Web Analytics Made Easy - Statcounter

وحید پورمردان (مدیر کل محیط زیست سیستان و بلوچستان) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره حمله یک گاندو به دختر بچه سیستانی گفت: این حادثه دو روز گذشته اتفاق افتاده است، حوالی ساعت ۵ عصر یک دختر بچه ۹ ساله به نام حوا زمانی که برای شستن لباس به کنار رودخانه رفته بود در کنار رودخانه مورد حمله تمساح قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در زمانی که این اتفاق می‌افتد، خواهر حوا تلاش می‌کند تا او را از دهان گاندو بیرون بیاورد و دست این کودک را که قطع شده بوده با یک پارچه در کنار بدنش می‌پیچد و به منزل می‌رود و با ماشین شخصی این دختربچه را به درمانگاهی در یک روستای دیگر می‌برند و از آنجا با اورژانس تماس می‌گیرند و در نهایت تا اورژانس به این کودک می‌رسد، زمان طلایی برای پیوند دست می‌رود و در حقیقت مسیر ۱۷۰ کیلومتری ۴ الی ۵ ساعت زمان برده است تا به یک مرکز درمانی و بیمارستان برسند.

وی با بیان اینکه تمساح یک حیوان منزوی است، ادامه داد: در برخی فصول مانند زمان جفت‌گیری و زمانی که تمساح از تخم‌هایش محفاظت می‌کند، حالت تهاجمی بسیاری دارد. در محدوده بلوچستان با توجه به قدمتی که در زیستگاه‌‌های تمساح وجود دارد و مردمی که در حاشیه رودخانه به واسطه نیاز آبی همواره حضور دارند، رفتارشناسی خوبی مردم از تمساح دارند و می‌دانند در چه فصلی تمساح مهاجم می‌شود.

مدیر کل محیط‌زیست سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مردم در این منطقه به منابع آبی نیاز دارند، خاطرنشان کرد: یک سری اقدامات در این منطقه برای رفع نیاز آبی مردم انجام شده است و از سه سال پیش که در روستای کشاری یک پسر نوجوان ۱۲ ساله توسط گاندو به زیر آب کشیده شد و دچار خفگی شد، سیستم‌های لوله‌کشی در روستاهایی که در مجاورت رودخانه باهوکلات هستند به دلیل وسعت زیستگاه‌های تمساح انجام شده است و اکثر روستاها در این منطقه دارای آب لوله‌کشی هستند.

پورمردان با بیان اینکه در این روستا نیز لوله‌کشی آب وجود داشته است، گفت: به گفته اهالی روستا آب در این روستا به دلیل بدهی قطع بوده است و مردم مجبور بوده‌اند از رودخانه آب برداشت کنند.

وی یادآور شد: سازمان محیط زیست ارتباط خوبی با مردم محلی دارد و کلاس‌های آموزشی خوبی نیز از سوی سازمان برای مردم محلی برگزار می‌شود. همچنین تابلوهای هشداردهنده در آنجا نصب شده است، اما متاسفانه نیاز آبی مردم منطقه باعث بروز چنین حوادثی شده است.

وی ادامه داد: سیستم آب‌رسانی آن جا احداث شده است و مردم روستا می‌گفتند، برای آنها یک سری پیامک آمده است و به گفته یکی از اهالی این روستا در کل مبلغ ۱۰ الی ۱۲ میلیون بابت آب بدهی دارند و تا این بدهی پرداخت نشود آب روستا وصل نمی‌شود. البته من نمی‌دانم این گفته‌ها چقدر صحت دارد، اما همانطور که گفتم اهالی می‌گویند آبیار روستا گفته است، اهالی بدهی دارند و تا بدهی پرداخت نشود آب هم وصل نمی‌شود، البته دیروز برخی از مسئولان آب روستایی می‌گفتند، آب قطع نبوده است، اما ما دیروز که پرس و جو کردیم متوجه شدیم دیروز هم آب آن روستا قطع بوده است.

مدیر کل محیط زیست سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این دومین موردی است که طی سال‌های اخیر به دلیل نیاز مردم به آب اتفاق افتاده است، ادامه داد: متاسفانه به دلیل دور افتاده بودن روستا و عدم دسترسی سریع به اورژانس زمان لازم برای پیوند از بین رفته و این دختر بچه دست خود را از دست داده است. والدین این کودک با وجود این که دست فرزندشان قطع شده بود اما تمام هم و غم‌شان را مشکل قطعی آب در این منطقه اعلام کردند و تنها درخواست‌شان برطرف شدن مشکل آب در این منطقه بود.

پورمردان تصریح کرد: این کودک امروز مرخص می‌شود و به روستا باز می‌گردد. محیط‌بانان در منطقه حاضر شدند و به روستاییان توضیح دادند که نباید از گاندو بترسند. همچنین انجمن‌های دوستدار محیط‌زیست به ما کمک می‌کنند و اعلام آمادگی کردند که مخازن آب برای مردم روستا را تهیه کنند. اما ممکن است این آخرین باری نباشد که به دلیل مشکلات آب در منطقه شاهد این اتفاق خواهیم بود و ممکن است باز هم تکرار شود.

وی ادامه داد: ما به دکتر کلانتری نیز نامه‌ای نوشتیم تا در صورت امکان به این کودک کمک شود و امیدوارم همه سازمان‌ها و نهادهای مردمی و دولتی به این کودک کمک کنند، چراکه دست این دختر بچه نیاز به پروتز دارد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۹۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول آبی در استان اردبیل با تکمیل بزرگترین سد مخزنی شمال غرب کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل؛ در بازدید علی رمضان پور که باهمراهی امام جمعه و فرماندار شهرستان هوراند آذربایجان شرقی؛ مدیرعامل آب منطقه‌ای استان اردبیل و برخی مسئولان محلی از سدعمارت بزرگترین سد مخزنی شمالغرب کشور با حجم ۱۱۸ میلیون متر مکعبی و پیشرفت ۹۸ درصدی که در بخش دره رود شهرستان انگوت انجام شد، وی از تعیین تکلیف روستا‌های موجود در حاشیه این سد بزرگ ملی و تملک اراضی آن برای تامین آب آشامیدنی و رونق بخش کشاورزی در شمال استان اردبیل خبر داد.

در این نشست بازرس کل قضایی استان اردبیل با اشاره به فصل الخطاب بودن قانون در تعیین تکلیف حقوق مردم و بیت المال بر تسطیح جاده روستای مالان آذربایجان شرقی به بال داغی توسط شرکت آب منطقه‌ای اردبیل، تخصیص آب به مراکز احداث پرورش ماهی و دامداری و حقابه کشاورزی و صنعت، برطرف کردن مشکلات برق رسانی، احداث مراکز فرهنگی و مذهبی در روستا‌های تازه ساخت و تملک اراضی و املاک برای اجرای عملیات عمرانی در آبگیری کامل این سد توسط شرکت آب منطقه ای اردبیل تاکید کرد. در ادامه فرماندار و امام جمعه شهرستان هوراند آذربایجان شرقی هم با تشکر از اقدامات قانونی انجام یافته در رفع اختلافات تملک اراضی روستا‌های این استان در حاشیه سد عمارت انگوت توسط بازرسی کل استان اردبیل و شرکت آب منطقه‌ای، از تعامل هر دو استان در تحقق شعار سال خبرداد. سد عمارت بزرگترین سد مخزنی شمالغرب کشور با حجم ۱۱۸ میلیون متر مکعب و پیشرفت ۹۸ درصدی در بخش دره رود شهرستان انگوت در حال تکمیل است.

دیگر خبرها

  • برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید
  • آغاز تعیین حدود مرز‌های ارمنستان با جمهوری آذربایجان 
  • روسیه کنترل یک روستا دیگر در دونتسک را به دست گرفت
  • تأمین پنج درصد برق اداره‌های فارس با تجدیدپذیر‌ها
  • بدهی ۴۰۰ میلیارد تومانی بیمه‌ها به دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال‌وبختیاری
  • پهلوان پرسپولیس را محکوم کرد/ بدهی ۸۰۰ میلیونی به وینگر فولاد
  • داستان یک کلاهبرداری ۸ میلیارد تومانی در چالوس
  • خسارت بيش از ۹۵ ميليارد تومانی سيل به شبكه توزيع برق / تنها برق سه روستا ناپایدار است
  • تحول آبی در استان اردبیل با تکمیل بزرگترین سد مخزنی شمال غرب کشور
  • شهر مشراگه خوزستان پزشک عمومی ندارد