Web Analytics Made Easy - Statcounter

قهرمان جنجالی سه دوره المپیک در گوانگژو چین با ثبت زمان ۳ دقیقه و ۴۲ ثانیه و ۴۴ هزارم ثانیه موفق به کسب عنوان قهرمانی شد؛ این در حالی است که «مَک هورتون» رقیب سرسخت استرالیایی وی در اتفاقی مشابه بار دیگر عنوان دوم را از آن خود کرد.

سون و هورتون خارج از استخر نیز با یکدیگر در رقابت هستند به طوری که مرد استرالیایی پیش از آنکه سون با اختلافی ناچیز نسبت به وی مدال طلای المپیک ۲۰۱۶ ریو را به گردن بیاویزد، رقیب چینی خود را به خاطر تعلیق سه ماهه (استفاده از یک ماده محرک ممنوعه که البته سون مدعی شده بود به دلیل مشکل قلبی ان را مصرف کرده)، «متقلب معتاد» خطاب کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدنبال افشای یکی از گزارش‌های هیات دوپینگ فدراسیون بین المللی شنا، قهرمان چینی المپیک در معرض ادعاهایی قرار گرفته است که وی را به شکستن شیشه های نمونه‌های خون با چکش در زمان ملاقات نمونه‌گیرهای این نهاد جهانی متهم می کند.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۶۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا قهرمان‌های المپیک هم به رسول خادم حسادت می‌کنند؟

ورزش ۳۶۰ نوشت: بزرگترین افتخار یک ورزشکار چه می‌تواند باشد؟ بی شک درخشیدن در بزرگترین و مهم‌ترین آوردگاه مرتبط با رشته‌ی ورزشی است. این مهم برای خیل عظیمی از ورزشکاران با کسب طلای رقابت‌های المپیک معنی پیدا می‌کند. رقابت‌هایی که عالی‌ترین سطح نمایش ورزشی است و بهترین ورزشکاران تلاش می‌کنند تا با درخشش در این رقابت‌ها نام‌شان را در تاریخ ورزش ایران جاودانه کنند.

به گزارش ورزش ۳۶۰، رسول خادم یکی از این ورزشکاران بود که چنین رویایی داشت و این رویا را به بهترین شکل ممکن محقق کرد. او در ۲۵ سالگی در فینال رقابت‌های المپیک آتلانتا خاداراتسوف افسانه‌ای روس را با «بزکش»‌های معروفش زمین‌گیر کرد و مدال طلای کشتی را برای کاروان ایران به ارمغان اورد. این مدال طلا یک خاصیت تاریخی هم دارد و آن اینکه اولین مدال طلای المپیک ورزش ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است. بعد از پیروزی انقلاب ایران دو دوره رقابت‌های المپیک را تحریم کرد و در دوره‌های بعد هم حضور پررنگی نداشت. تا اینکه کشور رها شده از جنگ درست در آستانه‌ای تحولات بزرگ اجتماعی با یک شادی ملی هم جشن بگیرد. برای همین در سال جادویی ۷۶ در کنار سایر شادی‌ها و جشن‌ها پیروزی رسول خادم برابر حریف روس در خاک آمریکا به نوعی برای مردم یادآور شعار نه شرقی نه غربی بود.

رسول خادم بعد از این قهرمانی تاریخی مسیر پر فراز و نشیبی در پیش گرفت. از کشتی خداحافظی کرد و به کشتی بازگشت. وارد عرصه‌ی سیاست شد و متهم به باندبازی در کشتی شد. ریاست فدراسیون را بر عهده گرفت و نهایتا در یک حرکت تاریخی دیگر از فدراسیون کشتی کناره‌گیری کرد. داستان کناره‌گیری او به ماجرای عدم رویارویی کشتی‌گیران ایران و اسرائیل باز می‌گردد. او در اخرین سال حضورش در ریاست فدراسیون در نامه‌ای خواستار تغییر رویکرد اعلام عدم مبارزه با ورزشکاران اسرائیلی شد و اعلام کرد با شرایط فعلی نمی‌تواند ادامه کار دهد.

اما این پایان کار رسول خادم نبود. او بعد از جدا شدنی از این لایه مدیریتی در ورزش ایران پا در مسیری گذاشت که جایگاه او را در نگاه مردم ایران چند درجه بالاتر برد. جایگاهی که حالا کشتی‌گیران و مدال‌داران المپیکی به آن حسرت می‌خورند و بی‌هیچ خجالتی هم این حسودی را در ملاءعام فریاد می‌زنند.

برای اینکه جایگاه مردمی رسول خادم را بشناسید کافی است سری به اکسپلور اینستاگرام‌تان بزنید یا هشتگ نامش را در توییتر جست‌وجو کنید تا با حجم زیادی از ابراز علاقه‌ی مردم به او آگاه شوید. جایی که مردم از او با عنوان «پهلوان» یاد می‌کنند و او را تختی دوم می‌نامند. همه آن‌هایی که روایت‌های افسانه‌وار زندگی تختی را شنیده‌اند گمان نمی‌کردند دیگر مثل و مانند او در ورزش ایران نمایان شود، اما حالا با تحسین به رفتار جهان پهلوانی نگاه می‌کنند که خلاصانه در کنار فراموش شده‌ترین مردم این سرزمین گام بر می‌دارد و زانو می‌زند. همین انتخاب درست رسول خادم است که او را در جایگاهی قرار داد که حتی مدال‌اوران المپیکی هم به او حسادت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • نخستین خودروی برقی جهان با باتری حالت جامد
  • نظر قهرمان جهان درباره تقابل یزدانی و قاسمپور پیش از المپیک +فیلم
  • مقانلو: این بار دلم شکست و دل بریدم
  • چرا قهرمان‌های المپیک هم به رسول خادم حسادت می‌کنند؟
  • قهرمان کشتی جهان المپیک را از دست داد
  • زارع یک کشتی‌گیر استثنایی در جهان است/ مدال گرفتن عموزاد در المپیک بستگی به تلاشش دارد
  • معمایی به نام وفایی‌پور؛ کامران قاسمپور رقیب حسن یزدانی برای المپیک پاریس شد
  • حمله تند قهرمان روسی المپیک به توماس باخ
  • دوئل جذاب حسن یزدانی و کامران قاسمپور/انتخابی در انتظار دو قهرمان
  • کامران قاسمپور رقیب حسن یزدانی برای المپیک پاریس شد / جنگ گلادیاتورها!