Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت دفاع ونزوئلا دربیانیه‌ای اعلام کرد هواپیمای جاسوسی آمریکا را در حال پرواز درحریم هوایی این کشور شناسایی کرده است.

به گزارش صدای ایران از باشکاه خبرنگاران، خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت دفاع ونزوئلا اعلام کرد نیرو‌های ارتش این کشور هواپیمای جاسوسی «ای پی ۳ ای» را در حریم هوایی خود شناسایی کردند.

وزارت دفاع ونزوئلا روز گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد نیرو‌های نظامی خبر دادند در ۱۹ جولای ۲۰۱۹ در ساعت ۹:۵۲ صبح فرماندهی نیروی هوایی، یک هواپیما را که از بخش شمال غربی دریای کارائیب به سوی مایکتیا (در نزدیکی کاراکاس) عازم بود، شناسایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستوری برای ارسال رهگیر‌ها به منظور شناسایی این هواپیما صورت گرفت.

وزارت دفاع ونزوئلا تاکید کرد نیروی هوایی این کشور نتوانست با هواپیمای تجسسی آمریکا ارتباط برقرار کند. در ادامه این بیانیه آمده است در ساعت ۱۱:۳۳ صبح ارتباط تصویری نشان داد که این هواپیما یک هواپیمای‌ای پی-۳‌ای (لاکهید) آمریکا است. تلاش برای برقراری ارتباط با آن موفقیت آمیز نبود. هواپیما مسیر پرواز خود را تغییر داد. این هواپیما در ساعت ۱۱:۴۳ صبح منطقه را ترک کرد.

وزارت دفاع ونزوئلا تاکید کرد این اولین بار نیست که چنین اتفاقی رخ می‌دهد و پرواز‌های غیرقانونی در حریم هوایی ونزوئلا از سوی کاراکاس به عنوان یک تهدید جدی خارجی شناخته می‌شود.

بحران اخیر ونزوئلا پس از آن آغاز شد که خوان گوایدو، سردسته مخالفان دولت، ژانویه سال جاری میلادی (اوایل بهمن ۹۷) پس از چراغ سبز دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و متحدان واشنگتن، در اقدامی غیرقانونی و جنجال برانگیز، خود را رئیس‌جمهور ونزوئلا خواند و باعث تشدید تنش‌ها در این کشور شد؛ اقدامی که بی درنگ مورد حمایت آمریکا و دیگر کشور‌های غربی قرار گرفت.

مردم ونزوئلا و ارتش این کشور بار‌ها حمایت خود را از دولت قانونی نیکلاس مادورو اعلام کرده‌اند. طی ماه‌های گذشته آمریکا و متحدانش همزمان با جنگ رسانه‌ای سنگین علیه کاراکاس تلاش کردند با وضع تحریم‌های شدید و همچنین تحت فشار قرار دادن ارتش ونزوئلا، آن‌ها را به قطع پشتیبانی از دولت مادورو وادار کنند، اما به اذعان رسانه‌های آمریکایی، تاکنون همه طرح‌های واشنگتن برای روی کار آوردن دولت دست‌نشانده با شکست مواجه شده است.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: امریکا جاسوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۷۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کناره گیری مدیران ارشد بوئینگ به علت مشکلات ایمنی

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴ در مطلبی به بررسی مشکلات گسترده در شرکت هواپیماسازی بوئینگ آمریکا پرداخت که لرزه‌های آن دامنگیر مدیران این شرکت شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


رفتن مدیر اجرایی بوئینگ، یک تغییر بزرگ در گروه رهبری برای این غول هوافضای آمریکا است که دچار گرفتاری شده است. بوئینگ با این کار‌ها در تلاش است شهرت نابود شده خودش را بازسازی کند. براساس تصمیم جدید این شرکت، دِیو کال هون (Dave Calhoun) مدیر اجرایی بوئینگ، تا پایان سال از مقام خودش کناره گیری می‌کند. لاری کِلنِر (Larry Kelner) و اِستَن دیل (Stan deal) دو نفر از مدیران ارشد بوئینگ نیز از مقام خود کناره گیری می‌کنند.

بیانیه دیو کال هون. مدیر اجرایی بوئینگ: ما فقط و فقط بر تکمیل تلاش‌هایی متمرکز خواهیم ماند که با هم انجام داده ایم برای اینکه شرکتمان را پس از چالش‌های بسیار شدید پنج سال گذشته، به ثبات بازگردانیم. امنیت و کیفیت، در خط مقدم همه کار‌هایی قراردارد که ما انجام می‌دهیم.

بحران تمام عیار این شرکت هواپیماسازی در سال ۲۰۱۸ شروع شد و آن زمانی بود که یک فروند هواپیمای بوئینگ از نوع مَکس ۷۳۷ Max اندکی پس از برخاستن، در آب‌های نزدیک جزیره جاوه در اندونزی سقوط کرد. در این سانحه، هیچیک از سرنشین‌ها زنده نماند. درست شش ماه بعد، یک فروند هواپیمای مَکس ۷۳۷ دیگر در اتیوپی سقوط کرد که به کشته شن ۳۴۶ نفر منجر شد. متعاقب این اتفاقها، گروه رهبران بوئینگ تغییر کردند و جت‌های خانواده مَکس بوئینگ به مدت ۲ سال در سراسر جهان از رده فعالیت خارج شدند، زیرا این سوانح هوایی ناشی از خطا در سامانه تثبیت این نوع هواپیما‌ها بود. اواخر سال گذشته تحقیقاتی درباره جت‌های مکس ۷۳۷ بوئینگ انجام شد، آنهم پس از آنکه مشخص شد در معاینه‌های فنی معمولی یک پیچ با مهره‌های گمشده در دو هواپیما، مشاهده شده است. در ماه ژانویه جدیدترین مورد از مشکلات بوئینگ در زمینه کنترل کیفیت مشاهده شد و آن زمانی بود که قسمت در در بدنه هواپیما در یک فروند هواپیمای کاملا تازه از نوع مکس ۷۳۷ در ارتفاع تقریباً ۱۵ هزار پایی منفجر شد و سبب ایجاد حفره‌ای در بدنه هواپیما شد. بررسی‌های بعدی هیئت ایمنی ملی پرواز‌ها در امریکا نشان داد که چهار پیچ و مهره مهم در قسمت در این هواپیما، سر جای خود نبوده اند! به استناد گزارش نیویورک تایمز، نهاد بررسی امنیت هواپیماها، در بررسی‌های خود متوجه ده‌ها مشکل در خط تولید هواپیما‌های مکس ۷۳۷ شد. این یافته‌ها پس از ممیزی ۶ هفته‌ای از این شرکت به دست آمد. بوئینگ با پیگرد قانونی مسافران و همچنین تحقیقات کیفری درباره سوانح رخ داده مواجه شده است.

 

دیگر خبرها

  • افسانه‌ها درباره یک مکان مرگبار؛ مثلث آلاسکا کجاست؟
  • ایالات متحده چند جت جنگنده پرقدرت در اختیار دارد؟
  • نقض حریم هوایی افغانستان در قندهار
  • گشت‌زنی هواپیمای بی‌سرنشین در آسمان نیمروز
  • سقوط یک هواپیمای نظامی روسیه در دریای سیاه
  • پیام سخنگوی وزارت خارجه خطاب به شهید مدافع حرم
  • مأموریت جدید یاسین از زبان وزیر دفاع/ این جت چه ویژگی هایی دارد؟
  • مصرف ۶۰۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در سال گذشته
  • کناره گیری مدیران ارشد بوئینگ به علت مشکلات ایمنی
  • شهادت نیروی سپاه در دیرالزور / پنتاگون: به سوریه حمله نکردیم