Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: تشکیل ستاد پایش و نظارت بر اجرای بخشنامه کاهش هزینه‌ها گام موثری در عملیاتی شدن این بخش نامه خواهد بود،هر چند این کاهش در برابر تعهدات مالی مدیریت شهری ناچیز است اما حرکت به سمت انضباط مالی می تواند رویکرد تاثیر گذاری داشته باشد که نتیجه‌اش در بلند مدت به سود مدیریت شهری و شهروندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، عبدالحمید امامی در جلسه شورای معاونین مالی و اقتصاد شهری مناطق و سازمانها گفت: معاونین مالی و اقتصاد شهری در مناطق و سازمان‌ها در واقع نمایندگان اصلی ما به عنوان افرادی هستند که دستور العمل‌ها و ماموریت‌های سازمانی را باید با برنامه‌ریزی و نظارت عالیه به اجرا برسانند بنابراین تعیین صلاحیت و انتصاب این افراد از اهمیت بالایی برخوردار است. در همین راستا باید ارزیابی دقیقی از عملکرد مدیران در مناطق و سازمان‌ها صورت گیرد و در واقع ملاک عمل برای ارتقاء و تغییرات در سطوح مختلف همین ارزیابی عملکرد خواهد بود.

امامی با اشاره به لزوم تشکیل جلسات کمیته درآمد در مناطق به صورت هفتگی افزود: کمیته درآمد مناطق باید به صورت هفتگی و با جدیت برگزار شود تا از این طریق بتوان منابع مشخصی را برای پرداخت دیون در نظر گرفت و این امر با سرعت بیشتری همراه شود.

وی ادامه داد: پرداخت دیون از مهمترین نگرانی‌های مدیریت شهری است و ما امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های مناسب این مهم تسریع شود و در این راستا پرداخت دیون تا سقف ۵ میلیارد ریال را در اولویت قرار داده‌ایم.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در ادامه سخنان خود با اشاره به ابلاغ بخش نامه کاهش هزینه‌ها در شهرداری تهران گفت: در این زمینه ستادی تشکیل شده تا با پایش و نظارت موثر نقش تاثیر گذاری در عملیاتی شدن این بخش نامه ایفا کند،هر چند این کاهش در برابر تعهدات مالی مدیریت شهری ناچیز است اما حرکت به سمت انضباط مالی می تواند رویکرد تاثیر گذاری داشته باشد که نتیجه‌اش در بلند مدت به سود مدیریت شهری و شهروندان خواهد بود.

امامی در ادامه گفت: در راستای ساماندهی استفاده از خودروها در سطح مناطق و نواحی نیز سهمیه خاصی واگذاری شده تا حد مناسبی از خودروها در اختیار مناطق و نواحی اختصاص داده شود.

معاون شهردار تهران همچنین با اشاره به موضوع راه‌اندازی تاکسی‌های اینترنتی در شهرداری تهران گفت: هدف از این اقدام، ساماندهی کارکرد عزیزان خودرو سرویس در شهرداری تهران است و به هیچ عنوان مدیریت ارشد در شهرداری تهران به فکر از کار بر کنار کردن این عزیزان نیست و رانندگان خودرو سرویس هیچ نگرانی از این بابت نداشته باشند.

امامی همچنین با اشاره به راه اندازی تالار معاملات شهرداری تهران و سامانه قراردادها گفت: راه اندازی سامانه قراردادها و تالار معاملات شهرداری از تحولات خوب در عرصه انضباط مالی و شفافیت خواهد بود که در این زمینه تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا هر چه بیشتر در جهت شفافیت مناسبات مدیریت شهری گام برداریم.

به گزارش شهرنوشت، در این جلسه بررسی درآمد های مناطق و میزان اسناد باز و هزینه شده مناطق و سازمان ها صورت گرفت و تأکید شد تا در چند روز آینده میزان قابل قبولی از هزینه کرد بودجه های ابلاغی در سطح مناطق اعلام شود. همچنین آن دسته از سازمانها و شرکت هایی که هنوز نسبت به راه اندازی سامانه بهای تمام شده اقدام نکرده اند، تاکید شد تا نسبت به این امر مبادرت ورزند.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۹۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است

به گزارش خبرنگار مهر، عقیل گنخکی ظهر چهارشنبه در چهارمین نشست مجمع سلامت شهرستان دیر، اظهار داشت: موضوع پسماند یکی از اولویت‌های حوزه سلامت شهرستان دیر بوده و مهم‌ترین چالش پیش روی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها استان نبود عزم و اراده همگانی در بین ذینفعان مختلف برای حل مسئله پسماند است.

رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با تشریح چالش‌های پیش‌روی پیاده‌سازی مدیریت یکپارچه پسماند شهری و روستایی در شهرستان دیر، افزود: علی‌رغم وجود پیامدهای مخرب زیست محیطی و آلودگی‌های ناشی از مدیریت ناکارآمد پسماند در شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان اما این مسئله هنوز به عنوان دغدغه همگانی شناخته نمی‌شود و به عنوان اولویت اصلی سلامت و محیط زیست شهرستان مطرح نیست.

وی با طرح پیشنهاد مدیریت یکپارچه پسماند شهرستان ادامه داد: با توجه به مشکلات پیش روی مدیریت شهری و روستایی شهرستان در حل مسئله از جمله کمبود منابع مالی، نبود زیرساخت‌های لازم و … راه حل ایده‌آل برای پیاده‌سازی مدیریت یک پارچه پسماند شهری و روستایی شهرستان دیر انجام مطالعات طرح جامع پسماند و در ادامه اجرای این طرح براساس تجمیع پسماندهای تولید شده شهری و روستایی شهرستان در یک سایت متمرکز است.
رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با اشاره به مزایای اجرای طرح متمرکز پسماند، گفت: از جمله مهم‌ترین مزایای این طرح جذب اعتبارات ملی قابل توجه و کاهش هزینه‌های مربوط بر اساس میزان شراکت شهرداری‌ها و دهیاری‌های مختلف و همچنین توان بازخوانی تجارت مربوطه هر چه زودتر زمینه اجرایی شدن این طرح را در شهرستان دیر فراهم نمود.

وی در تشریح وضعیت فعلی پسماند شهرستان دیر، گفت: براساس نتایج آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن و افزایش جمعیت در سال‌های اخیر در حال حاضر سرانه تولید پسماند روزانه هر نفر در شهرستان دیر به طور میانگین ۹۰۰ گرم در روز است که جمعاً بیش از ۶۵ تن پسماند در روز از شهرها و روستاهای شهرستان دیر دفع می‌شود.

گنخکی اضافه کرد: متأسفانه به دلیل پیاده نشدن مدیریت یکپارچه پسماند تنها کمتر از ۵ درصد از این مقدار بازیافت می‌شود که عمدتاً توسط افراد دوره‌گرد و گروه‌های غیررسمی انجام می‌شود و بیش از ۶۵ تن از پسماند تولید شده در سایت‌های دفن زباله بدون هرگونه دفن بهداشتی رهاسازی و یا سوزانده می‌شوند.

وی تصریح کرد: ارزش ریالی پسماند قابل بازیافت در شهرستان دیر به صورت روزانه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از این درآمد نه تنها صفر است بلکه این سازمان به صورت روزانه به ازای دفع هر کیلوگرم پسماند شهری و روستایی بیش از ۱۵ هزار ریال هزینه پرداخت می‌کند.

کد خبر 6087639

دیگر خبرها

  • شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • آب‌گرفتگی محورهای مواصلاتی شمال شرق اصفهان
  • بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی
  • ◄ بحران رانندگان عمومی جدی شد/ کوچ رانندگان سواری کرایه بین شهری از این شغل
  • حکایت تاکسی برقی تهران!
  • زمان آغاز به کار تاکسی‌های برقی/ تسهیلاتی برای تاکسی‌رانان
  • حکایت تاکسی برقی تهران !