Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-25@23:24:58 GMT

شیب نزولی مسابقات قرآن؛ نتیجه بحران اعتبارات مالی

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۷۷۷۴۰

شیب نزولی مسابقات قرآن؛ نتیجه بحران اعتبارات مالی

چهل‌ودومین دوره مسابقات استانی قرآن کریم در بخش آوایی با شرکت ۲۴۲ نفر، به میزبانی شهرستان فردوس برگزار شد. در مرحله شهرستانی ۱۰۹۶ نفر ثبت نام کردند و سپس برگزیدگان در مرحله استانی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

در مجموع ۲۴۲ نفر  از استان مسابقات استانی شرکت کردند که از این تعداد ۱۰۳ نفر آقا و ۱۳۹ نفر بانو بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابوالفضل عبدالهی، داور و قاری قرآن در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی، اظهار کرد: برگزاری مسابقات قرآنی یک ارزیابی و محک برای متسابقان است که فرد بداند نسبت به سال قبل چقدر رشد کرده و به چه میزان از جلسات و آموزش‌های لازم بهره برده است.

وی که 13 سال داوری مسابقات قرآنی را برعهده داشته، بیان کرد: امسال سطح مسابقات سراسری قرآن روند نزولی داشته و سطح مسابقات در سطح استانی باید بهتر از این باشد و انتظار می‌رفت کسانی که در این مسابقه شرکت کردند در این زمینه بیشتر کار کرده و بهتر از این ظاهر می‌شدند.

کاهش سطح مسابقات قرآنی
داور و قاری استانی مسابقات قرآنی بی‌توجهی برخی نهادهای مرتبط، نبود امکانات و بودجه‌های اندک را سبب کاهش و پایین آمدن سطح مسابقات قرآنی دانست و گفت: با توجه به تأکید رهبری بر اشاعه فرهنگ قرآنی، مسئولان باید در این زمینه بیش از پیش تلاش کنند.

عبدالهی با تأکید بر اینکه مسئولان باید در بحث مسابقات و فعالیت‌های قرآنی پیش‌قدم بوده و وارد میدان شوند، اظهار کرد: اگر این مهم صورت پذیرد مردم بیشتر تشویق شده و در محافل قرآنی حضور پررنگ‌تری خواهند داشت.

وی به نقش رسانه‌ها در راستای توسعه فعالیت‌های قرآنی اشاره و بیان کرد: رسانه‌ها نیز نقش غیرقابل انکار و بی‌یدیلی در ترویج فرهنگ قرآنی در کشور برعهده دارند و می‌توانند با بهره‌گیری از قرآن سبک زندگی درست را به مخاطبان بیاموزند.

این داور مسابقات قرآنی با بیان اینکه ظرفیت‌های قرآنی بی شماری در خراسان‌جنوبی وجود دارد، تصریح کرد: باید این ظرفیت‌های قرآنی در استان شکوفا شده که برگزاری برنامه‌های قرآنی به این امر بسیار کمک خواهد کرد که جشنواره تلاوت، آواها و نغمات دینی یک نمونه بارز برای شکوفاسازی استعدادهای قرآنی است.

عبدالهی بیان کرد: متأسفانه دشمنان همواره برای ایجاد فتنه‌گری در مناسبت‌های دینی و فرهنگی برنامه دارند که برای برهم زدن نقشه شوم دشمن، حفظ و مدیریت شعائر اسلامی در بقای اسلام تأثیر بسزایی دارد.

دلسردی مؤسسات قرآنی از فعالیت
وی با تأکید بر اینکه دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی و غیرفرهنگی باید از سخت‌گیری‌های بی‌مورد در برنامه‌های قرآنی پرهیز کنند، افزود: مؤسسات قرآنی بی‌شماری در سطح استان وجود دارد که به دلیل سنگ‌اندازی‌های برخی نهادها، این مؤسسات از فعالیت دلسرد شده‌اند.

این قاری قرآن توجه به اساتید و فعالان قرآنی و برگزاری اردوها و برنامه‌های فرهنگی را از ملزومات دانست و اظهار کرد: باید جوانان و نوجوانان را به سمت و سوی مسابقات قرآنی سوق دهیم و این مهم نیز جز با تشویق و ترغیب امکان‌پذیر نیست.

عبدالهی بر لزوم اطلاع‌رسانی گسترده در راستای برگزاری مسابقات قرآنی تأکید و بیان کرد: متأسفانه در زمانه‌ای که بهترین ابزار و امکانات برای اطلاع‌رسانی وجود دارد، در برخی شهرستان‌ها آن طور که باید اطلاع‌رسانی دقیق و کاملی برای برنامه‌های قرآنی انجام نمی‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا خراسان جنوبی فعالیت های قرآنی مسابقات قرآن بودجه قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۷۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: ۲۰ هزار نفر در این استان حافظ قرآن و از پنج جزء تا کل قرآن کریم را حفظ هستند.

  حجت الاسلام مهدی رمضانی افزود: نوزدهمین آزمون سالانه اعطای مدرک تخصصی حفظ ۱۰، ۲۰ و کل قرآن کریم، ۱۴ اردیبهشت ماه امسال در ۶ شهر استان خراسان رضوی برگزار خواهد شد.   وی با بیان اینکه هزار و ۶۱۸ نفر در این آزمون ثبت نام کرده اند، ادامه داد: حدود هزار و ۳۰۰ نفر از این افراد بانوان هستند.   رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اظهار کرد: این آزمون در شهرهای مشهد، خواف، نیشابور، تربت جام، کاشمر و سبزوار برگزار خواهد شد.      

 

دیگر خبرها

  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • مسابقات مرحله استانی قرآن، عترت و نماز در دیلم برگزار شد
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • رقابت قرآنی دانش آموزان شمال فارس در سرچهان
  • قرآن همه چیز ماست
  • برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها باید استفاده شود
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی
  • برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • سرچشمه عرفان وحیانی و اخلاق قرآنی یکی است
  • نوزدهمین دوره مسابقات قرآنی مرحله استانی در اسفراین برگزار شد