Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-20@02:03:41 GMT

وزارت کشور تنها مرجع صدور مجوز سمن‌ها است

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۸۴۴۹۰

وزارت کشور تنها مرجع صدور مجوز سمن‌ها است

معاون مشارکت‌های اجتماعی سازمان امور اجتماعی کشور گفت: اعطای مجوز به شبکه‌های سازمان‌های مردم نهاد فقط از طریق وزارت کشور انجام می شود.

به گزارش ایمنا، کمال اکبری گفت: جلسات هیأت مرکزی نظارت بر سازمان های مردم نهاد به صورت هفتگی در وزارت کشور برگزار می شود.

وی اضافه کرد: هیأت مرکزی نظارت بر سازمان های مردم نهاد از ابتدای سال ۹۸، ۱۰ جلسه با مجموع ۱۹۰ مصوبه شامل تایید، رد یا اصلاح و ویرایش تقاضاها و موارد ارسالی برگزار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبری افزود: وظیفه این هیأت، تصمیم گیری در اعلام موافقت یا عدم موافقت  با تقاضاهای درخواستی و همچنین بررسی موارد نظارتی بر سازمان های مردم نهاد کشور است.

وی تأکید کرد: هیأت مرکزی نظارت بر سازمان های مردم نهاد به صورت ویژه ای بررسی تقاضاها و نظارت بر شبکه سازمان های مردم نهاد را در سطح ملی و فرااستانی را پیگیری می‌کند و همچنین شکایات واصله از استانها را به صورت خاص مورد بررسی قرار می دهد.

معاون سازمان امور اجتماعی اشاره کرد: برای شکل گیری و فعالیت هر نوع شبکه سازمان های مردم نهاد در سطوح مختلف اعم از ملی، استانی، در یک استان خاص یا چنداستان، لزوماً بایستی وزارت کشور و هیات مرکزی نظارت بر سازمان های مردم نهاد در این مورد تصمیم گیری کنند.

وی در همین راستا اضافه کرد: دلیل این امر این است که شبکه ها ماهیت ویژه ای دارند و از هم‌افزایی سازمان‌های مردم نهاد به وجود می‌آیند و همچنین کارکردهای خاصی دارند که در محدوده ملی دیده شده است.

اکبری یادآور شد: در حال حاضر با شکل گیری ۱۷ شبکه سازمان های مردم نهاد در سطح ملی و استانی موافقت شده و این شبکه‌ها در حال فعالیت هستند و آخرین شبکه‌ای که با تشکیل آن موافقت شد، شبکه سازمان های مردم نهاد معلولان جسمی و حرکتی بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ معاون مشارکت‌های اجتماعی سازمان امور اجتماعی تصریح کرد: تلاش بر این است که همه سازمان های مردم نهاد در کشور بتوانند ذیل شبکه‌های موضوعی گردهم بیایند تا از طریق آموزش، توانمندسازی شبکه ها و هم‌افزایی اقدامات، بتوانند اثرگذاری مطلوبی را در جامعه داشته باشند.

اکبری تاکید کرد: برای جلوگیری از هر نوع تداخل کاری یا اقدام خلاف قانون به برخی از دستگاهها همچنین سازمان های ثبت اسناد اعلام شده است که ثبت شبکه‌های سازمان های مردم نهاد در هر موضوعی، صرفاً در صورت موافقت وزارت کشور انجام شود.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان های مردم نهاد کمیته صدور مجوز حرفه ای وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۴۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از موافقت با راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان آذربایجان غربی، گلستان و خوزستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، حمید طریفی حسینی اظهار کرد: سال جاری موافقت اصولی راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری را در سه استان خوزستان، آذربایجان غربی و گلستان اخذ کردیم، یک مدرسه سمپاد عشایری هم در استان فارس داریم که از سال‌های گذشته فعالیت می‌کرده است، اما در بقیه مناطق کشور مدرسه سمپاد عشایری نداشتیم.

وی افزود: برای اولین بار بود که پس از سال‌ها با راه‌اندازی این مدارس موافقت شد و برای سال تحصیلی پیش رو یکی از استان‌ها توانسته زیرساخت لازم را فراهم کند تا ما بتوانیم از مهر حدود ۴۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در گروه پسران در آذربایجان غربی داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اکنون هم ثبت‌نام این مدرسه ادامه دارد و دانش‌آموزان عشایر استان آذربایجان غربی می‌توانند این مدرسه را انتخاب کنند؛ این مدرسه به صورت شبانه‌روزی اداره خواهد شد و یک فضای آموزشی خوب و استاندارد است که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

طریفی حسینی تاکید کرد: بین دانش‌آموزان عشایر، دانش‌آموزان بسیار بااستعداد و بسیار باهوش و نخبه‌ای وجود دارد که گاهی به خاطر مناطق عشایری و شرایط خاص زندگی آن‌ها، امکان تحصیل‌شان در مدارس شهری، سخت است و ما می‌خواهیم چنین مدارسی به صورت شبانه‌روزی در حوزه عشایر داشته باشیم تا بتوانیم این دانش‌آموزان بااستعداد و نخبه را وارد و متناسب با استعدادشان زمینه مناسب و امکانات لازم را برای‌شان فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: از مهر برای این مدرسه دانش‌آموز جذب می‌کنیم و سال به سال پایه‌های این مدرسه تکمیل خواهد شد، در دوره دوم متوسطه و همینطور برای گروه دختران برنامه‌ریزی خواهیم کرد که تکمیل شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: استان خوزستان و گلستان هم موافقت اصولی دارند و از سال تحصیلی آینده با توجه به تمهید مقدماتی که باید انجام شود و حساسیتی که ما در مدارس سمپاد داریم از نظر فضای آموزشی و معلم که باید تأمین شود، برای سال آتی این دو استان هم دانش‌آموز جذب می‌کنند و به تدریج در بقیه استان‌ها نیز این مدارس راه‌اندازی خواهد شد.

کد خبر 745389

دیگر خبرها

  • چهارمحال و بختیاری در جایگاه ششم صدور پروانه کسب الکترونیکی کشور
  • درخواست روحانی شاخص قم از وزارت اقتصاد درخصوص مالیات ها
  • نقش سازمان‌ها و نهاد‌های دولتی در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب
  • اختلال در سامانه صدور پروانه وزارت بهداشت از زبان متقاضیان
  • شبکه اجتماعی « ایکس » در پاکستان فیلتر شد
  • موافقت شورای صدور پروانه ساخت با ۵ فیلم‌نامه/ صدرعاملی مجوز گرفت
  • صدور مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان
  • درخواست یزدی‌ها برای صدور مجوز کسب و کار
  • ۵۷ هزاریزدی درخواست صدور مجوز کسب و کار دادند 
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد