Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-23@09:00:30 GMT

خرید هفت هزار و ۹۵۷ عنوان کتاب در سال ۹۷

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۸۱۵۵۵

خرید هفت هزار و ۹۵۷ عنوان کتاب در سال ۹۷

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ارایه شده از سوی هیات انتخاب و خرید کتاب، در سال ۱۳۹۷ از بین کتاب‌‎های ارایه شده به این هیات تعداد هفت هزار و ۹۵۷ عنوان کتاب در یک میلیون و ۱۸۲ هزار و ۱۴۵ نسخه با مبلغ کل پشت جلد ۲۷۲ میلیارد و ۳۲۲ میلیون و ۴۹۸ هزار و ۵۰۰ ریال برای خرید تصویب شده است.

از بین این تعداد کتاب یک هزار و ۵۰۱ عنوان کتاب با موضوع دین، دو هزار و ۶۰۵ عنوان کتاب در موضوع علوم اجتماعی، انسانی و دانش عمومی، یک هزار و ۶۳۶ عنوان با موضوع کودک و نوجوان و دو هزار و ۲۱۵ عنوان کتاب با موضوع هنر و ادبیات بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار درصدی کتاب‌های خریداری شده در سال ۱۳۹۷ به تفکیک گروه نیز از این قرار است:  ۱۸درصد در گروه دین (مسائل فقهی، تاریخ اسلام و دین، معرفت‌شناسی دینی، تفسیر، اهل بیت، اخلاق)، ۲۴ درصد در گروه هنر و ادبیات (داستان، شعر، سینما، نمایش، هنرهای تجسمی، رسانه، زبان‌شناسی و پژوهش‌های مربوط)، ۲۵ درصد در گروه کودک و نوجوان، و ۳۳ درصد در گروه علوم اجتماعی، انسانی و دانش عمومی (تاریخ، سیاست، جامعه‌شناسی، روان‌شناسی، حقوق، فلسفه، جغرافیا، اقتصاد، مدیریت، دانش‌نامه‌ها، فرهنگ‌نامه‌ها، دایره‌المعارف‌های عمومی، ورزش، میراث‌های فرهنگی، ایران‌شناسی، و...) است.

بر اساس اعلام هیات انتخاب و خرید کتاب تفکیک‌های موضوعی فوق برای تخصصی‌تر شدن روند بررسی و اعمال دقت بیش‌تر در فرایند انتخاب کتاب درنظر گرفته شده‌اند و بسیاری از عناوین، با یکدیگر هم‌پوشانی موضوعی دارند و واجد مرزهای مشترک هستند.

در یک تقسیم‌بندی دیگر بر اساس تالیف/ ترجمه بودن آثار خریداری شده در سال ۱۳۹۷،  ۶۵ درصد کتاب‌های خریداری شده تالیفی و ۳۵ درصد آن ترجمه بوده است. همچنین تقسیم‌‎بندی آثار خریداری شده بر اساس ناشر خصوصی و غیر خصوصی نیز نشانگر آن است که ۹۸ درصد آثار خریداری شده از سوی هیات انتخاب و خرید کتاب در سال گذشته متعلق به ناشران خصوصی و سهم ناشران غیرخصوصی فقط دو در صد بوده است.

بخش دیگری از این گزارش به آثار اهدایی در سال گذشته اختصاص دارد که به دو روش اهدای کتاب به ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان‌ها و درخواست مراکز صورت گرفته است. بر این اساس در مجموع ۲۴۳میلیارد و ۱۹۵ میلیون و ۶۰۷هزار و ۶۸۰ ریال کتاب برای تجهیز کتابخانه‌ها در اختیار مجموعه‌های مختلف در سراسر کشور قرار گرفته است.

بر اساس این طبقه‌بندی ۴۹ درصد کتاب‌های اهدایی به ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان‌ها، ۶ درصد کتاب‌ها به هیات امنای کتابخانه‌های کشور، ۲۱ درصد کانون فرهنگی هنری مساجد و ۲۴ نیز به مراکز مستقل اهدا شده است.

در گزارش هیات انتخاب و خرید کتاب آمده است که علت افزایش آمار مبلغ اهدا به نسبت آمار مصوبات خرید، بهره‌مندی از ظرفیت موجودی خرید سال‌های قبل است.

۲۵۸۲۴۳

کد خبر 1281909

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مهرزاد دانش بازار کتاب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نفتکش انگلیس ایران و انگلیس باشگاه استقلال ایران و آمریکا ایالات متحده آمریکا سپاه پاسداران دونالد ترامپ تنگه هرمز محمدجواد ظریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۱۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سود فروش میوه برای فروشنده چقدر است؟

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: میزان افزایش قیمت برای عرضه کالا در فروشگاه‌ها و بازارهای میوه و تره‌بار در داخل شهر، ۳۰ درصد نسبت به فاکتور خرید عمده است.

به گزارش مشرق، محمدعلی اسفنانی، در راستای تشریح اقدامات و نظارت بر میادین میوه و تره‌بار، اظهار داشت: میزان افزایش قیمت برای عرضه کالا در فروشگاه‌ها و بازارهای میوه و تره‌بار در داخل شهر، ۳۰ درصد نسبت به فاکتور خرید از میادین اصلی میوه و تره‌بار برای خرید عمده کالاها است.

وی افزود: میزان سود در کالاهای دیگر بین ۱۲ تا ۱۵ درصد است. اما به دلیل سریع‌الفساد بودن میوه و تره‌بار، این سود ۳۰ درصدی لحاظ شده است.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • دومین کتابخانه سیار تایباد حرکت خود را آغاز کرد
  • غاز حرکت دومین کتابخانه سیار تایباد خراسان رضوی
  • سهام استقلال و پرسپولیس به فروش رفت + جزئیات
  • خانه به دوشان؛ ۴ دهک توان اجاره مسکن را ندارند
  • سود فروش میوه برای فروشنده چقدر است؟
  • سود فروش میوه و تره‌بار حداکثر ۳۰ درصد نسبت به فاکتور خرید است
  • کتاب های پرفروش سال ۱۴۰۳
  • کتاب نو بخریم یا کتاب دست دوم؟
  • دعوای مزد کارگران به کجا می رسد؟
  • ترکیب ۵ پتروشیمی بزرگ برای خرید سهم باشگاه استقلال!