Web Analytics Made Easy - Statcounter

«غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی» در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا با اشاره به نشست امروز فراکسیون تولید و اشتغال مجلس افزود: در بخش صنعت و معدن برای تولید و اشتغال ۴ برنامه تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام، تسهیلات برنامه بازسازی و نوسازی، تامین سرمایه گردش واحدها و توسعه خوشه‌های صنعتی و خدمات کلینیکی در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته سخنگوی فراکسیون تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی، اشتغال ۱۳۰ هزار نفر از طریق طرح‌های نیمه تمام، حدود ۵۱ هزار و ۷۰۰ نفر از طریق تسهیلات برنامه بازسازی و نوسازی، ۸۷ هزار و ۵۰۰ نفر از طریق تامین سرمایه در گردش واحدها و همچنین یک هزار نفر از طریق توسعه خوشه‌های صنعتی و خدمات کلینیکی تامین می‌شود و در مجموع اشتغال ۲۷۰ هزار نفر از طریق این برنامه‌ها تحقق می‌یابد.

وی افزود: مقرر شده از محل منابع بانکی ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات ریالی و از محل صندوق توسعه ملی ۱۰ هزار میلیارد تومان تخصیص یابد، صندوق توسعه ملی این پول را در اختیار بانک‌ها می گذارد و بانک ها معادل آن به متقاضیان تسهیلات می دهند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در این رابطه مجموع کل تسهیلات ۲۰ هزار میلیارد تومان، یارانه سود تسهیلات یک‌هزار میلیارد تومان و کمک های فنی و اعتباری حدود ۵۰ میلیارد تومان پیش بینی شده است.

جعفرزاده ایمن آبادی افزود: در ۱۰۰ روز ابتدای سال و در قالب برنامه‌های تولید و اشتغال از طریق بخش صنعت و معدن ۳ هزار و ۶۰۰ متقاضی و ۴۲ هزار میلیارد تومان مبلغ تقاضا وجود داشت که تنها ۱۵ مورد بررسی و تصویب شده است.

وی با اشاره به عقب ماندگی‌ها در این زمینه اظهار داشت: البته با تمامی این اوصاف دولت مدعی است که ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پرداخت کرده که حدود ۵۰ میلیارد تومان مربوط به تکمیل طرح های نیمه‌تمام است.

نماینده مردم رشت با بیان اینکه بانک هایی مانند آینده، پست بانک، صنعت و معدن، توسعه و تعاون، ملی، تجارت و سپه برای تحقق اشتغالزایی از طریق بخش صنعت و معدن همکاری می‌کنند، گفت: منابع تامین شده از محل صندوق ۹۰۰ میلیارد تومان و بانک ها نیز ۹۰۰ میلیارد تومان بوده و منابع به گونه ای تلفیقی است.

به گفته جعفرزاده، یارانه مورد نیاز ۱۳۰ میلیارد تومان، یارانه واریز شده ۸۶ میلیارد تومان و مجموع منابع و کارمزد قابل واریز ۳۰۰ میلیارد تومان است.

سخنگوی فراکسیون تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی یادآور شد: تسهیلات پرداختی بانک توسعه و تعاون در سال جاری ۳ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان، اشتغال روستایی یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بوده است. ضمن اینکه این بانک در سال ۹۷ نیز ۹ هزار میلیارد تومان و همچنین از بابت خرید تضمینی گندم نیز ۵۰۰ میلیارد تومان پرداخت کرده که مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارات بر این باورند که خرید تضمینی در اشتغالزایی موثر است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۶۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش میزان اشتغال در بخش صنعت گناباد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، رییس اداره صنعت و معدن و تجارت گناباد گفت: ۲۳ مجوز جدید با حجم سرمایه گذاری شش هزار و ۶۵۶ میلیارد ریال در سال گذشته (۱۴۰۲) در این شهرستان صادر شد و این بخش با مجموع ۹۴۰ شغل جدید رتبه نخست اشتغالزایی را بین سایر بخش‌ها در گناباد کسب کرد.

هادی ایزدی  افزود: : از مجموع ۹۴۰ نفر شغل جدید در سال۱۴۰۲ در بخش صنعت و معدن و تجارت گناباد ۲۴۸ شغل در بخش صنعت و معدن و ۶۹۲ شغل در بخش تجارت بوده است و تاکنون از این تعداد ۵۵۶ مورد درسامانه رصد ثبت شد.

وی گفت: تعداد پروانه‌های کسب جدید در سال گذشته در گناباد با افزایش ۱۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ به ۶۹۲ پروانه افزایش یافت و ۵۱ پروانه کسب از این تعداد برای ایثارگران صادر شد و ۱۰۰ واحد کسب بدون پروانه در این شهرستان هم تعیین تکلیف و تعداد این واحد‌های تعیین تکلیف شده به ۳۳۴ واحد افزایش پیدا کرد.

۱۸۸ واحد صنعتی در زیربخش‌های صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در بخش صنعت گناباد فعالیت دارند که برای راه‌اندازی آنها چهار هزار و ۷۰۸ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده و برای سه هزار و ۶۹۵ نفر به طور مستقیم و ۲ برابر این تعداد به طور غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده‌اند.

سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در این شهرستان فعال است.


دیگر خبرها

  • توزیع ۲۲ هزار بسته معیشتی میان مددجویان کمیته امداد مازندران
  • تشکیل پرونده تخلف برای ۳ واحد خبازی در قائمشهر
  • ۲۸ پرونده برای واحد‌های صنفی متخلف در زابل تشکیل شد
  • زمینه اشتغال ۷۰۰ نفر به صورت مستقیم در اردستان فراهم می‌شود
  • بیش از ۵۱۶ هزار متر حفاری اکتشافی در کشور
  • شناسایی ۴ واحد صنفی گرانفروش در تنکابن
  • افزایش میزان اشتغال در بخش صنعت گناباد
  • اشتغال صنعتی گناباد ۱۱۷ درصد افزایش یافت
  • رشد۴۰ درصدی سرمایه‌گذاری در احیا معادن راکد استان زنجان
  • توسعه حوزه صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری را در دستور کار داریم