Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@09:26:18 GMT

اوریون برای سفر بدون سرنشین به ماه آماده شد

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۸۲۰۹۱

اوریون برای سفر بدون سرنشین به ماه آماده شد

این طور که مشخص است برنامه ناسا برای بازگشت به ماه موسوم به "آرتمیس"(Artemis) در حال پیشرفت است و گفته می‌شود کپسول "اوریون" برای سفر بدون سرنشین به ماه آماده شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، این روزها که مصادف با پنجاهمین سالگرد اولین سفر انسان به کره ماه توسط ایالات متحده طی ماموریت "آپولو 11" است، خبرهای فضایی همه معطوف به این موضوع هستند و همزمان از نیت ناسا برای بازگشت به این قمر می‌گویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون نیز لاکهید مارتین و ناسا تأیید کردند که کپسول "اوریون"(Orion) که نقشی کلیدی در اجرایی شدن برنامه "آرتمیس" خواهد داشت، طی مأموریت "آرتمیس 1" بدون سرنشین به ماه خواهد رفت تا قابلیت خود، سیستم راه اندازی فضایی و سیستم‌های پشتیبانی مرتبط را ثابت کند.

در حال حاضر تلاش‌ها بر سرهم‌بندی کپسول و یکپارچه‌سازی آن با ماژول سرویس و آزمایش آن قبل از پرتاب در اوایل سال 2020 متمرکز شده است.

اولین مأموریت همراه با خدمه تحت ماموریت "آرتمیس 2" تعریف شده که در حال حاضر برای پرتاب در سال 2022 برنامه‌ریزی شده است.

این کپسول یک سازه پیچیده و جالب است. "اوریون" دارای تجهیزات کافی برای 21 روز زنده ماندن خدمه، یک کابین خلبانی مدرن، قابلیت اتصال اتوماتیک و 12 موتور پیشرفته است.

این بدان معناست که این کپسول، وسیله نقلیه اصلی نه فقط برای برنامه "آرتمیس"، بلکه برای ماموریت‌های احتمالی به سیارک‌ها و مریخ است.

این کپسول باید به گونه‌ای سازگارپذیر شود که حتی کپسول‌هایی مانند "دراگون" متعلق به شرکت اسپیس‌ایکس نیز این‌گونه نیستند.

کپسول اوریون که در لغت به معنی شکارچی است، جدیدترین فضاپیمای سازمان فضایی ناسا برای حمل انسان به فضا و اکتشافات دور دست از جمله سیاره مریخ است.

مراحل اجرایی این فضاپیما پس از اتمام پروژه شاتل و ناوگان شاتل کلید خورد و نخستین پرواز آزمایشی بدون سرنشین خود را در ۵ دسامبر ۲۰۱۴ با موفقیت انجام داد.

این فضاپیما مانند فضاپیمای آپولو از یک کپسول حامل فضانوردان تشکیل شده است که می‌تواند به فضای ماورای زمین به اکتشاف در سیارات دیگر و همچنین سیارک‌ها بپردازد و پس از آن به وسیله چتر نجات در اقیانوس فرود آید و به زمین بازگردد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کپسول اوریون ماه ناسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۲۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه «مهمانی» از شبکه پیشران فراتر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «مهمانی» یک مجموعه زنده عروسکی گفتگو محور و سرگرم کننده است که با شروع فصل بهار و به بهانه عید و رسم دیرینه ایرانیان که دید و بازدید و مهمانی رفتن است در قالب طنز، مسائل ریز و درشتی را بیان می‌کند.
این مجموعه پس از موفقیت دو فصل از مجموعه «مهمونی» که به عنوان محصولات نمایش خانگی به بازار عرضه شده بود، این بار با عنوان مهمانی، در قاب تلویزیون قرار گرفته و از ابتدای نوروز امسال از قاب شبکه نسیم راهی خانه‌ها شد.

از آنجا که تصویربرداری این مجموعه با بالاترین کیفیت صورت گرفته بود، اکنون با کیفیت ۴K-HDR در شبکه فراتر نیز در مرحله آماده سازی قرار گرفته و از هفته اول اردیبهشت آماده پخش از آنتن این شبکه است.
«مهمانی» که پخش اصلی آن در ساعت ۲۱:۳۰ چهارشنبه‌ها و پنجشنبه‌ها از شبکه فراتر است ، در طول هفته نیز در ساعاتی متفاوت تکرار می‌شود.

دیگر خبرها

  • ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟+ فیلم
  • ربات سربازهای ارتش اوکراین؛ از مین گذاری و شلیک تا جابه‌جایی مجروحان (فیلم)
  • ربات سربازهای ارتش اوکراین؛ از مین گذاری و شلیک تا جابه‌جایی مجروحان
  • کاسبی کپسولی
  • برنامه «مهمانی» از شبکه پیشران فراتر
  • ادامه گشت زنی پهپادهای ناشناس در آسمان افغانستان
  • اگر سر نترس دارید این کسب و کار پرسود است
  • بودجه و شجاعت بازگشت به ماه وجود ندارد!
  • دلایل فرود نیامدن مجدد انسان روی ماه
  • چرا بازگشت انسان به ماه سخت است؟