Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان گفت: سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان به عنوان معین شهر پلدختر در بازسازی اماکن آسیب‌دیده مشخص شد و نزدیک به ۳۷۵ واحد مسکونی آسیب‌دیده اعم از تخریبی و تعمیری به این سازمان واگذار شده است. ۳۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۶ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، از اواخر سال 97 بود که با ورود سامانه‌ای متراکم به کشور و بارندگی‌های سیل‌‌آسا در استان‌های گلستان، ایلام و خوزستان سیل ایجاد شد و بسیاری از منازل مسکونی و ساختمان‌های تجاری و اداری را با ویرانگری‌ و خسارت‌های سنگینی روبه‌رو کرد و چند تن از نیز در این حوادث جان خود را از دست دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از این اتفاق گروه‌های جهادی و نیروهای داوطلب مردمی از سراسر کشور به کمک مردم گرفتار سیل شتافتند و در کنار آن‌ها برای بازسازی و نوسازی منازل مسکونی و اماکن ویران شده شتافتند. در کنار مردم دستگاه‌های دولتی از جمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت بسیج با ارسال دستگاه‌های سنگین و نیمه‌سنگین برای لایروبی و ایجاد سیل‌بندها در شهرها و روستاهای سیل‌زده دست به‌کار شدند و در کنار مردم آن مناطق زمینه را برای برطرف کردن مشکلات فراهم کردند.

گروه‌های جهادی اصفهان نیز از سرتاسر نقاط اصفهان با سازمان‌دهی ویژه سازمان بسیج سازندگی سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) اعلام آمادگی کردند و همانند حضور پررنگ رزمندگان اصفهانی دوران دفاع مقدس در مناطق عملیاتی جنگ تحمیلی، بار دیگر اصفهان را به عنوان نقطه عطفی در کشور برای خدمت‌رسانی مطرح کردند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان به فعالیت‌های این سازمان  در مناطق سیل‌زده کشور اشاره و تصریح کرد: کمک‌های مردمی برای کمک به سیل‌زدگان به صورت منظم و شامل بسته‌های پوشاک، تغذیه و بهداشتی به این مناطق ارسال شد و روزانه بین مردم تقسیم می‌شد، ضمن این‌که مردمان شهرستان‌های سیل‌زده نیز افرادی جهادی و خدمتگزار بودند که در کنار سایر افراد جهادی کمک‌های فراوانی در این راه انجام دادند.

احسان‌اله رضاپور در ادامه گفت: تمام ظرفیت‌های استان اعم از استانداری، سپاه و غیره برای کمک و امدادرسانی به مناطق سیل‌زده کشور ورود پیدا کردند و در عین حال پس از وقوع سیل در استان خوزستان نیز افراد جهادی استان اصفهان به این شهرستان‌ و روستاهای سیل‌زده اعزام شدند و با ایجاد سیل‌بندها و جلوگیری از ورود آب به شهر فعالیت چشم‌گیری انجام دادند.

فعالیت 1600 نیروی جهادی اصفهانی در استان‌های سیل‌زده کشور

وی با بیان این‌که نزدیک به 1600 نفر از گروه‌های جهادی استان اصفهان در 3 استان گلستان، خوزستان و ایلام مشغول به فعالیت شدند، بیان کرد: برخی از این افراد تا به امروز نیز در شهرستان‌های سیل‌زده کشور حضور دارند و عملیات امدادرسانی شامل اسکان موفقت و کمک‌های خدماتی و درمانی را انجام می‌دهند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان اظهار داشت: سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان به عنوان معین شهر پلدختر در بازسازی اماکن آسیب‌دیده مشخص شد و نزدیک به 375 واحد مسکونی آسیب‌دیده اعم از تخریبی و تعمیری به این سازمان واگذار شده است.

وی گفت: در این راه با توافق با بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی(ره) بنیاد مسکن و مالکان منازل به بازسازی و نوسازی منازل آسیب‌دیده ورود پیدا کرده‌ایم که تاکنون حدود 100 واحد توسط گروه‌های جهادی تعمیر و بازسازی شده است.

رضاپور با بیان این‌که این سازمان در استان اصفهان نیز فعالیت‌هایی را در زمینه نوسازی و بازسازی منازل مسکونی انجام می‌دهد، عنوان کرد: 375 واحد در استان اصفهان نیز به سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان واگذار شده است، ضمن این که نزدیک به 7950 واحد مسکونی طبق اعلام بنیاد مسکن از اثرات بارش‌ها و سیل‌های اخیر آسیب دیده‌اند که عمدتاً در شهرستان‌های بویین و میاندشت، فریدن، فریدونشهر، چادگان، خوانسار و گلپایگان، شاهین‌شهر و میمه، نجف‌آباد و شرق اصفهان بوده است.

تشکیل 12 قرارگاه جهادی در شهرستان‌های اصفهان برای کمک به سیل‌زدگان

وی گفت: با برگزاری جلسات مختلف در سپاه‌های شهرستان‌های استان 12 قرارگاه جهادی در هر شهرستان برقرار شده است که کلیه واحدهای تخریبی و تعمیری توسط 3 دستگاه بهزیستی، کمیته امداد خمینی(ره) و بنیاد مسکن در سطح استان اصفهان احصا شده که در مرحله اخذ توافق با مالکین قرار داریم که موافقت خود را برای ورود سازمان بسیج سازندگی به منازل خود اعلام کنند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه حضرت صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان به اجرای طرح همبستگی ملی در استان اصفهان اشاره و تصریح کرد: در این طرح که از سوی سازمان بسیج به کلیه سپاه‌های استانی ابلاغ شده است هر مسجدی با کمک مردم و خیرین متولی ساخت یک منزل مسکونی است و هر کسبه و بازاری متولی تأمین یک قلم اساسی از اقلام لوازم خانگی مردمی است که در سیل اخیر آسیب دیده‌اند ضمن این‌که کمک 20 تا 25 میلیونی خیرین برای کمک به سیل‌زدگان نیز در این طرح وجود دارد.

وی ادامه داد: این طرح به عنوان فعالیت مثمرثمری است که در پایگاه‌ها و نواحی بسیج در سطح استان اصفهان در حال انجام است.

1000 میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل لرستان اعتبار تخصیص یافته استاعتبارات بسیار ناکافی مهندسی رودخانه در لرستان؛ سیل روستاهای حاشیه «کشکان» را محو کرداصفهان| جهادگران بسیجی به یاری کمیته امداد آمدند؛ تمرین توانمندسازی و اشتغال مددجویان

خیرین از فعالیت‌ جهادگران اصفهانی مطلع می‌شوند

رضاپور گفت: تصاویر و ریز مشخصات منازلی که در سیل اخیر آسیب دیده‌اند در سایت عمران اجتماعی به نشانی omranejtemaei.ir موجود است و افراد خیری که قصد کمک و امدادرسانی به این منازل را دارند می‌توانند با ورود به سایت مذکور تحت عنوان مسجد محل خود مبالغ خود را واریز کنند.

وی گفت: پس از درخواست خیرین در سایت، بسیج سازندگی و نواحی مختلف بسیج ورود پیدا کرده و مراحل ساخت از طریق تصاویر و فیلم‌ها از سایت عمران اجتماعی بارگزاری شده تا مردم عزیز و خیران محترم از روند تعمیر و بازسازی منازل مطلع شوند.  

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه حضرت صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان به مشکلات شهرستان پل‌دختر اشاره و بیان کرد: در بحث آواربرداری و پی‌کنی منازل این شهر مشکلاتی وجود دارد و برخی از مردم از پرداخت بلاعوض و وامی که برای آن‌ها اختصاص یافته است دچار مشکل هستند، 50 میلیون تومان وام و 12 میلیون تومان بلاعوض برای مناطق شهری و 40 میلیون تومان وام و 10 میلیون بلاعوض برای مناطق روستایی در نظر گرفته شده است.

وی تأکید کرد: برخی از مردم در روستاها که تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند در تأمین ضامن و بازپرداخت وام‌ها دچار مشکل هستند و از مردم عزیز و خیر ایران اسلامی درخواست می‌کنیم تا با کمک به افراد آسیب دیده در سیل در بازسازی منازل آسیب دیده مشارکت داشته باشند تا با کمک این طرح و دولت یک منزل 60 متری در روستاها و 80 متری در شهرها تا قبل از ورود به فصل سرما تحویل خانواده‌های سیل‌زده کنیم.

رضاپور درباره اعزام گروه‌های جهادی گفت: در سال گذشته 30 هزار نفر در عرصه‌های فرهنگی، بهداشتی، اقتصادی، اشتغال‌زایی و عمرانی وارد میدان شدند و فعالیت چشم‌گیری انجام دادند و رتبه نخست کشور در بحث بیابان‌زدایی را نیز در اختیار داریم و روز به روز بر روحیه و انگیزه ما در راه خدمت‌رسانی به مردم کشور افزوده خواهد شد تا گام مؤثری در راستای رونق تولید برداریم.

انتهای پیام/ح

R41346/P/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۶۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت‌رسانی گروه‌های جهادگر بسیج در پی آبگرفتگی مناطق شیراز

جانشین فرماندهی سپاه فجر در قرارگاه حضرت احمد بن موسی (ع) از خدمت‌رسانی گروه‌های جهادگر بسیجی در پی آبگرفتگی برخی مناطق شیراز خبر داد و گفت: ۷۰ منزل مسکونی از کمک‌های نیرو‌های جهادی بهره‌مند شدند. - اخبار استانها -

سرهنگ پاسدار مجید علی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، اظهار داشت: به دنبال بارندگی تگرگ و بارندگی شدید روز گذشته پنجم اردیبهشت‌ماه جهادگران بسیجی سپاه شیراز با هدف امدادرسانی به برخی مناطق کلانشهر شیزاز اعزام شدند.

وی با اشاره به آمادگی 5 ناحیه بسیج در سطح کلانشهر شیراز، افزود: به کمک این گروه‌های جهادی اقداماتی همچون تخلیه آب منازل و پاکسازی آن منطقه ناشی از  گل و لای ناشی از آبگرفتگی صورت گرفت.

جانشین فرماندهی سپاه فجر در قرارگاه حضرت احمد بن موسی (ع) از فعالیت و کمک‌رسانی خودرو‌های پشتیبانی منطقه 2 ارتش خبر داد و افزود: با توجه به نیاز مبرم در مناطق شهرک سعدی، شهرک بهار، کرونی و غیره بلافاصله جهادگران بسیجی و ارتش فارس در منطقه حضور و خدمت‌رسانی کردند که فعالیت ارتش قابل تقدیر است.

علی‌پور با اشاره به ایجاد سیل‌بند، حوضچه آرامش و شیب شکن محله سعدی توسط شهرداری شیراز، ادامه داد: این شیب شکن تابستان سال قبل توسط شهرداری شیراز در بالاست احداث شد که در کنترل سیلاب امروز به خوبی تاثیرگذار بود.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • امداد رسانی گروه‌های جهادی مهریز در سیل/خسارت سیل به ۹ منزل مسکونی
  • قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • خدمت‌رسانی گروه‌های جهادگر بسیج در پی آبگرفتگی مناطق شیراز
  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • گروه جهادی نجوا در سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد
  • امدادرسانی به ۲۴۵ فرد گرفتار در سیلاب اصفهان
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توسط ستاد اجرایی فرمان امام
  • توزیع بسته‌های معیشتی در مناطق سیل زده جنوب
  • مستند ستاره دنباله دار؛ روایت حضور جهادگران اصفهانی در بزنوید لرستان +فیلم