Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی فرجی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا، افزود: این سازمان وابسته به جمعیت هلال احمر در یکسال گذشته به ثبات نسبی رسیده و بر اساس آمار فروش داروخانه های تحت پوشش، افزایش فروش معقولی نسبت به مدت مشابه داشته است و با تدابیری که در نظر گرفته شده تا پنج ماه آینده بسیاری از نیازهای دارویی مراجعین ذخیره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: علاوه بر آن با تحولاتی که در بخش های مختلف داشتیم از جمله تأیید نسخ در داروخانه و ادغام فضای داروخانه مرکزی و تک نسخه‌ای، بسیاری از سردرگمی‌های مردم در تهیه اقلام دارویی رفع شده است.

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر در پاسخ به این سوال که آیا تحریم های ظالمانه غرب بر سیستم دارویی هلال احمر تأثیر داشته است، اظهار داشت: تا این لحظه این تحریم ها بر سیستم دارویی هلال احمر تأثیر قابل توجهی نداشته و ما تمام تلاش مان را کرده ایم که از تأمین کننده های داخلی و وارد کنندگان و همچنین از شرکت بازرگانی سها کیش تحت پوشش این سازمان در واردات برخی از داروها کمک بگیریم تا راهبری فعالیت های مرتبط با امور دارویی و تجهیزات پزشکی در راستای رفع نیازهای درمانی کشور انجام شود.

فرجی توضیح داد: اگر مشکلی هم در تأمین داروها وجود داشته، مربوط به کمبودهای کشوری است و این کمبود ها به دلایل مختلف و طی سالیان گذشته نیز وجود داشته است. بنابراین تا امروز ما خدا را شکر
می کنیم با تمهیداتی که اندیشیدیم تحریم ها تأثیر چندانی بر تأمین داروها نداشته است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا سازمان تدارکات پزشکی داروی جدیدی برای بیماران وارد کشور کرده است، نیز افزود: ما از طرف وزارت بهداشت مسئول تأمین داروهای تک نسخه ای هستیم برای بیمارانی که در حقیقت تحت درمان با این داروها بوده اند. اما براساس قانون برنامه ششم برای تأمین داروهای
تک نسخه ای بیماران جدید مجوز به سختی صادر می شود و صرفاً جهت بیمارانی که تحت درمان هستند یا از طریق کمیه مربوطه در سازمان غذا و دارو مجاز به تهیه دارو هستند، مجوز صادر می گردد. ما وظیفه داریم که داروهای مورد نیاز آنان را تأمین و در اختیار بیماران قرار دهیم.

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر در پاسخ به این سوال که برخی از بیماران عنوان می کنند که به رقم پرداخت هزینه های تأمین داروهای تک نسخه ای خود به هلال احمر و ورود این داروها به کشور هنوز داروهای خود را دریافت نکرده اند، نیز اظهار کرد: در برخی موارد مشکلات گمرگی و ترخیص دارو وجود دارد و می بایست روال اداری خود را طی کند، همکاران ما در شرکت بازرگانی سها کیش تمام تلاش شان را می کنند تا این داروها به موقع ترخیص شوند.

فرجی در پاسخ به این سوال که وضعیت بیمارانی که داروهای تک نسخه ای آنها ثبت سفارش شده و یا داروی بیمارانی که ثبت سفارش نشده اند نیز توضیح داد و گفت: ما واردات داروهای تک نسخه ای را با همکاری سازمان غذا و دارو انجام می دهیم، اما از آنجایی که برنامه قانون ششم واردات داروهای تک نسخه ای را ممنوع کرده، از این رو دریافت مجوز و ثبت سفارش برای این نوع داروها با مشکلاتی روبرو شده است.

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر در پاسخ به این اظهار نظر رییس انجمن داروسازی برای توقف فعالیت باجه‌های دارو فروشی هلال احمر نیز گفت: نگاه به بخش خصوصی یک سیاست بسیار معقولی است که در کشور وجود دارد و باید از این بخش حمایت شود، در بخش توزیع و فروش دارو نیز یکی از برنامه های ما در هلال احمر حمایت از بخش خصوصی است.

وی افزود: از زمانی که این نگاه برای حمایت از بخش خصوصی ایجاد شده است، ما تعداد داروخانه‌های هلال احمر را افزایش نداده‌ایم. همه داروخانه‌های هلال احمر در سراسر کشور دارای پروانه از وزارت بهداشت هستند، بنابراین اینکه ادعا بشود که هلال‌احمر خلاف اساسنامه فعالیت می‌کند و کارش غیر قانونی است با وجود پروانه های صادر شده برای داروخانه ها که چندین دهه در حال فعالیت هستند، در تناقض است.

وی گفت: شأن ما در داروخانه های هلال احمر رقابت با بخش خصوصی نیست، داروخانه‌های هلال احمر سال های سال است که معتمد مردم بوده و مردم عموماً برای تأمین داروهای خاص خود به این داروخانه‌ها مراجعه کرده و به صورت بیمه‌ای داروهای خود را تهیه می‌کنند. بسیاری از داروخانه‌های خصوصی در سطح کشور به دلایل مختلف از جمله بازگشت دیرهنگام سرمایه از طریق بیمه‌ها، که البته برای بخش خصوصی نیز معقول است، علاقه‌ای ندارند دارو را با بیمه به مردم بدهند، اما داروخانه‌های هلال احمر با فراغ بال این کار را انجام می‌دهند و این ریسک سرمایه‌گذاری را می‌پذیرند.

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر گفت: براساس قانون قیمت دارو در سطح کشور توسط سازمان غذا و دارو تعیین می‌شود و کسی نمی‌تواند پایین‌تر یا بالاتر از آن قیمت دارو بفروشد.

در اساسنامه جمعیت هلال احمر، بازوهای اقتصادی برای جمعیت تعریف شده است که یکی از این بازوهای اقتصادی داروخانه‌های جمعیت هلال احمر است، یعنی داروخانه‌های هلال احمر اگر سودی داشته باشند این سود در اختیار جمعیت برای اقدامات بشر دوستانه قرار می‌گیرد. ما در راستای حمایت از بخش خصوصی، علاقه‌ای برای افزایش داروخانه‌ها نداریم و به عبارتی لزومی به افزایش داروخانه نمی بینیم، اما داروخانه های موجود هلال احمر نیز همه قانونی هستند و مشکلی برای فعالیت آنها وجود ندارد.

وی درباره فعالیت داروخانه‌های جمعیت هلال احمر در مراکز استان ها نیز گفت: سیاست سازمان غذا و دارو از گذشته بر این بوده است که در مراکز استان ها برای فعالیت داروخانه‌های هلال احمر مجوز صادر کند. از این رو برای حمایت از بخش خصوصی، سازمان غذا و دارو به غیر از مرکز استان در هیچ شهر دیگری برای جمعیت هلال احمر مجوز تأسیس داروخانه صادر نمی کند. اگر ضرورتی برای ایجاد داروخانه در شهرستانی وجود داشته باشد و سازمان غذا و دارو به این نتیجه برسد، ما آمادگی داریم که داروخانه تأسیس کنیم. اما باز هم تأکید می‌کنم چون سیاست بر حمایت از بخش خصوصی است مجوز جدیدی به جمعیت هلال احمر برای تأسیس داروخانه داده نمی‌شود.


کمک به تامین داروهای مورد نیاز کشور، تامین مواد اولیه دارویی، مکمل های غذایی و رژیمی و تجهیزات پزشکی، تکمیل، توسعه و راه اندازی واحدهای جدید دارویی و لوازم پزشکی در شرکت های تحت پوشش، انجام فعالیت های تحقیقاتی، فنی و مهندسی و خدمات در بخش سلامت جامعه و فعالیت هایی که در راستای اهداف سلامت جامعه مفید فایده باشند برخی از وظایف سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تحریم حمایت از بیماران خاص سازمان تدارکات پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۱۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلاب در محور خاش به ایرانشهر جان ۳ نفر را گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان، سید محمد مهدی سجادی در تشریح این خبر، افزود: در پی گیر افتادن یک دستگاه لودر در سیلاب در کیلومتر ۷۵ محور خاش به ایرانشهر سه نفر جان باختند.

وی افزود: بلافاصله نیروهای عملیاتی پایگاه امداد و نجات بین شهری پلیس راه خاش به محل حادثه اعزام شدند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان، اظهار کرد: این حادثه، سه جان‌باخته داشت که نیروهای عملیاتی این جمعیت پس از ارزیابی و انجام اقدامات رهاسازی افراد جان‌باخته را به عوامل قضائی حاصل در محل حادثه تحویل دادند.

این سه نفر اهل خراسان شمالی، قم و طبس بودند که به منظور کمک به همکاران گرفتار در سیل با یک دستگاه لودر رفته بودند و در اثر شدت سیل لودر واژگون شد و هر سه نفر جان باختند.

کد خبر 6079790

دیگر خبرها

  • سیلاب در محور خاش به ایرانشهر جان ۳ نفر را گرفت
  • توزیع داروی "وارفارین" در داروخانه‌های استان مرکزی
  • ارائه داروی "وارفارین" در سراسر استان مرکزی
  • کمک بلاعوض ۴۵۰ میلیون تومانی جمعیت هلال احمر بردسکن به بیماران نیازمند
  • امدادرسانی هلال احمر ایلام در دو سال گذشته ۹۰ درصد افزایش یافته است‌
  • هلال احمر استان بوشهر در آماده‌باش است
  • جسد پیرمرد هرسینی در آب‌های کرمانشاه کشف شد
  • هشدار سیل در کرمان/ جمعیت هلال‌احمر در حالت آماده باش قرار گرفت
  • کاهش کمبود‌های دارویی به ۱۱۲ قلم
  • داروخانه یک ساختار بین‌المللی و قانونی برای ارایه خدمات سلامت است