Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، حجت ‌الاسلام علی ‌اصغر ثنایی در نشست خبری همایش ملی «بیانیه گام دوم انقلاب و تمدن اسلامی» که امروز(یکشنبه 30 تیرماه) در سالن جلسات مرکز همایش غدیر برگزار شد، گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در 22 بهمن سال گذشته و در پرتو چهل سالگی انقلاب، سند راهبردی را برای آینده روشن انقلاب اسلامی ایران منتشر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل حوزه ریاست دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم بر لزوم تبیین ابعاد مختلف بیانیه گام دوم انقلاب تأکید کرد و افزود: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم همانند سایر مراکز علمی و پژوهشی و صاحب نظران در این زمینه وارد عمل شده و همایشی را با عنوان «بیانیه گام دوم انقلاب و تمدن نوین اسلامی» برگزار می کند.

 

وی با اشاره به اینکه بیانیه گام دوم انقلاب دارای ظرفیت بررسی چندین ساله است، تصریح کرد: تبیین ابعاد مختلف بیانیه و رساندن محورها و ابعاد آن به نقطه گفتمان سازی در جامعه نخبگان با هدف وورد محتوای این سند به قلب جامعه علمی و تبیین آن برای سطوح مختلف و همچنین آشناسازی قشر جوان به عنوان مخاطب اصلی بیانیه با این سند از اهداف برگزاری همایش به شمار می آید.

 

ثنایی همچنین از «تحلیل بیانیه گام دوم با رویکرد تمدنی»، «چیستی، چرایی و چگونگی تحقق بیانیه گام دوم»، «تحلیل تجربه و دستاوردهای جمهوری اسلامی در توصیه‌های هفتگانه بیانیه و ارزیابی وضع کنونی آنها» و «نهادهای علمی و بیانیه گام دوم با تأکید بر نقش نسل جوان» به عنوان محورهای اصلی یاد کرد.

 

دبیر همایش زمان برگزاری این همایش را دهه فجر امسال عنوان و تأکید کرد که شرکت کنندگان می توانند آثار خود را تا پایان مهرماه به دبیرخانه همایش ارسال کنند.

 

وی با اشاره به اینکه ارزیابی آثار در کمیته های علمی دقیق انجام خواهد گرفت و مسئولیت برخی از این کمیته ها برعهده پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی است، ادامه داد: امیدواریم برگزاری این همایش به ضعف در عدم ارائه آثار فاخر در زمینه بیانیه گام دوم انقلاب پایان داده و شاهد آثار فاخری و علمی در این زمینه باشیم.

 

مدیرکل حوزه ریاست دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم خاطرنشان ساخت: جامعه امروز باید از نهادهایی که برای تحقق بیانیه در گام دوم انقلاب نقش مؤثر دارند کمک بگیرند چرا که این سند بدون گفتمان‌سازی تحقق نخواهد یافت.

 

وی در بخش پایانی سخنان خود یادآور شد که شرکت کنندگان در همایش می توانند آثار خود را به صورت حضوری در محل دبیرخانه همایش تحویل داده یا به نشانی اینترنتی Gaam2.dte.ir ارسال کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انقلاب تمدن حوزه علمیه قم دهه فجر قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۲۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه دهمین دوره هفته هنر انقلاب برگزار شد

آیین گرامیداشت و اختتامیه دهمین دوره هفته هنر انقلاب اسلامی و معرفی «چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی» با حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، آئین گرامیداشت و اختتامیه دهمین دوره هفته هنر انقلاب اسلامی و معرفی «چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی» شامگاه چهارشنبه بیست‌ونهم فروردین با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت الاسلام قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی و … برگزار شد.

حجت‌الاسلام حریزاوی قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی، محمدمهدی رحمتی، محسن نفر، میلاد عرفانپور، مسعود نجابتی، راضیه تجار و … از جمله مهمانان ویژه این مراسم بودند؛ در ابتدای این مراسم که اجرای آن بر عهده رسالت بوذری است پس از پخش سرود جمهوری اسلامی و قرائت کلام الله مجید تیزر مراسم اختتامیه هفته هنر انقلاب پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

محمدرضا باقری مدیرعامل مجموعه سوره هنر و دبیر اجرایی هفته هنر انقلاب در ابتدای این مراسم ضمن ارائه گزارشی از روند برگزاری این دوره اظهار کرد: بیش از هزار نفر از اهالی فرهنگ، هنر و رسانه طی نظرسنجی که توسط مراکز حوزه هنری انجام شد، نامزدهای چهره هنر انقلاب را انتخاب کردند و در نهایت ۹۶ نفر انتخاب شدند؛ پس از آن کار به هیئت انتخاب واگذار شد و بعد از طی این پروسه که در برگیرنده جلسات متعددی بود در نهایت ۵ نفر به عنوان نامزد دریافت جایزه چهره هنر انقلاب معرفی شدند و امروز هم چهره هنر انقلاب خدمت شما عزیزان معرفی می‌شود.

وی افزود: ما امسال چهره بین‌المللی هنر انقلاب هم داریم که امروز در فواصل زمانی مختلف خدمت شما عزیزان معرفی می‌شود؛ این در حالی است که در طول برنامه امشب مراسم قدردانی دیگری هم داریم که خدمت شما عزیزان معرفی خواهد شد.

پس از صحبت‌های باقری و پخش تصاویری از هنرمندان پیشگام هنر انقلاب یاد و خاطره هنرمندان درگذشته حوزه هنری انقلاب اسلامی گرامی داشته شد.

«بچه زرنگ» برترین رویداد هنر انقلاب شد

در ادامه برنامه هم با حضور حجت الاسلام قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی نوبت به معرفی برترین رویداد هنر انقلاب رسید که در این بخش انیمیشن «بچه زرنگ» به تهیه کنندگی حامد جعفری به عنوان پروژه برگزیده معرفی شد.

حجت‌الاسلام قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی هم در ادامه این مراسم اظهار کرد: اینجا سرزمینی است که مردمانش اهل قیام و جهاد هستند و چه خوب که تعدادی از هنرمندان ارزنده ما با این قیام و مجاهدت وجه همت خود را پیش روی مخاطبان قرار داده‌اند. انسان‌های مجاهدی که تلاطم‌ها و آتش وجودی خود را در قاب هنر روایت کردند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود ضمن ارائه توضیحاتی درباره پیشینه فعالیت هنرمندان انقلاب در عرصه‌های مختلف بیان کرد: اینها جلوه و هنرمندان مردمی هستند که در مکتب حضرت روح الله فقط راوی فتح و ظفر نیستند آن‌ها خود با این حقایق نسبت دارند و هنرمندانه و ستودنی حق همه مردم و حق طلبی را روایت می‌کنند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پایان صحبت‌های خود از همه هنرمندان فعال در عرصه هنر انقلاب تشکر و قدردانی کرد.

پس از صحبت‌های حجت الاسلام قمی از آریستیداستبان آرناندس گررو معروف به آرس هنرمند کوبایی شاخص عرصه کاریکاتور به پاس تلاش‌های او در ارائه آثار هنری در حوزه محور مقاومت در حضور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی قدردانی به عمل آمد.

این سنت حسنه باید مایه رشد فرهنگ و هنر ایران اسلامی و هنر انقلاب باشد

محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی پس از اجرای این بخش ضمن قدردانی از همه دست‌اندرکاران برگزاری هفته هنر انقلاب و گرامیداشت یاد و خاطره رزمندگان جبهه مقاومت برای آزادی قدس شریف، توضیح داد: گمان ما بر این است که چهره هنر انقلاب اسلامی باید در یک فرآیند نخبگانی با مشارکت نخبگان فرهنگ و هنر انقلاب انتخاب شود و تلاش ما این بوده که این فرآیند به درست‌ترین شکل ممکن انجام شود.

وی افزود: در نحوه انتخاب چهره هنر انقلاب تغییراتی انجام شده بود که پیش از این در حوزه رسانه به اطلاع اهالی فرهنگ و هنر رسید و من خواهش می‌کنم تا در این فرآیند با نقد خود کمک کنید تا به سمت تعالی در شیوه انتخاب حرکت کنیم. این سنت حسنه باید مایه رشد فرهنگ و هنر ایران اسلامی و هنر انقلاب باشد و فکر می‌کنم با نگاه شما عزیزان چه به صورت غیر عمومی و چه به صورت عمومی در رسانه‌ها این آئین را ارتقا دهیم.

وی افزود: گمان ما بر این است که حضور اهالی فرهنگ و هنر است که می‌تواند امتداد مبارک این اتفاق را رقم بزند. البته علاوه بر فرآیند تغییری که ایجاد شده است امسال فرصت بسیار خوبی برای ما بود که بتوانیم جایزه هنر انقلاب را به صورت بین‌المللی تعریف کنیم و امیدوارم در سال‌های بعد ارتقا پیدا کند.

محمدرضا سرشار؛ چهره ماندگار هنر انقلاب

قدردانی از محمدرضا سرشار نویسنده پیشکسوت ادبیات کشورمان در حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی بخش دیگری از مراسم اختتامیه هفته هنر انقلاب را تشکیل می‌داد.

محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در این بخش از برنامه ضمن تبریک پیروزی اخیر جبهه مقاومت در سرزمین‌های اشغالی اظهار کرد: در این حال و هوا و ایامی که به نام هنر انقلاب اسلامی نام گذاری شده یاد و خاطره شهید مرتضی آوینی را گرامی می‌داریم؛ امیدوارم به واسطه یاری خداوند نصرت اسلام و مسلمین با پیروزی کامل جبهه مقاومت و برافراشتن پرچم توحید در قدس عزیز سال آینده نماز وحدت را به امامت رهبر عزیزمان در مسجد الاقصی اقامه کنیم، این اتفاق به زودی رخ می‌دهد.

وی ضمن قدردانی از دست‌اندرکاران سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری انقلاب اسلامی در برگزاری هفته هنر انقلاب افزود: فلسفه شکل‌گیری حوزه هنری که شاید مهم‌ترین معمار آن رهبر فرزانه انقلاب اسلامی باشد ملهم از اندیشه انقلاب اسلامی بوده است و این نکته را بارها از سوی ایشان شنیدیم؛ امروز خوشحالیم که این سازمان با دستان توانمند مقام معظم رهبری به شجره طیبه‌ای مبدل شده که شاخه‌هایش همه مشتقات هنر انقلاب را زیر سایه خود قرار داده است و در آن هنرمندانی در شاخه‌های مختلف به اعتلا رسیدند.

هنرمندان متعهد به نهضت امام (ره) قله‌ها را فتح می‌کنند

وی افزود: امروز جمع پرتوانی از هنرمندان اصیل و تأثیرگذار رشد کردند و فضای فرهنگی هنری در اختیار جریانی متعلق به هنر متعهد انقلاب اسلامی است. امروز با اهتمامی که وجود داشت با حضور چهره‌های شایسته این مسیر سخت همواره شده است. هنر متعهدی که سال‌ها پیش توسط امام راحل ترسیم شد و امیدوارم به دست شما هنرمندان متعهد به نهضت امام (ره) قله‌ها فتح شود.

پس از صحبت‌های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کلیپی از ادوار مختلف برگزاری هفته هنر انقلاب اسلامی و معرفی چهره‌های برگزیده این رویداد پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

مسعود نجابتی؛ چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۲

بعد از پخش این کلیپ در حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محسن مؤمنی شریف نماینده هیأت انتخاب دوره دهم و عبدالحمید قدیریان هنرمند پیشکسوت هنر انقلاب نامزدهای برگزیده چهره هنر انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۲ معرفی و هدایایی را دریافت کردند.

بعد از برگزاری این بخش بود که مسعود نجابتی هنرمند پیشکسوت هنرهای تجسمی به عنوان هنرمند برگزیده دوره دهم و چهره هنر انقلاب معرفی شد.

مسعود نجابتی بعد از دریافت جایزه خود بیان کرد: خاطرم هست که در دوره دبستان همیشه در مدرسه ما را تشویق می‌کردند که برای ما بسیار دربرگیرنده خاطرات جذابی بود و حتماً هم نسلان من این خاطرات مشترک را دارند. اما بزرگ‌تر شدیم فهمیدیم این جوایز را اهل منزل به مدیران مدرسه می‌دادند تا ما تشویق شویم.

این هنرمند گفت: به هر حال من کارهای نکرده و کاستی‌های زیادی دارم که باید آنها را جبران کنم اما لازم می‌دانم مراتب تشکر خودم را از اینکه من را قابل دانستند، اعلام کنم. این هدیه را به نمایندگی شما به مردم مظلوم غزه تقدیم می‌کنم که چشم جهانیان را با مقاومت خود روشن کردند.

عبدالحمید قدیریان نیز در پایان مراسم گفت: ما نسل جوانی را در هنر انقلاب می‌بینیم که ثمره تلاش مسعود نجابتی هستند که خیلی باحیا و تلاش مثال‌زدنی کارهای بسیار ارزشمندی را انجام دادند و امیدوارم خداوند به او و هنر انقلاب برکت بدهد که بتوانیم بهره‌های بیشتری از او ببریم.

حوزه هنری از سال ۱۳۹۴ معرفی «چهره سال هنر انقلاب» را با مشارکت هنرمندان و فعالان عرصه فرهنگ و هنر در دستور کار خود قرار داده است. ضمن اینکه «تندیس انتظار» اثر استاد علی‌اصغر یوزباشی به‌عنوان نماد «چهره سال هنر انقلاب» شناخته و هرسال به هنرمند منتخب تقدیم شده است.

تاکنون چهره‌هایی همچون حمید حسام، ابراهیم حاتمی‌کیا، محمدمهدی سیار، عبدالحمید قدیریان و مجید مجیدی موفق به کسب این عنوان شده‌اند.

کد خبر 745616

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش جهانی «بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب»
  • ​​​​​​​«همایش جهانی بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب» برگزار شد
  • ۱۵ مجلد مجموعه آثار بقیع رونمایی شد
  • اختتامیه دهمین دوره هفته هنر انقلاب برگزار شد
  • فراخوان بیست‌وششمین همایش کتاب سال حوزه اعلام شد
  • سومین همایش «روایت پیشرفت» در خرم‌آباد برگزار شد
  • اعلام فراخوان بیست‌وششمین همایش کتاب سال حوزه
  • یافته‌های علمی و تحقیقاتی حوزه علوم شناختی تبادل می‌شود
  • برگزاری سومین همایش روایت پیشرفت در لرستان
  • نخستین همایش ملی دانش سنتی محیط زیست به میزبانی شهرکرد برگزار شد