Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسلامی امروز در حاشیه «مراسم افتتاح مرکز عملیات ایمنی و اضطراری شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران» در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه امروز یکی از پروژه‌های راهبردی شرکت فرودگاه‌ها که در راستای ارتقای ایمنی پروازها به بهره‌برداری رسید، اظهار کرد: با افتتاح این رادار، پوشش حداکثری در شعاع جغرافیایی اطراف پایتخت و همچنین امکان مانیتورینگ سطح باند فرودگاه‌ها فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنین سیستم اطلاع‌رسانی شرکت فرودگاه‌ها در قالب اپلیکیشن موبایلی برای عوامل پروازی و خلبانان ایجاد شده است که می‌توانند با استفاده از این اپلیکیشن‌، ضعف‌ها و نقص‌های ایمنی را به شرکت فرودگاه‌ها گزارش کنند.

وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به پرسشی درباره نفتکش «هپینس» گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی سازمان بنادر و دریانوردی، نفتکش ایرانی «هپینس» رفع توقیف شد و ساعت ۱۵:۰۶ بعدازظهر دیروز اجازه خروج از بندر جده یافت.

اسلامی افزود: این کشتی در حال کشیده شدن به سمت آب‌های ایران است چون موتورهای آن از کار افتاده و شرکت ملی نفتکش، آن را در سرزمینی تعمیر خواهد کرد.

وی تصریح کرد: آمریکایی‌ها همواره برای کشتی‌ها و هواپیماهای ما مشکل ایجاد می‌کنند اما شرکت‌های کشتیرانی و هواپیمایی یاد گرفته‌اند چگونه این مشکلات را حل کنند.

وزیر راه و شهرسازی درباره سامانه املاک و اسکان کشور گفت: راه‌اندازی این سامانه را با استفاده از یک سیستم میان‌بُر آغاز کرده‌ایم و این وظیفه‌ای است که قانون بر عهده وزارت راه و شهرسازی گذاشته است.

وی ادامه داد: در گذشته گفته می‌شد این وظیفه شهرداری‌ها است که خانه‌های خالی را شناسایی کنند اما ما با یک کار جدید و با استفاده از دیتابیس‌های دستگاه‌های دیگر، این سامانه‌ها را به یکدیگر لینک داده‌ایم تا خانه‌های خالی شناسایی شوند.

اسلامی درباره طرح تأمین کارکنان دولت (تامکاد) یادآور شد: تأمین مسکن کارکنان دولت شامل بنگاه‌های دولتی نمی‌شود و هر بنگاهی که تضمین کند که می‌تواند حقوق نیروها را ماهانه کسر و به حساب صندوق مشخص واریز کند، می‌تواند به این طرح ورود داشته باشد بنابراین صندوق‌های بازنشستگی و شرکت‌های زیرمجموعه دستگاه‌های دولتی هم می‌توانند در این طرح سرمایه‌گذاری کنند.

به گفته وزیر راه و شهرسازی، این طرح به تائید رئیس‌جمهور رسیده و آن را به سازمان برنامه و بودجه ابلاغ کرده که به محض ابلاغ از سوی این سازمان به وزارت راه و شهرسازی، اجرای آن را آغاز خواهیم کرد.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر افزایش ۳۰ درصدی اجاره‌بها که رئیس‌جمهور دیروز آن را اعلام کرده بود، افزود: مبنای تحلیل معاونت مسکن وزارت راه و شهرسازی، اطلاعات رسمی و ثبت شده است. بر اساس دیتاهایی که در معاونت مسکن از بانک مرکزی و مرکز آمار تحلیل شده، متوسط افزایش اجاره‌بها حد فاصل سه ماهه سال جاری منتهی به سه ماهه ابتدایی سال گذشته، حداکثر ۳۰ درصد بوده است. همچنین حرکت شتابان قیمت مسکن که در ماه گذشته رخ داد، در ماه جاری متوقف شده است.

وزیر راه و شهرسازی درباره ساخت مسکن گفت: برنامه اقدام ملی تولید و عرضه مسکن آغاز شده و با هدف ۴۰۰ هزار واحد مسکونی در حال اجراست که جامعه هدف آن، متقاضیان واحدهای مسکونی ۱۰۰ متر زیربنا و ۷۵ متر مصرفی است که قیمت آن حدوداً بر اساس برآوردهای ما ۳۰۰ میلیون تومان است.

اسلامی ادامه داد: در حال حاضر واحدهایی که عرضه می‌شود، بزرگ‌متراژ بوده و در بخش سوداگری، خرید و فروش می‌شود و مردم تهران توان خرید آنها را ندارند.

وی تأکید کرد: بر این اساس قرار است ۶۰ هزار واحد از این ۴۰۰ هزار واحد در اطراف تهران ساخته شود برای ساخت واحدهایی در داخل تهران نیز با نیروهای مسلح قراردادهایی امضا کرده‌ایم که در محل پادگان‌هایی که از شهر خارج می‌شود، احداث شود.

وزیر راه و شهرسازی درباره علت توقیف نفتکش انگلیسی در تنگه هرمز گفت: این نفتکش تخلفات عدیده‌ای داشت از جمله اینکه از کریدوری که برای خروج بود، ورود می‌کرد؛ آلایندگی زیست‌محیطی داشت و رادارها را خاموش کرده بود که احتمال بروز سوانح را افزایش می‌داد به همین دلیل سازمان بنادر و دریانوردی با قوت ورود کرد و بر اساس حکم قضائی، از نیروهای مسلح درخواست شد تا این نفتکش توقیف شود. در حال حاضر این کشتی انگلیسی در حال بررسی است.

اسلامی خاطرنشان کرد: کشتی نفتکش ایرانی که در جبل‌الطارق توقیف شده، دزدی دریایی و توقیف آن، خلاف قوانین بین‌المللی است که با مخالفت سایر کشورها نیز روبرو شد.

کد خبر 4672020 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد اسلامی واحد مسکونی نفتکش وزارت راه و شهرسازی بازار مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۰۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی آیینی در بازدید از پروژه‌های بازآفرینی شهر تبریز گفت: نوسازی ۱۵۰ هزار واحدمسکونی موجود در بافت‌های فرسوده کشور آغاز شده است.

 آیینی افزود: بر اساس برنامه ریزی انجام شده پیش بینی می‌شود از این تعداد حدود ۱۰۰ هزار واحد تا پایان سال به بهره برداری برسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه کلانشهر تبریز در حوزه بازآفرینی شهری از شهر‌های برتر کشور است گفت: این شهر در این زمینه می‌تواند الگویی برای سایر کلانشهر‌ها باشد.

آیینی ادامه داد: موفقیت طرح‌های بازآفرینی شهری مانند مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب تبریز با کمک ،همراهی و همدلی مدیران شهری و استانی امکان پذیر شده است.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز نیز در این بازدید با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت پروژه مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب تبریز در راستای طرح بازآفرینی شهری گفت: طول مسیرگشایی در این طرح یک هزار و ۸۰۰ متر است و ۷۵۰ ملک واقع در مسیر این پروژه باید تملک شود.

عزتی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی این پروژه افزود: بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این پروژه امسال به اتمام می‌رسد و به مسیر ایده لو متصل می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون ۱۰ هزار میلیارد ریال برای تملک اراضی واقع در این پروژه هزینه شده است اظهار کرد: این پروژه موسوم به طرح نجات تبریز است و با هدف بازگشایی، تعریض معابر و تسهیل تردد عبوری ساکنان و رفع ترافیک شهری در سه مرحله به طور همزمان اجرا می‌شود.

عزتی ادامه داد: اجرای پروژه‌های مسیرگشایی در بافت‌های فرسوده و حاشیه نشین از اولویت‌های شهرداری تبریز است و این پروژه‌ها با همراهی اعضای شورای اسلامی و نهاد‌های قضایی این شهر اجرا می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی در جریان سفر یک روزه به تبریز از پروژه بازآفرینی شهری در شهرک جوانان، احیای میدان تاریخی صاحب آباد، سکونتگاه غیررسمی حاشیه اتوبان پاسداران و پروژه‌های نوسازی مردمی و بازآفرینی پیرامون مسجد کبود و میدان شهید بهشتی تبریز بازدید کرد.

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • با ۷ میلیارد تومان چندمتر خانه می‌توان خرید؟
  • پروژه‌های آماده‌سازی اراضی ۱.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور آغاز شد
  • ساخت بیش از ۲۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی در زنجان
  • اختلال محسوس قیمت مسکن در تبریز و تهران؛ آپارتمان ۹۰ تا ۱۵۰ متری چند؟
  • ۲۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی زنجان در دست ساخت است
  • ۲۰ هزار واحد مسکونی در استان زنجان ساخته می شود
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور
  • تامین مالی ساخت بیش از ۱۱ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در لرستان
  • توضیحات وزارت راه و شهرسازی درباره یک گزارش