Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-23@07:14:53 GMT

تغییر گفتمان در مدارس با اجرای سند تحول بنیادین

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۸۴۵۴۲

تغییر گفتمان در مدارس با اجرای سند تحول بنیادین

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا کمرئی در نشست سرپرست وزارت آموزش و پرورش با مدیران و کارکنان معاونت متوسطه که در این معاونت برگزار شد، اظهار کرد: تعهد حرفه‌ای کارکنان از ویژگی این حوزه است بنابراین با تلاش مضاعف رشد این معاونت در آینده چشمگیر خواهد بود.

معاون آموزش متوسطه گفت: بر اساس اسناد فرادستی توسعه کمی و کیفی در دستور کار این معاونت است و بر اساس چشم‌انداز ۲۰ ساله کشور فعالیت‌ها انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این معاونت به نمایندگی از وزارت آموزش و پرورش در ۱۵ کمیسیون مختلف ازجمله کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی عضویت دارد و پیگیر سیاست‌های وزارت آموزش و پرورش در خارج از حوزه ستادی است.

معاون آموزش متوسطه این معاونت را دارای جایگاه ویژه‌ای دانست و تصریح کرد: خروجی آموزش و پرورش کشور در دوره متوسطه است، لذا آموزش‌هایی که در دوره‌های تحصیلی داده می‌شود، در دوره متوسطه عینیت پیدا می‌کند لذا دوره متوسطه، دوره‌ای کلیدی است.

وی اضافه کرد: نقش مدیریت و راهبردی را در این معاونت دنبال می‌کنیم و برای این کار با انسجام شکل‌گرفته در دوره متوسطه فعالیت می‌کنیم.

کمرئی گفت: برنامه‌های سند تحول، برنامه درس ملی، برنامه ویژه مدرسه و طرح تعالی مدیریت از حوزه‌های کاری و فعالیت‌های این معاونت است.

وی افزود: با توجه به وجود سند تحول بنیادین و سایر طرح ها، تلاش داریم در اولین قدم، بین برنامه‌های این معاونت انسجام مفهومی ایجاد کنیم تا مدل مفهوم منسجمی شکل گیرد زیرا بخش زیادی از پراکندگی‌ها نتیجه آشفتگی در عدم هماهنگی بین طرح‌ها خواهد بود.

معاون آموزش متوسطه اجرای موفق طرح‌ها را نیازمند همکاری سایر معاونت‌ها دانست و افزود: اعتقاد داریم سند تحول بنیادین باید گفتمان‌ها را در مدرسه تغییر دهد و مدیر مدرسه باید بتواند با تشخیص مفاهیم، برنامه‌ها را پیش ببرد.

وی افزود: برنامه تعالی یک سیستم توسعه مدیریت است و ابزاری برای ارائه سند درس ملی است و موازی کاری با سایر برنامه‌ها ندارد.

کمرئی ادامه داد: ۳۳ هزار و ۷۵۵ آموزشگاه متوسطه در برنامه تعالی مدیریت تحت پوشش قرار گرفتند.

وی اضافه کرد: توسعه نیروی انسانی بسیار اهمیت دارد لذا طراحی الگویی برای توسعه حرفه‌ای مدیران در دستور کار است و در این راستا ۴۰ برنامه داریم.

معاون آموزش متوسطه با اشاره به وجود اهمیت گروه‌های آموزشی، اظهار کرد: در سال قبل که پایه دوازدهم در حال استقرار بود گروه‌های آموزشی توانستند مشکلات را رفع کنند.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه غنی‌سازی حوزه‌های یادگیری، مسابقات در چند سطح اجرا می‌شود و به‌عنوان یک رخداد علمی، اعلام می شود.

کمرئی سیاست‌های این معاونت را در راستای خلق موقعیت‌های یادگیری اعلام و عنوان کرد: انتظار داریم این معاونت و نقش راهبری آن به‌عنوان آموزش رسمی کشور است، بیش‌از پیش مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 4672398 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۴۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج فرهنگ سلامت در مدارس البرز با اجرای برنامه های متنوع

به گزارش خبرگزاری مهر، سید مسلم رئیسی با بیان اینکه یکی از ساحت‌های ۶ گانه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ساحت زیستی و بدنی است که در دولت سیزدهم شاهد توجه جدی به آن بوده‌ایم، گفت: هفته سلامت هر ساله از یکم تا هفتم اردیبهشت ماه گرامی داشته می‌شود.

وی مطرح کرد: تمام تلاش ما بر آن است که با بهره گیری از امکانات موجود و اطلاع رسانی وسیع، برنامه‌های این هفته را هرچه باشکوه‌تر برگزار کنیم، چراکه آگاه‌سازی امروز در راستای سلامت، تأثیر بسزایی در ارتقای سلامت آینده سازان این مرز و بوم دارد.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان البرز عنوان کرد: امسال برنامه‌های هفته سلامت با شعار «سلامت خانواده و مردمی‌سازی سلامت» برگزار می‌شود و قطعاً این هفته فرصتی است تا بار دیگر به سلامتی دانش آموزان در جامعه توجه ویژه شود.

رئیسی اظهار کرد: برای ترویج فرهنگ سلامت در مدارس برنامه‌های متنوعی در سطح منطقه و استان پیش بینی شده که از جمله آنها می‌توان به برگزاری برنامه نمادین هفته سلامت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان البرز و اجرای مسابقات مختلف فرهنگی و ورزشی متناسب با روز شمار هفته سلامت اشاره کرد.

وی کاشت نهال، برگزاری آئین اختتامیه هشتمین جشنواره سفیران سلامت و تقدیر از فعالان برتر در عرصه سلامت را دیگر برنامه‌های این هفته برشمرد و بیان کرد: گستردگی فعالیت‌های آموزش و پرورش و حضور هزاران دانش آموز در کلاس‌های درس موجب می‌شود تا توجه به امر سلامت در مدارس از اهمیت ویژه‌ای برخوردار شود. هرچه سطح سلامت دانش آموزان ارتقا یابد، خانواده و جامعه سالم‌تری خواهیم داشت.

کد خبر 6083228

دیگر خبرها

  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود
  • ۲۸ هزار نفر نیروی جدید در مدارس ابتدایی بکارگیری می شود
  • کیفیت بخشی به نمرات کتبی نهایی در فارس
  • مخبردزفولی: گفتمان‌سازی در حوزه‌های علوم پایه و مهندسی باید از سنین پایین در مدارس باشد
  • مشارکت اتاق بازرگانی برای توسعه مهارت‌آموزی در دوره متوسطه دوم
  • اجرای برنامه ملی سواد سلامت دانش آموزان عشایری در چهارمحال و بختیاری
  • توجه ویژه به ساحت تربیت زیست بدنی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • راهکار‌های سند تحول قوه قضائیه برای رفع مشکل غیرمتقن بودن آرا و تصمیمات قضایی
  • اجرای برنامه‌های ارتقای سلامت دانش‌آموزان در مدارس همدان
  • ترویج فرهنگ سلامت در مدارس البرز با اجرای برنامه های متنوع