Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ائتلاف "دولت قانون" در پارلمان عراق آمریکا را عامل حمله به مقرهای حشد شعبی دانست.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه سومریه نیوز، منصور البعیجی، نماینده ائتلاف "دولت قانون" در پارلمان عراق با صدور بیانیه‌ای در واکنش به حمله پهپادی اخیر به پایگاه حشد شعبی اظهار کرد: این آمریکا است که مقرهای حشد شعبی را هدف قرار می‌دهد و این موضوع بر هیچ کسی پوشیده نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دولت عراق نباید صرفاً تماشاگر هدف قرار گرفتن هموطنان ما در حشد شعبی توسط آمریکایی‌ها باشد. اینکه حملات مذکور توسط آمریکا انجام شده بر هیچ کسی پوشیده نیست، چراکه یک سفینه از فضا نیامده و پایگاه حشد شعبی را بمباران نکرده است.

البعیجی ادامه داد: کمیته‌های تحقیق تنها این مسأله را به تعویق می‌اندازند و در نهایت به هیچ نتیجه‌ای نخواهند رسید، چراکه تجربه به ما نشان داده با هر اتفاقی که رخ می‌دهد یک کمیته تحقیق برای آن تشکیل می‌شود که به هیچ نتیجه‌ای دست نمی‌یابد، اما موضوع هدف قرار دادن مقرهای حشد شعبی یک مسأله خطرناک و حساس است و دولت باید این موضوع را برای تمام ملت عراق بازگو کند.

این مقام عراقی تصریح کرد: پس از اینکه طرح آمریکا برای هدف قرار دادن منطقه با طرح داعشی خود، توسط قهرمانان ما در حشد شعبی و نیروهای امنیتی شکست خورد، این کشور امروز مقرهای حشد شعبی را در مقابل دیدگان دولت هدف قرار می‌دهد، اما دولت هیچ حرکتی نمی‌کند، به همین دلیل دولت باید هرچه سریعتر موضع واضح و صریحی را برای توقف زنجیره حملات به پایگاه‌های حشد شعبی اتخاذ کند و نظاره‌گر نباشد.

کمیته اطلاع‌رسانی ارتش عراق اعلام کرد که بامداد جمعه پایگاه نیروهای حشد شعبی در آمرلی، واقع در استان صلاح‌الدین، دو بار هدف پهپادهای ناشناس قرار گرفت.

طبق این گزارش، حمله پهپادی به پایگاه "الشهداء" در آمرلی، محل استقرار تیپ ۱۶ حشد شعبی، در ساعات ۱:۵۰ و ۲:۲۰ بامداد جمعه صورت گرفت و راکت‌های شلیک‌شده از این پهپادها دو زخمی برجای گذاشت.

مقرهای حشد شعبی در آمرلی بعضاً هدف حملات هوایی قرار می‌گیرند که با واکنش شدید عراقی‌ها و گروه‌های سیاسی این کشور روبه‌رو می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عراق حشد شعبی آمريكا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۴۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردن خود را متعهد به تأمین امنیت رژیم صهیونیستی می‌داند

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه اینترنتی رأی الیوم در مقاله‌ای به همراهی حکومت اردن با سیاست‌های رژیم صهیونیستی در منطقه اشاره کرد؛ سیاست هایی که اخیرا در جریان عملیات وعده صادق و همراهی کامل اردن با صهیونیست ها نمود پیدا کرد.

این مقاله تاکید کرد که ایران به عنوان یکی از دولت‌های متعهد در حمایت از آرمان فلسطین از مدت‌ها پیش در قلب حوادث منطقه قرار گرفته است. همین همراهی و همبستگی باعث شد ایرانی ها اخیرا اقدامی عملی علیه حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه و همچنین هدف قرار دادن کنسولگری این کشور در دمشق انجام دهند که ثابت می‌کند تعهد ایران در حمایت از آرمان فلسطین و مقابله با صهیونیسم تحت هر شرایطی خدشه ناپذیر است.

رای الیوم می افزاید که در سایه نسل کشی گسترده در نوار غزه پیش بینی می‌شد که جوامع عربی و اسلامی و به ویژه حاکمان آنها مواضع متحدی ضد رژیم صهیونیستی اتخاذ کنند، اما واقعیت کاملاً مغایر با این پیش‌بینی‌ها بود و برخی از سران عرب به جای دفاع از مظلومان فلسطین در کنار رژیم صهیونیستی قرار گرفتند.

رأی الیوم به تلاش‌های دولت‌های متوالی آمریکا شامل دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان در تشکیل ائتلاف منطقه‌ای اشاره و تاکید کرد که آمریکا هدف علنی از این ائتلاف را مقابله با تهدید ایران اعلام کرده است، اما در واقع هدف اصلی تشکیل آن، حمایت از امنیت اسراییل به عنوان متحد راهبردی آمریکا است. البته با وجود تلاش‌های متعددی که در این عرصه صورت گرفته دسترسی به این هدف بسیار بعید است، چرا که پتانسیل‌های سیاسی و منطقه‌ای اجازه تشکیل آن را نمی‌دهد و برخی دولت‌های منطقه‌ای نظیر ایران و عربستان به این نتیجه رسیده‌اند که حل اختلافات فیمابین از طریق گفت و گو امکان‌پذیر است نه تشکیل ائتلاف‌های امنیتی که باعث پیچیده‌تر شدن اوضاع خواهد می گردد.

کد خبر 6084107

دیگر خبرها

  • هر آنچه که کاربران «تیک تاک» باید درباره ممنوعیت آن در آمریکا بدانند
  • ممنوعیت تیک‌‌تاک در آمریکا تبدیل به قانون شد
  • اردن خود را متعهد به تأمین امنیت رژیم صهیونیستی می‌داند
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • مخفیگاه داعشی‌ها در «حمرین» عراق بمباران شد
  • هواپیما‌های ائتلاف آمریکایی ۱۴ بار در روز حریم هوایی سوریه را نقض کردند
  • تکذیب بیانیه منسوب به حزب‌الله عراق درمورد ازسرگیری حملات علیه پایگاه‌های نظامی آمریکا
  • حزب‌الله عراق: عملیات علیه نظامیان آمریکا را از سر می‌گیریم
  • حمله مقاومت عراق به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه
  • حمله مقاومت عراق به پایگاه آمریکا در دیرالزور سوریه