Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسسه GlobalData در زمینه تجزیه و تحلیل اطلاعات فعالیت دارد، نخستین ارزیابی از چشم‌انداز رقابتی صنعت مخابرات در بخش زیرساخت شبکه رادیویی 5G را منتشر کرد. بر اساس این گزارش شرکت هوآوی در بخش راهکارهای شبکه 5G بالاتر از رقبای خود ایستاده است.


اخیراً موسسه بزرگ GlobalData گزارشی را منتشر کرده که در آن به بررسی عملکرد شرکت‌های فعال در زمینه نسل پنجم شبکه موبایل پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این تحلیل، هوآوی به دلیل پیشرفت‌های اخیر خود در صنعت 5G رتبه نخست را کسب کرده است.

در گزارش موسسه GlobalData، پلتفرم ایستگاه‌های 5G موبایل پنج شرکت کلیدی و بزرگ از جمله هوآوی، اریکسون، ZTE، نوکیا و سامسونگ ارزیابی شده است. این ارزیابی بر اساس چهار استاندارد شامل ظرفیت شبکه باند پایه، تکامل تکنولوژی، سادگی نصب و فناوری ساخت تجهیزات رادیویی انجام شده‌است. بر اساس گزارش‌های این موسسه، تجهیزات شبکه 5G هوآوی دارای بهترین جایگاه در بین رقبا هستند. همچنین هوآوی در سایر پارامترها از جمله ظرفیت بالاتر شبکه باند پایه و پهنای باند تجهیزات رادیویی، برتری خود را نسبت به سایر شرکت‌ها حفظ کرده است.

به گفته یکی از تحلیل‌گران موسسه GlobalData، بازار تجهیزات 5G در روزهای ابتدایی ورود این فناوری به شدت رقابتی است. تصمیم امروز اپراتورها در خصوص سرمایه‌گذاری بر روی این فناوری می‌تواند تاثیر مستقیمی روی روند پیشرفت و تغییر زندگی کاربران با شبکه 5G داشته باشد.


همچنین این گزارش روند محرک‌های اصلی شبکه رادیویی 5G را مورد بررسی قرار داده است. به عنوان مثال، اینترنت اشیا یکی از محرک‌های اصلی رشد زیرساخت فناوری 5G محسوب می‌شود؛ اما در افق کوتاه‌مدت، شبکه 5G به طور عمده با محوریت خدمات اینترنت و پهنای باند موبایل گسترش یافته است. با گسترش بازار دسترسی به شبکه 5G، ارزیابی موسسه GlobalData بیشتر بر روی توانایی‌های این شبکه در زمینه اینترنت اشیاء متمرکز خواهد شد.


به گفته تحلیل‌گران موسسه GlobalData، آینده سازندگان تجهیزات مخابرات به سرعت در حال تغییر است. موج اول تجهیزات 5G با نام Non-standalone 5G به بازار عرضه شده‌اند که بر اساس زیرساخت‌های شبکه 4G LTE کار می‌کردند. بنابراین شرکت‌هایی مانند هوآوی که به این فناوری دسترسی داشتند موفق شدند تجهیزات بیشتری را به اپراتورها بفروشند؛ زیرا اکثر اپراتورهای جهان از دکل‌های 4G LTE استفاده می‌کردند.

اما در ادامه شاهد فناوری اصلی 5G یعنی Standalone 5G هستیم. این دسته از مودم‌ها برای برقراری ارتباط به دکل‌ها و تجهیزات مختص فناوری 5G نیاز دارند و در نتیجه پهنای باند بیشتر و حداکثر پایداری را در اختیار کاربران قرار می‌دهند. از طرفی این فناوری بازار جدیدی را برای اپراتورها به وجود می‌آورد و آن‌ها می‌توانند با جذب مشترک‌های جدید، سهم فروش خود را در بازار افزایش دهند. هوآوی در خصوص این نوع شبکه 5G نه تنها در زیرساخت مخابراتی پیشرفت داشته است، بلکه گوشی Huawei Mate 20 X 5G را نیز معرفی کرده است. این محصول اولین گوشی دنیاست که امکان اتصال به هر دو نوع معماری شبکه‌های 5G (یعنی SA و NSA) را دارد.
مدتی پیش رایان دینگ رئیس بخش Carrier BG هوآوی اعلام کرد که این شرکت تا به حال 50 قرارداد در زمینه ارائه خدمات، تأمین و فروش تجهیزات 5G در سراسر جهان منعقد کرده است و همچنین توانسته بیش از 150 هزار ایستگاه رادیویی 5G را در کشورهای مختلف به فروش برساند.


به نظر می‌رسد آمارهای مختلف جهانی و پیشرفت مستمر هوآوی در ابعاد مختلف 5G (از زیرساخت مخابراتی گرفته تا محصولات نهایی مانند گوشی) نشان می‌دهد این شرکت عزمی جدی برای رشد بیشتر در این صنعت دارد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: هوآوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۵۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، داود مخلصی گفت: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی و پیش بینی شدت بارش‌ها در برخی شهرستان‌های استان تمامی تجهیزات حوزه آب و فاضلاب، ماشین آلات سنگین و تجهیزات مقابله با بحران برای امدادرسانی در حالت آماده بکار قرار دارند. 

او افزود: هماهنگی‌های لازم برای آمادگی پیمانکاران بخش خصوصی برای آماده باش پرسنل و امکان بکارگیری تمامی ماشین‌آلات و تجهیزات انجام شده است. 

مدیر دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب و فاضلاب یزد ادامه داد: ارسال پیامک‌های اطلاع رسانی به مشترکین فاضلاب، بازدید از دریچه منهول‌های فاضلاب به منظور جلوگیری از پس زدگی فاضلاب، مدیریت بهره برداری از شبکه و تصفیه خانه فاضلاب به دلیل ورود روان آب‌ها و افزایش دبی تصفیه خانه ها، مرمت و آسفالت کانال‌ها و مسیر‌های حفاری شده، رصد مستمر وضعیت تاسیسات تامین، تولید و انتقال آب تا پایان شرایط اضطراری، اعلام سریع گزارش هرگونه حادثه احتمالی از جمله اقدامات برنامه‌ریزی شده برای پیشگیری و پاسخگویی به شرایط اضطراری است. 

مخلصی خاطرنشان کرد: در جلسات مدیریت بحران مقرر شد با توجه به احتمال وقوع روان‌آب در سطح شهر یزد و سیلاب در رودخانه‌های فصلی، در صورت وارد آمدن آسیب به شبکه و تاسیسات آب و فاضلاب نسبت به اعزام تیم عملیاتی واکنش سریع برای رفع حادثه با قید فوریت اقدام شود.

دیگر خبرها

  • وزیر بازرگانی آمریکا: تحریم علیه هوآوی جواب داد
  • راه اندازی نخستین هنرستان جوار صنعت در شهرستان البرز
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد 
  • کمک ۲۳ میلیاردی موسسه خیریه‌ای شیرازی به سیل سیستان‌وبلوچستان
  • برگزاری نخستین رویداد استارت‌آپی سال در صنعت نساجی اصفهان
  • شرکت مخابرات ایران، پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی دریافت کرد
  • اعلام جرم علیه مدیرعامل شرکت مخابرات سیستان و بلوچستان
  • پروانه فعالیت ۵ موسسه فرهنگی قرآن و عترت در سنندج صادر شد
  • چین ۴۵۰۰ شرکت هوش مصنوعی دارد
  • رصدخانه شبکه برق و انرژی تهران به هوش مصنوعی مجهز می‌شود