Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیخسرو چنگلوایی شامگاه شنبه در حاشیه نشست بررسی آخرین اقدامات انجام شده در رابطه با پرداخت خسارت سیل زدگان خوزستان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد:با پیگیری‌ صورت گرفته ۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه چهار درصد به حساب استان واریز شده است.

وی ادامه داد: همچنین حدود چهار هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال پول بدون عوض که ۵۰ درصد اعتبار مصوب شده استان است به خوزستان تخصیص داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان با اشاره به اینکه اعتبار بدون عوض از ۱۹ تیر به حساب بانک کشاورزی استان واریز شده ، افزود: هم اکنون حدود ۲۰ هزار نفر از کشاورزان مناطق سیل زده خوزستان درخواست و اظهارنامه‌های خود برای دریافت خسارات و تسهیلات مورد نیاز را به این سازمان ارایه کرده اند.

چنگلوایی گفت: از این تعداد ۱۵ هزار پرونده در سطح شهرستان‌ها تشکیل شده که هشت هزار پرونده به مبلغ ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در خوزستان برای کمک بدون عوض و ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برای دریافت تسهیلات تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه تاکنون تعداد سه هزار و ۹۳۰ پرونده در سامانه خسارات‌ها ثبت شده، افزود: پرداخت خسارت در هفته‌های گذشته شروع شده، و تاکنون ۸۵ میلیارد ریال تسهیلات و ۴۸ میلیارد ریال کمک بدون عوض به کشاورزان خوزستان پرداخت شده است.

وی اظهارامیداوری کرد که با برنامه ریزی صورت گرفته در طول هر هفته تعداد ۲ هزار نفر از کشاورزان یا پرونده‌ آنها تکمیل می‌شود و یا خسارت‌ برآورد شده را دریافت می‌کنند.

کشت تابستانه امسال بی سابقه است

چنگلوایی در ادامه با بیان اینکه تمامی ۲۱۳ هزار هکتار زمین های کشاورزی خوزستان دچار سیل، از آب خارج شده اند، گفت: ۱۲۰ هزار هزار هکتار از این زمین ها پس از آماده سازی ،به زیر کشت تابستانه رفته است.

وی با بیان اینکه امسال در مجموع ۲۰۰ هزار هکتار کشت تابستانه صورت گرفته ، افزود: از این میزان ۱۷۰ هزار هکتار آن برنج و بقیه نیز ذرت، سویا، آفتابگردان، کنجد و سبزی و صیفی است.

این عضو قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان با بیان اینکه پرونده کشت شلتوک در استان برای تابستان امسال بسته شده ، گفت: این میزان کشت نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۰۰ هزار هکتار افزایش داشته و می‌توان گفت در طول تاریخ خوزستان این میزان کشت بی سابقه بوده است.

بر اساس این گزارش، رییس سازمان آب و برق استان خوزستان روز شنبه هفته جاری در اظهاراتی در شورای پدافند غیر عامل خوزستان با بیان اینکه این حجم بالای کشت شلتوک در استان مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد، گفت: باید برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل به ویژه در حوزه تخصیص آب، کشت تابستانه در خوزستان مدیریت شود.

پیش از این نیز استاندار خوزستان در قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان در خصوص اهمیت کشت تابستانه امسال برای جبران بخشی از خسارات، گفته بود:برداشته شدن محدودیت کشت باعث شده تا کشاورزان با امیدواری بیشتری رو به رو شوند.

غلامرضا شریعتی همچنین با تاکید بر اینکه تلاش شده در حد استانداردها و مقررات فضای پشت سدها را خالی کنیم، افزود: در همین راستا لازم است که به تعهدات سدها برای تأمین آب شرب پایبند باشیم.

۹۹۳۱ /  ۶۰۳۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خسارت سیل ایرنا غلامرضا شریعتی خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۷۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به پرونده‌های میراث‌فرهنگی در سیستان و بلوچستان

به گزارش قدس آنلاین، مهدی شمس‌آبادی امروز پنجشنبه در دیدار با مدیرکل میراث‌فرهنگی سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: این استان دارای ظرفیت‌ها، ابنیه ها و آثار تاریخی ارزشمندی است که باید حفظ و حراست شود.

وی افزود: باوجود تمام ظرفیت‌های فعال شده، این امکان وجود دارد که برخی افراد اقداماتی در خصوص تخریب، جابجایی و یا انتقال آثار تاریخی به صورت غیرقانونی انجام دهند که هم به منظور جلوگیری از قاچاق آثار و هم در راستای انسجام بخشی، تسهیل و تسریع در امور حقوقی و قضایی پرونده‌های مرتبط به حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در سیستان و بلوچستان ضرورت دارد تا تدابیر ویژه‌ای داشته باشیم.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان ادامه داد: در کنار این موارد، پرونده‌هایی در حوزه میراث‌فرهنگی وجود دارد که نیازمند بررسی تخصصی‌تر است که بر همین اساس و به پیشنهاد مدیرکل میراث فرهنگی استان، شعبه ویژه رسیدگی به این پرونده ها در دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان تشکیل می‌شود تا با سرعت، دقت و به صورت دقیق‌تر و در کوتاه‌ترین زمان مورد بررسی قرار بگیرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار اظهار کرد: خوشبختانه همکاری و مساعدت دادستانی مرکز استان با این اداره کل قابل تقدیر بوده و همواره همراه و همیار این اداره کل در رسیدگی به امور بوده است که جای تقدیر دارد.

محمدهادی طهرانی‌مقدم افزود: در رابطه با حفاظت صیانت از ابنیه های تاریخی شاهد ترک فعل هایی هستیم که می‌تواند ضربات جبران ناپذیری به این آثار که هویت ملی ما محسوب می‌شود وارد کند اما همراهی و همکاری دستگاه قضا در ممانعت و جلوگیری از این کار بسیار اثرگذار خواهد بود.

وی تاکید کرد: یکی از مواردی که با ورود جدی دادستانی و اقدام ارزشمند و موثر معاونت حقوق عامه دادستانی مرکز سیستان و بلوچستان به نتیجه مطلوب رسید پیگیری موضوعات مرتبط با خدمات بهداشتی و طهارت اسلامی و نظارت بر این موضوع در سطح استان بود که با دستور ویژه سرپرست معاونت حقوق عامه مرکز استان نتایج مطلوبی کسب شد که مورد تقدیر وزارت‌خانه نیز قرار گرفت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی سیستان و بلوچستان ادامه داد: این نظارت ها باعث شد میزان شکایات در این حوزه کاهش یابد و شکایات، پیشنهادات شهروندان و مسافرین به سامانه ۰۹۶۲۹ در کمتر از ۲۴ساعت رسیدگی و پاسخ داده شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کاهش ۶۰ درصدی ورود پرونده‌های قضایی تصادفات در هرمزگان
  • شعبه ویژه رسیدگی به پرونده‌های میراث‌فرهنگی در سیستان و بلوچستان تشکیل می‌شود
  • تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به پرونده‌های میراث‌فرهنگی در سیستان و بلوچستان
  • رد رشوه ۱۱۰ میلیون ریالی ماموران وظیفه شناس در هلیلان 
  • تشکیل بیش از ۲ هزار پرونده تخلف صنفی در خوزستان
  • شورای تحقیق جذب هیات علمی تشکیل می‌شود
  • ۵۴۴ پرونده تخلفاتی برای اصناف زنجانی تشکیل شد
  • انجام بیش از ۳ هزار و ۴۰۰ بازرسی از واحد‌های صنفی و غیرصنفی کردستان
  • کشف ۱۵ سهره وحشی، تور و قفس صید پرندگان در خرامه
  • پرونده تخلف رئیس اتحادیه نانوایان مشهد به دادسرا رسید