Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، جلسه شورای راهبردی توسعه استان خوزستان با حضور محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، حجت الاسلام موسوی فر، نماینده ولی فقیه در استان، حجت الاسلام حیدری نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری، شریعتی استاندار خوزستان و تنی چند از نخبگان علمی و سیاسی استان در اهواز برگزار شد و شرکت کنندگان در این جلسه به بررسی آخرین وضعیت اقدامات صورت گرفته در خصوص پرداخت خسارت به سیل زدگان دو سال گذشته، بررسی وضعیت اقدامات صورت گرفته در خصوص زلزله اخیر مسجد سلیمان، بررسی ظرفیت ها، امکانات و افزایش میزان بهره وری از منابع طبیعی استان و بررسی مسائل مرتبط با منابع آبی و اقدامات لازم برای مقابله با بحران کم آبی در استان پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در این جلسه طی سخنانی با اشاره به مصوبات و پیگیری های دوساله برگزاری شورای راهبردی استان، گفت: بسیاری از کارهایی که در این جلسات طرح و پیگیری شده، خوشبختانه به نتیجه رسیده و امیدواریم که باحضور فعال افراد موثر ونخبگان استان همواره منشا اثر باشد.

رضایی اضافه کرد: همچنین امید داریم با انتصاب نماینده جدید ولی فقیه در استان شاهد تحرکات فرهنگی و سازنده بیشتری در استان باشیم.

در ادامه جلسه، پس از ارائه آمار و ارقام تسهیلات پرداخت شده از سوی دولت، محسن رضایی با اشاره به موانعی که سامانهی سجاد در ارائه تسهیلات مالی به آسیب دیدگان ایجاد کرده، گفت: پس از بروز حادثه، بسیاری از آسیب دیدگان به ما مراجعه می کنند و از نحوه و میزان تسهیلات پرداختی سوال دارند و مطالبه جدی هم دارند که باید پیگیری و محقق شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: امروز در پرداخت تسهیلات از سوی دولت اقدامات جدی صورت گرفته است اما باید به روند ارزیابی ها و پرداخت ها، شتاب بیشتری داده شود که تا پایان شهریور به اتمام برسد.

رضایی با اشاره به تغییرات اقلیمی در سال‌های اخیر، گفت: ممکن است ما سال آینده نیز با پدیده جدیدتری مواجه شویم بنابراین باید از اطلاعات به دست آمده از حوادث متعدد سال های گذشته و بررسی دقیق آنها، راه های برون رفت را از زوایای مختلف مورد توجه قرار داد که طرح موضوع انتقال آب و ایجاد کانال های هدایت سیل به سمت تالاب ها و کانون های ریزگرد و ارائه طرح هایی چون «نهر ماله»  در این خصوص مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به گزارش مسئول ستاد بحران استان از وضعیت بافت های فرسوده شهر مسجد سلیمان و ضرورت اقدام عاجل در این خصوص، گفت: باید در این خصوص چاره اندیشی جدی شود و با کمک به موقع و حداکثری، یاس و ناامیدی مردم در این زمینه که منجر به بروز بحران های جدید خواهد شد را از بین ببریم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: طبق گزارش های ستاد بحران، در ارزیابی های اولیه از ۸۶۰۰ واحد شهر مسجد سلیمان، ۱۵۰۰ واحد تخریبی و ۶۰۰۰ هزار واحد تعمیری ارزیابی شده است که این آمار نشان می دهد، به اندازه ۵۰ درصد سیل استان، در مسجد سلیمان خسارت به بار آمده است و این نشان از عمق فاجعه است.

رضایی تاکید کرد: نوع خانه‌های فرسوده مسجد سلیمان را باید تفکیک کنیم و طبق یک برنامه مدون، آنهایی که قابل تعمیر و مقاوم‌سازی هستند را در اولویت قرار دهیم و آنهایی که نیاز به تخریب دارند، با کمک بنیاد مسکن و مساعدت دولت در مراحل بعدی انجام، قرار گیرند.

وی در پایان، از استاندار خوزستان که با وجود همه کمبودهایی که در تامین مالی جبران خسارت ها وجود دارد، اما نهایت همکاری را داشته، قدرانی کرد.

در ابتدای این جلسه گزارش جامعی از ارقام و میزان خسارات و اقدامات صورت گرفته در خصوص کمک به آسیب دیدگان ناشی از حوادث طبیعی اخیر در خوزستان از سوی نهادها و ادارات مربوطه، به حاضرین ارائه شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۰۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی میزان خسارت‌های سیل ۶ فروردین ماه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، ابولحسینی در حاشیه این بازدید، افزود: بارندگی شدید اخیر برخی مناطق روستایی استان را تحت تاثیر قرار داده و خساراتی به همراه داشته است که دستگاه‌های اجرایی مرتبط در حال رسیدگی و رفع مشکلات هستند.   وی گفت: این بارندگی خسارات مالی به باغات، قنوات، راه‌ها وشبکه‌های آب، برق وگاز وارد کرده است. ابوالحسنی با اشاره به اینکه عمده مشکلات مربوط به این سیل مربوط به سال‌های گذشته و عدم کار کارشناسی می‌باشد، خاطر نشان کرد: متاسفانه خسارت‌هایی که وارد شده مربوط به ساخت و ساز‌های غیرقانونی و احداث راه‌های دسترسی در مسیر رودخانه‌ها بوده که باعث ایجاد خسارت شده است. محمد جواد ابوالحسینی معاون عمرانی استاندار یزد یادآور شد: همه تلاش مسئولان بر این است که خسارت‌های وارده جمع بندی و برای جبران خسارات تمهیدات لازم اندیشیده شود.

دیگر خبرها

  • بررسی روند تعیین تکلیف مطالبات معوقه شهرک صنعتی میاندوآب
  • بررسی میزان خسارت‌های سیل ۶ فروردین ماه
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • وصول بیش از۱۷۵۴ میلیارد ریال در حق صندوق دولت با پیگیری‌های دستگاه قضا
  • عملیاتی کردن بازار آب و ایجاد تشکل آب بران در سال جدید با جدیت پیگیری شود
  • صدای شما پیگیر مطالبات دراستان چهارمحال و بختیاری
  • کاهش ۳۰ درصدی حوادث طبیعی در خراسان رضوی
  • قم کجا بریم؟
  • خسارت بارش های سیل آسای اخیر به برخی از مناطق ایلام
  • خسارت سیل به ۵۰کیلومتر راه عشایری در پلدختر