Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی بابلسر اظهار کرد: کتابخانه‌های بابلسر به خاطر عدم دریافت اعتبار حال و روز خوبی ندارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ندا داننده در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، اظهار کرد: کتابخانه‌های عمومی کشور یک نهاد غیردولتی محسوب می‌شود که در دو کتابخانه نهادی در شهر بابلسر، دو کتابخانه نهادی در شهرهای بهنمیر و هادی شهر و یک باب کتابخانه مشارکتی در روستای شورک شهرستان بابلسر وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی خاطرنشان کرد: مجموع منابع موجود در کتابخانه‌های شهرستان 48 هزار و 758 نسخه و تعداد اعضای فعال کتابخانه‌ها هفت هزار و 296 نفر است.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی بابلسر با اشاره به اینکه بیشترین عضو گروه‌های سنی بین هفت تا 28 سال است، تصریح کرد: بیشترین امانت از فروردین 97 تا تیر 98 مربوط به کتاب ادبیات و کمترین امانت مربوط به کتاب‌های کلیات است.

داننده یادآور شد: بخش‌های مخزن کتاب، مرجع، کودک، نوجوان، نشریات و اینترنت از جمله بخش‌های مختلف کتابخانه‌ها است.

وی با بیان عمده فعالیت‌های فرهنگی کتابخانه‌ها گفت: قصه‌گویی برای کودکان، قصه‌نویسی برای کودکان و نوجوانان، تئاتر خلاق کودک، شاهنامه خوانی، حافظ خوانی، کلاس نقاشی و طراحی، کلاس خوشنویسی، باشگاه کتابخوانی، کلاس ذهن خلاق کودک، کلاس اوریگامی، مطالعه جمعی، مطالعه آزاد بانوان و گروه گپ و کتاب بانوان از جمله فعالیت‌های فرهنگی کتابخانه‌ها است.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی بابلسر افزود: برپایی نمایشگاه کتاب با موضوع مناسبت‌ها، مسابقات کتابخوانی مکتوب و آنلاین، مسابقات ملی و بین‌المللی کتاب از جمله فعالیت‌های فرهنگی مناسبتی است.

داننده خاطرنشان کرد: کتابخانه عمومی امیر پازواری در سال 94 به عنوان کتابخانه برتر کشوری انتخاب شد و همچنین در دوره‌های متوالی سه کتابدار از بابلسر به عنوان کتابدار برتر کشوری معرفی و انتخاب شدند.

وی تصریح کرد: کتابخانه‌های عمومی در شهرستان به صورت انجمن تصمیم‌گیری می‌شود و اعضای انجمن از افراد حقیقی و حقوقی تشکیل می‌شود که ریاست آن بر عهده فرماندار، دبیری آن بر عهده رئیس اداره کتابخانه‌ها، شهردار، رئیس شورای شهر، رئیس آموزش و پرورش، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئولان کتابخانه‌ها هستند و همچنین دو نفر اعضای حقیقی و فرهنگی آقا و خانم در انجمن حضور دارند.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی بابلسر یادآور شد: طبق بند 6 قانون تاسیس کتابخانه‌های عمومی کشور نیم درصد از درآمدهای شهرداری به صورت ماهانه باید به حساب انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرها واریز شود و در واقع این نیم درصد، تمامی بودجه درنظر گرفته شده برای کتابخانه‌ها است که در صورت عدم پرداخت از سوی شهرداری‌ها این نهاد با مشکلات فراوانی رو به رو می‌شود.

داننده اظهار کرد: شهرداران بابلسر در دوره‌های مختلف به دلایلی که خودشان داشتند از پرداخت اعتبار مخصوص به کتابخانه خودداری کرده‌اند که همین امر موجب شده تا این دستگاه فرهنگی عمومی که حکم یک دانشگاه عمومی را دارد در حال فلج شدن است.

وی خاطرنشان کرد: البته برخی از شهرداران بابلسر نگاه فرهنگی خوبی به این دستگاه داشتند به ویژه شهرداری شهر هادی شهر که بسیار منظم حق‌السهم کتابخانه را پرداخت می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۵۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین کتابخانه سیار تایباد حرکت خود را آغاز کرد

رییس اداره کتابخانه‌های عمومی تایبادگفت:نقشه راه این فضای سیار فرهنگی برای ۱۰ روستای "چهاربرجی، پساوه، ارزنچه علیا، پلبند، بهلول آباد، استای، سوران، خیرآباد، فرزنه و محسن آباد " ترسیم شده است.

حسن سالاری افزود: برای راه اندازی این کتابخانه افزون بر سه میلیارد ریال هزینه شده که ۵۰ درصد آن از محل سهم نیم درصد شهرداری‌های این شهرستان، ۲۵ درصد آن از سوی خیرین و ۲۵ درصد دیگر آن از سوی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با اهداء کتاب پرداخت شده است.

رییس اداره کتابخانه‌های عمومی گفت: در زمان حاضر دومین کتابخانه سیار این خطه مرزی ۳۳۰ نفر عضو فعال دارد که از ۲ هزار و ۵۰ جلد کتاب موجود در آن استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه مخزن این کتابخانه ظرفیت هزار جلد کتاب را داردهم گفت: ۸۰ درصد کتاب‌های موجود در این فضا به بخش کودک و نوجوان اختصاص دارد.

سالاری با بیان اینکه اولین کتابخانه سیار شهرستان تایباد در دهه فجر سال ۱۳۹۵ به بهره برداری رسید، افزود: اولین کتابخانه سیار این شهرستان با ۴۰۰ جلد کتاب ۲ هزار نفر عضو فعال دارد که به علاقمندان کتاب و کتابخوانی در هشت روستای این منطقه خدمات فرهنگی ارائه می‌کند.

دیگر خبرها

  • دستگیری باند سرقت از کتابخانه‌ها!
  • اجرای پویش بگذارید کتاب‌ها نفس بکشند در چهارمحال و بختیاری
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی-هنری در کتابخانه عمومی خلیج فارس بوشهر
  • دومین کتابخانه سیار تایباد حرکت خود را آغاز کرد
  • لزوم اجرای برنامه های فرهنگی با محوریت کتاب و کتابخوانی
  • ترویج فرهنگ کتابخوانی نیاز امروز جامعه است
  • کتابخانه‌های عمومی با برگزاری برنامه‌های فرهنگی مردم را به کتاب‌خوانی ترغیب کنند
  • کتابخانه‌های عمومی با برگزاری برنامه‌های فرهنگی مردم را به کتابخوانی ترغیب کنند
  • کتابخانه عمومی بزمان تجهیز می‌شود
  • ضرورت حل مشکل کمبود سرانه کتابخانه‌های عمومی قم