاورزان واریز شده است.

رئیس سازمان چای کشور برداشت برگ سبز چای در سه مرحله  بهاره، تابستانه و پائیزه را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر 90 درصد چای کشور در استان گیلان تولید می‌شود و برای بهبود تولید برگ سبز نیز سازمان چای کشور همه ساله برنامه‌های ترویجی و اعطای تسهیلات را در دستور کار خود دارد.

جهانساز حمایت‌های همه جانبه دولت و مدیریت اعمال شده از سوی سازمان چای کشور را از صنعت چای داخلی متذکر شد و خاطرنشان کرد: با توجه به انجام عملیات بهزراعی و مکانیزاسیون در سطح باغات چای، تجهیز و نوسازی کارخانجات چایسازی امسال چای استحصالی از کیفیت بسیار مناسبی برخوردار است.

انتهای پیام/ش

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۷۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال در تولید گندم نان خودکفا می شویم

معاون وزیر جهادکشاورزی گفت: پیش بینی میشود امسال حداقل ۱۳ میلیون تن گندم در کشور تولید شود تا به طور کامل نیاز سالانه گندم مورد نیاز نان در کشور را تامین کند و خودکفا شویم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم مجتبی خیام نکویی رییس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی اظهارداشت: هر نفر ایرانی 150 کیلوگرم گندم مصرف میکند و 40 درصد کالری آنها از این طریق تامین میشود بنابراین جایگاه ویژه ای در تامین امنیت غذایی کشور دارد.

وی افزود: تولید گندم در سال اول دولت بیش از سه میلیون تن افزایش یافت و در سال دوم دولت 6 میلیون تن افزایش تولید داشتیم و برای سال جاری نیز پیش بینی میشود حداقل 6 میلیون تن افزایش تولید داشته باشیم تا به طور کامل نیاز سالانه گندم را تامین کند و خودکفا شویم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم گفت: 13 و نیم میلیون تن گندم کل مصرف نان در کشور است اما حجمی نیز به عنوان ذخیره استراتژیک نیاز داریم که امیداریم که در افق با برنامه ریزی های در حال انجام در این بخش هم بی نیاز از واردات شویم.

وی تصریح کرد: سال قبل خرید تضمینی گندم در کشور 10 و نیم میلیون تن بود و حدود 2 و نیم میلیون تن دیگر در کشور تولید شد که به دولت تحویل داده نشده است؛ در مجموع 13 میلیون تن گندم در کشور تولید شده است.

وی تصریح کرد: علاوه بر خودکفایی کل نیاز کشور به گندم میتوانیم صادر کننده این محصول باشیم.

خسام نکویی گفت: عملکرد تولید گندم آبی در کشور 4.4 میلیون و گندم دیم 10 میلیون تن است که با افزایش عملکرد آنها علاوه بر تامین نیاز کشور میتوانیم صادر کننده شویم.

وی افزود : در صورتی که عملکرد تولید گندم آبی در کشور یک تن و دیم 500 کیلو اضافه شود ما به صادرکنندگان این محصول تبدیل میشویم و میتوانیم نیاز کشور های دوست را نیز تامین کنیم.

وی تصریح کرد: در سال قبل 6 میلیون تن افزایش تولید گندم، بدون افزایش سطح داشتیم و امکان افزایش بهره وری گندم در کشور وجود دارد.

وی با اشاره به ضایعات 30 درصدی گندم از برداشت تا سفره گفت: این رقم در کشور باید کاهش یابد که برای تحقق آن نیازمند فرهنگ سازی برای مصرف کنندگان و اصلاح کمباین های برداشت گندم در کشور هستیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اهمیت تولید گندم در کشور گفت: زنجیره تولید گندم با تولید نان کامل در کشور باید شکل گیرد و سبوس و جوانه نباید از آرد جدا شود.

خیام نکویی گفت: قوی ترین بانک ژن گندم در دنیا را در ایران داریم و در شرایط اضطراری میتوانیم به رقم های جدید گندم برسیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد / وعده داخلی‌ سازی المان‌ های اصلی اتوبوس برقی
  • کارخانه هایی که بسیج کارگری دارند تعطیل نشده اند
  • بومی سازی کاربردی ترین تجهیزات گلخانه ای کشور در مازندران
  • تولید ماهیانه شیر خشک به ۲۰ هزار تن رسید
  • فرهنگ سازی برای جامعه ۱۵ میلیونی کارگری/شعار روز کارگر امسال مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی
  • بازگشت خط تولید در ۱۲۰۰ بنگاه اقتصادی با مشارکت بسیج کارگری
  • غربالگری بیماری SMA از امسال با کیت تشخیصی ایرانی
  • لزوم جلوگیری از خروج گندم تولیدی از سطح استان
  • امسال در تولید گندم مورد نیاز نان خودکفا می‌شویم
  • امسال در تولید گندم نان خودکفا می شویم