Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌مدیرکل منابع طبیعی البرز گفت: در اجرای عملیات آبخیزداری اولویت با مناطقی است که دارای دام مازاد و پوشش گیاهی نامناسب هستند و یا احتمال وقوع سیل در آنها زیاد است.

‌حامد فرضی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا‌ اظهار کرد: یکی از اولویت‌های امسال منابع طبیعی استان اجرای پروژه‌های آبخیزداری برای پیشگیری از حوادثی مثل سیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای اجرای این پروژه‌ها به دنبال جذب مشارکت حداکثری مردم هستیم چون زمانی که مردم به صورت خودجوش و داوطلبانه پای کار بیایند، امور با کیفیت و سرعت بیشتری انجام و نتیجه دلخواه را خواهد داشت.

وی توضیح داد: ما از مردم انتظار کمک مالی در اجرای طرح‌های آبخیزداری را نداریم و حضور فیزیکی آنها برای انجام برخی امور مثل جمع آوری سنگ، حضور در کنار عوامل پیمانکار در زمان جاده سازی و ... کفایت می‌کند.

وی افزود: با فرهنگسازی درست، مردم به عنوان همیاران طبیعت عمل کرده و در طرح‌های مربوط به جنگل و مرتعداری مشارکت خواهند کرد.

این مسئول خاطر نشان کرد: منابع طبیعی متعلق به همه مردم است و باید همه دست به دست هم دهیم تا از از این ظرفیت خدادادی به بهترین شکل استفاده کنیم.

مدیرکل منابع طبیعی البرز ادامه داد: امسال 43 میلیارد تومان به البرز برای اجرای طرح‌های آبخیزداری اختصاص داده شده که این اعتبار بر اساس اولویت بندی مناطق هزینه خواهد شد.

فرضی گفت: در هزینه کرد این اعتبار اولویت با مناطقی است که با مشکلاتی چون وجود دام مازاد، پوشش گیاهی نامناسب و یا احتمال وقوع سیل مواجه هستند.

وی توضیح داد: سال گذشته در 38 هزار هکتار از مناطق بحرانی استان عملیات آبخیزداری انجام شد و امسال نیز 60 هزار هکتار را مد نظر داریم که با تزریق منابع مالی عملیات آبخیزداری در آنها صورت می‌گیرد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آبخيزداري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۰۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت ۲۵ متری سفره‌های آبخوان منطقه کاشمر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کاشمر گفت: شهرستان کاشمر با ۱۱۵ هزار هکتار وسعت جزو شهرستان‌های بیابانی خراسان رضوی محسوب می‌شود و حدود ۱۰۰ هزار هکتار از این مساحت در زمره اراضی ملی است.

میثم روشنی افزود: مسئله تغییرات اقلیمی از یک طرف و وقوع سیلاب‌های ناگهانی از سوی دیگر با توجه به مقدار ناچیز بارندگی و پراکنش و شدت نامناسب نزولات جوی، وضعیت آبدهی چاه‌ها و قنوات و به طور کلی تأمین آب را به شدت تحت تأثیر قرار داده است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کاشمرگفت: با وجود دو کانون مهم فرسایش بادی در جنوب کاشمر و همچنین بروز پدیده ریز گردها، فرونشست‌ها، آلودگی هوا و پدیده بیابان‌زایی، ضرورت فعالیت‌های اصلاحی احیائی را در سطح شهرستان دو چندان کرده است.

 روشنی افزود: با توجه به لزوم تأمین منابع آبی به رغم کمی این منابع، برای کاشت نهال، با محدودیت مواجه بودیم هرچند عملیات تغییر محل و احیای چاه موتور ایستگاه تثبیت شن با پیگیری‌های زیاد و همکاری منابع آب شهرستان و اعتبارات تخصیصی، بعد از ۲۵ سال درحال اقدام است.

وی گفت: در حوزه آبخیزداری در راستای تأمین آب شرب و کنترل سیلاب، یک مورد اجرای بند خاکی با ظرفیت بیش از ۱۰ هزار متر مکعب در حوزه شهری بااعتباری بالغ‌بر یک میلیارد تومان اجرا شد و طرح تکمیل بند خاکی حوزه دره گرگ با حجم عملیات ۱۰۸۰ متر مکعب با یک میلیارد ریال اعتبار اجراشد.

 رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کاشمر افزود: همچنین در سال گذشته بند خاکی حوزه شمال غرب شهرستان با حجم بالغ‌بر ۳۷ هزار متر مکعب خاک‌ریزی و بند گابیون سنگ ملات با اعتباری ۳.۵ میلیارد تومان احداث شد.

 

 

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی
  • مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال
  • مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم
  • مهار ۸۰ درصد از سیلاب‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر+ فیلم
  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم
  • رفع تصرف یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • افت ۲۵ متری سفره‌های آبخوان منطقه کاشمر
  • جزییات حمله مسلحانه به منزل جنگل‌بانان آملی
  • رفع تصرف پنج هکتار عرصه ملی شهرستان بویراحمد از سودجویان