Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل گفت: طرح مصون‌سازی کودکان از خطرات اعتیاد با همکاری و مشارکت دستگاه‌های اجرایی و به همت بهزیستی در تمامی مهدکودک‌های سطح استان اردبیل اجرا می‌شود. ۳۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۶ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بهزاد ستاری ظهر امروز در جلسه بررسی مشکلات مددجویان بهزیستی استان اردبیل از اجرای طرح‌ها و اقدامات خوب در راستای دور کردن افراد جامعه از خطرات آسیب‌های اجتماعی خبر داد و اظهار داشت: اداره کل بهزیستی استان اردبیل طرح‌ها و اقدامات خوب در راستای دور کردن افراد جامعه از خطرات آسیب‌های اجتماعی اجرا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 73 هزار کودک 3 تا 6 ساله در استان اردبیل مورد سنجش و کنترل سلامت بینایی قرار گرفته‌اند افزود: طرح غربالگری بینایی با هدف پیشگیری از بیماری‌های بینایی و کاهش معلولیت انجام می‌شود که در این طرح  73 هزار کودک 3 تا 6 ساله در استان اردبیل مورد سنجش و کنترل سلامت بینایی قرار گرفته‌اند.

اقدامات پیشگیرانه با بُعد آموزشی باید جزء اولویت‌های بهزیستی در گیلان باشد1021 پرونده پشت نوبت دریافت فرزند از بهزیستی استان مرکزیبهزیستی گیلان 1700 واحد مسکونی برای مددجویان می‌سازد

ستاری در خصوص غربالگری شنوایی کوکان نیز تصریح کرد: در سال گذشته در استان اردبیل 22 هزار نوزاد به دنیا آمدند که تمامی آنها مورد غربالگری شنوایی قرار گرفته‌اند و با تشخیص به موقع 97 کودک از ابتلا به کرولالی نجات یافتند.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل با اشاره به دیگر طرح‌های پیشگیرانه بهزیستی بیان کرد: طرح مصون‌سازی کودکان از خطرات اعتیاد با همکاری و مشارکت دستگاه‌های اجرایی و به همت بهزیستی در تمامی مهد کودک‌های سطح استان اردبیل اجرا می‌شود.

وی با تاکید بر کمک‌های مردمی به بهزیستی استان اردبیل اظهار کرد: خیرین با کمک‌های خود همواره بدون نام و نشانی یاری‌گر ما در ارائه خدمات به ممدجویان بهزیستی در استان اردبیل بوده‌اند.

انتهای پیام/ ز

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۴۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل پرخاشگری در کودکان چیست؟

به گزارش صدای ایران، این رفتار می‌تواند به صورت‌های مختلفی مانند لگد زدن، گاز گرفتن، هل دادن، داد زدن و فحاشی خود را نشان دهد. وقتی کودک از خودش رفتارهای پرخاشگرانه نشان میدهد، والدین به دنبال پیدا کردن دلیل این رفتار کودک خود میگردند. در این مقاله، به بررسی علل مختلف پرخاشگری در کودکان و راهکارهای مقابله با آن می‌پردازیم. پس اگر این مورد سوال شما نیز هست، ادامه مطالب را از دست ندهید. علل پرخاشگری کودکان وقتی کودکان رفتارهای پرخاشگرانه از خود نشان میدهند، والدین و پدر و مادر بسیار نگران میشوند. مانند بسیاری دیگر از رفتارهای کودکان، پشت پرخاشگری آن ها نیز دنیایی از علت های مختلفی نهفته است که باید درک شوند و برای حل مشکلات کودک اقدام کرد. اما چه دلایل احتمالی ممکن است داشته باشد؟ در این قسمت این عوامل را بررسی میکنیم. اگر هر یک از آن ها را مشاهده کردید، باید به سرعت به یک کلینیک روانشناسی در تهران مراجعه کنید و از خدمات تخصصی در آن جا بهره مند شوید. 1. عوامل رشدی کودکان در سن پایینی که دارند، هنوز در حال یادگیری نحوه بیان احساسات خود هستند و ممکن است به دلیل ناتوانی در بیان خشم یا ناامیدی خود، به پرخاشگری متوسل شوند. همچنین کودکان در مراحل ابتدایی رشد، هنوز در حال یادگیری نحوه حل مشکلات و تعارضات خود هستند. ناتوانی در حل مسائل به صورت صحیح و راحت، می‌تواند منجر به بروز رفتارهای پرخاشگرانه برای رسیدن به خواسته‌ها یا غلبه بر چالش‌ها شود.
یکی دیگر از دلایل احتمالی، جلب توجه است. گاهی اوقات، کودکان برای جلب توجه والدین یا دیگران، به رفتارهای پرخاشگرانه متوسل می‌شوند. این رفتار، هرچند نادرست، راهی برای دیده شدن و دریافت محبت از سوی اطرافیان است. 2. عوامل محیطی کودکانی که در معرض خشونت و پرخاشگری در خانواده یا محیط اجتماعی خود هستند، بیشتر در معرض خطر پرخاشگری قرار دارند. همچنین تماشای برنامه‌های تلویزیونی، فیلم‌ها، و بازی‌های کامپیوتری که در آن ها خشونت وجود دارد نیز می‌تواند به صورت کاملا ناخودآگاه، کودک را به پرخاشگری و رفتارهای خشن تشویق کند.
کودکانی که از والدین خود محبت و توجه کافی دریافت نمی‌کنند، نیز ممکن است برای دریافت محبت از طرف والدین خود از رفتارهای پرخاشگرانه استفاده کنند. از دیگر موارد محیطی که میتواند باعث پرخاشگری کودکان شود نیز تنبیه بدنی است. تنبیه بدنی، خشونت را به عنوان راهی برای حل مشکل به کودک آموزش می‌دهد و عزت نفس او را نیز خدشه‌دار می‌کند.   3. عوامل ژنتیکی تحقیقات نشان داده است که ژنتیک نیز می‌تواند در پرخاشگری کودکان نقش داشته باشد و اگر یکی از والدین یا هر دو پرخاشگر باشند، احتمال پرخاشگری کودک نیز بیشتر است. برخی از ژن‌ها می‌توانند بر خلق و خو و رفتار افراد، از جمله تمایل به پرخاشگری، تاثیر بگذارند. برای مثال، ژن‌هایی که در تنظیم سروتونین (هورمون شادی) نقش دارند، می‌توانند در پرخاشگری نقش داشته باشند.
اما در این قسمت باید دقت کنید ژنتیک به تنهایی نمی‌تواند پرخاشگری را تعیین کند. محیط نیز نقش مهمی در این زمینه دارد. کودکانی که در معرض خشونت یا سایر عوامل محیطی منفی هستند، حتی اگر ژن‌های مرتبط با پرخاشگری را نداشته باشند، بیشتر در معرض خطر پرخاشگری قرار دارند. 4. مشکلات سلامت روان برخی از مشکلات سلامت روان مانند اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD) و اختلال طیف اوتیسم (ASD) می‌توانند با پرخاشگری در کودکان مرتبط باشند. به طور خلاصه میتوان گفت کودکانی که به این مشکلات مبتلا هستند، ممکن است در کنترل خشم و ناامیدی خود مشکل داشته باشند و در نتیجه احتمال پرخاشگری در آن ها بیشتر باشد. اضطراب، افسردگی و دوقطبی همه میتوانند برخی از مشکلات سلامت و روانی باشند که ممکن است در تشدید میزان احتمال پرخاشگری نقش داشته باشند که باید به سرعت بررسی شوند و برای رفع آنها تلاش کرد. 5. مسائل تغذیه ای کمبود برخی از مواد مغذی مانند ویتامین B و آهن می تواند در پرخاشگری کودکان نقش داشته باشد. همچنین سوء تغذیه نیز می تواند باعث تحریک پذیری و پرخاشگری در کودکان شود. مصرف زیاد غذاهای سرشار از قند و شکر نیز می‌تواند منجر به نوسانات قند خون در کودکان شود. عدم مصرف صبحانه و حساسیت غذایی به برخی مواد غذایی نیز میتواند به در پرخاشگری کودکان تاثیر داشته باشد.   6. خستگی و گرسنگی کودکانی که به اندازه کافی نمی‌خوابند، ممکن است در طول روز احساس خستگی و تحریک‌پذیری کنند. این امر می‌تواند تمرکز آن‌ها را مختل کند و به بروز رفتارهای پرخاشگرانه منجر شود. از آن طرف، نخوردن غذا به صورت منظم نیز ممکن است در طول روز احساس گرسنگی و ضعف آن ها را تشدید کند و باعث احساس تحریک‌پذیری، خشم، و رفتارهای پرخاشگرانه در آن‌ها شود.   پرخاشگری در کودکان، پدیده‌ای پیچیده با علت های مختلف است. عوامل رشدی، محیطی، ژنتیکی، تغذیه ای، خستگی و گرسنگی، هر کدام می‌توانند نقشی در بروز این رفتار داشته باشند. برای مقابله با پرخاشگری در کودکان، ابتدا باید علت دقیق آن را تشخیص داد. سپس به مشاوره پرخاشگری کودکان مراجعه کرد و از خدمات افراد تخصصی استفاده کرد. با استفاده از راهکارهای مناسب مانند آموزش مهارت‌های زندگی، ایجاد محیطی امن و آرام، مداخله زودهنگام، و اصلاح تغذیه، می‌توان به کودک در کنترل خشم و رفتارهای پرخاشگرانه کمک کرد.

دیگر خبرها

  • دلیل پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • تدوین راهنمای درمان و کاهش آسیب اختلالات مصرف مواد افیونی
  • پلاک‌قرمز‌ها برای معتادان ناامن شدند
  • افراد از مراکز بهزیستی ترخیص نمی‌شوند تا به استقلال برسند
  • ابهام در تعداد کودکان کار در تهران/ لزوم ایجاد سرپناه برای افراد آسیب دیده خشونت‌های خانوادگی
  • برای ساماندهی کودکان کار بیش از ۲۰ دستگاه باید همکاری کنند
  • ارتباط دستگاه‌های الکترونیکی و روان‌پریشی کودکان
  • جان کودکان روی مین جا ماند/ ۳ کشته در انفجار پاکستان
  • تصاویر مخربی که هرگز از ذهن کودکان و نوجوانان پاک نمی‌شود
  • تصاویر مخربی که از ذهن نوجوانان هرگز پاک نمی‌شود