Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اسکندری در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره علل و اهداف تجمع اعتراضی جمعی از دانشجویان، طلاب و مردم در میدان پاستور تصریح کرد: مدتی است که بررسی موضوع خصوصی‌سازی و واگذاری شرکت‌ها را در دستور کار قرار داده‌‌ایم و آسیب‌شناسی‌های این حوزه نیز انجام شده‌ است.

وی اضافه کرد: نامه‌های متعددی به پورحسینی رئیس سازمان خصوصی‌سازی و فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی ارسال شد تا نسبت به عملکرد خود پاسخگو باشند، اما متاسفانه بی‌پاسخ ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین تجمع‌های متعددی مقابل ساختمان سازمان خصوصی‌سازی و ساختمان وزرات اقتصاد برگزار شد که بی‌حاصل بود. در نتیجه تصمیم بر این شد که در میدان پاستور تجمعی برگزار شود شاید صدای معترضین و دانشجویان به گوش مسئولان برسد.

دبیر مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران ادامه داد: با وجود اعتراضات و عیان شدن آسیب‌های مختلف روند خصوصی‌سازی، دولت در چند روز اخیر اعلام کرده اجرایی شدن خصوصی‌سازی در کشور را باسرعت پیگیری خواهد کرد.

اسکندری با تأکید بر اینکه اصل خصوصی‌سازی محل اعتراض نیست، گفت: در برخی از کشورهای دنیا خصوصی‌سازی اجرا می‌شود اما در ایران دولت خصوصی‌سازی را به رانتی‌ترین شکل ممکن اجرا می‌کند. دولت زمین، ملک، کارخانجات و غیره را به‌صورت بلوکی و یک‌جا بدون هیچ‌گونه بررسی و حساب‌رسی واگذار می‌کند.

این فعال دانشجویی ادامه داد: کارخانه‌های نیشکر هفت تپه خوزستان و فولاد اهواز، شرکت گوشت اردبیل و بسیاری از شرکت‌های دیگر بعد از واگذاری به بخش خصوصی با مشکل مواجه شدند و کارگران بیشتر از همه زیان دیدند. اما پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌های با تخصیص بودجه‌های چند میلیاردی و تخفیف‌های عالی به خواص واگذار می‌شود و آنقدر سودآور است که کارگران با بی‌کاری مواجه نمی‌شوند.

وی تصریح کرد: فعال شدن شرکت‌های دانش‌بنیان، واگذاری مدیریت، واگذاری اجاره‌ای و غیره راه‌حل‌های مناسب خصوصی‌سازی است اما دولت فقط واگذاری ملکی و فروش سهام کارخانه‌ها در بورس را از خصوصی‌سازی اجرا کند.

اسکندری در پایان خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات شیوه فعلی خصوصی‌سازی در ایران این است که تخلفات و مفاسد مختلفی وجود دارد که خیلی از آنها عمومی شده است. سازمان خصوصی‌سازی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و قوه قضاییه باید به تخلفات صورت گرفته ورود پیدا کنند و ما هم از قوه قضاییه درخواست داریم که به عنوان نهاد متولی احقاق حقوق عامه، به این مسائل ورود پیدا کند و بررسی‌های لازم را به عمل آورد.

انتهای پیام/

300 / 320 علی اسکندری دبیر مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران خصوصی سازی اعتراض به خصوصی سازی تجمع دانشجویان در پاستور کارخانه نیشکر هفت تپه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: علی اسکندری خصوصی سازی اعتراض به خصوصی سازی کارخانه نیشکر هفت تپه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۷۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تحقق شعار سال باید از انحصار و رانت‌های اقتصادی جلوگیری شود

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد رحمانیان، قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در اولین نشست تخصصی و هم اندیشی رابطان آموزشی و پژوهشی سازمان بازرسی کل کشور با تقدیر از عملیات غرورآفرین «وعده صادق» موضوعاتی را پیرامون این امر مطرح کرد.

وی با تاکید بر ضرورت و اهمیت آموزش و تقویت توان علمی تمامی اجزا و ارکان سازمان گفت: امروزه برتری در حوزه اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و… از آن کسی است که از منظر علمی و پژوهشی قوی و قدرتمند باشد بر این اساس هیچ راهی نداریم جز اینکه در حوزه علمی قوی‌تر از قبل باشیم؛ چراکه این موضوع از مطالبات مقام معظم رهبری است و در قوانین مختلف به آن اشاره شده است.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور یکی از الزامات قدرت را تقویت بنیه پژوهشی و علمی دانست و با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب پیرامون این موضوع، الزامات قانونی در این حوزه را تشریح کرد.

وی با بیان این موضوع که رویکرد سازمان بازرسی کل کشور در دوران تحول و تعالی علم محور و علم پایه است، اظهار کرد: طی چند مدت اخیر بازرسی‌های کلان تعریف شده در سازمان بازرسی بر مبنای نظام مسائل کشور بوده که صاحب نظران درون و برون سازمانی چندین هزار ساعت بر روی آن کار کارشناسی کردند و این امر در سال جاری نیز دنبال و تقویت می‌شود.

رحمانیان یکی از ملزومات کشف سو جریان را بهره‌گیری از دانش لازم دانست و اظهار کرد: زمانی یک بازرس خوب گزارش بازرسی می‌نویسد که گزارش آن مبتنی بر اندیشه‌های علمی بوده و از مبانی علمی قوی برخوردار باشد بر همین اساس باید علم و دانش خود را مداوم به روز رسانی کرد.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه مهم رابطان آموزشی اشاره کرد و بر لزوم ارتقا جایگاه مرکز آموزش و پژوهش‌های سلامت اداری و مبارزه با فساد این سازمان به عنوان یک مرکز پژوهشی منطقه‌ای تاکید کرد.

وی با اشاره به احصای قوانین مرتبط با شعار سال از جمله قوانین اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، قانون رفع موانع تولید، قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور، قانون جهش تولید مسکن و قوانین مرتبط با حمایت از کارآفرینان، اقتصاد دیجیتال و… و همچنین تکالیف قانونی دستگاه‌ها در این رابطه، گفت: باید بررسی شود که آیا قوانین مرتبط اجرا شده یا خیر و در صورتی که ترک فعل یا استنکافی از سوی مدیران صورت گرفته نسبت به تهیه گزارش اختصاصی و در نهایت ارسال به مراجع ذی‌صلاح اقدام شود.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور یکی از وظایف مهم این سازمان برای تحقق شعار سال را نظارت بر حسن جریان امور دانست و تاکید کرد؛ باید از این طریق از ایجاد رانت‌های اقتصادی جلوگیری شود و موضوعات مرتبط با شفافیت شناسایی و حذف بستر و گلوگاه‌های فسادزا به صورت جدی دنبال شود.

رحمانیان از رئیس مرکز آموزش و پژوهش‌های سلامت اداری و مبارزه با فساد این سازمان خواست پیرامون موضوعات اساسی و کاربردی که مشکل جامعه از منظر نظارتی است اقدام تحقیقاتی و پژوهشی کنند و به منظور ارتقا عملکرد و خلاقیت، ابتکار آموزش‌های کاربردی و انجام مطالعات تطبیقی، تقویت و فعال کردن هیأت‌های اندیشه ورز، انجام تعاملات مناسب با مجامع علمی، دانشگاهی و حوزوی و احصای شاخصه‌های موقعیت‌های فسادزا و معرفی به بازرسان اقدام کنند.

حجت الاسلام والمسلمین محمد امین کیخای فرزانه رئیس مرکز آموزش و پژوهش‌های سلامت اداری و مبارزه با فساد سازمان بازرسی کل کشور نیز در این نشست موضوعاتی را پیرامون اهمیت نقش آموزش و پژوهش مطرح کرد.

کد خبر 6081174

دیگر خبرها

  • فراخوان برای واگذاری هزار دستگاه تاکسی برقی در تهران از هفته آینده
  • (ویدئو) انتقاد خیابانی از واگذاری استقلال و پرسپولیس: این خصوصی‌سازی نیست
  • شیوه‌نامه مشوق‌های خدمتی برای کسب مهارت دانش‌آموختگان دانشگاهی ابلاغ شد
  • انتقاد جواد خیابانی از وضع خصوصی سازی سرخآبی ها + ویدئو
  • رئیسی کیا: شکست در واگذاری استقلال و پرسپولیس شکست خصوصی‌سازی است/ فدراسیون جلوی رقابت مالی ناسالم و پول پاشی را بگیرد
  • واگذاری ۴ هزار واحد مسکونی بنیاد مسکن قم تا پایان امسال
  • برای تحقق شعار سال باید از انحصار و رانت‌های اقتصادی جلوگیری شود
  • واکنش وزارت ورزش به شایعات پتروشیمی و بانکی
  • خدمت دانش آموختگان دانشگاهی باکسب مهارت عمومی و تخصصی
  • ۲ هزار و ۸۰۰ باب فضای ورزشی دانش آموزی در کشور احداث شد