Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت علوی فعال حوزه راه و مسکن در جمع خبرنگاران با بیان اینکه برگزاری همایش اقتصاد شهری و تالار مذاکرات سرمایه گذاری، فرصت مناسبی برای معرفی فرصتهای سرمایه گذاری بخش خصوصی است گفت: استفاده از ظرفیت های موجود می تواند زمینه ساز توسعه در این حوزه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به نشست نمایندگان بازار تهاتر در کنار سایر سرمایه گذاران هم اشاره کرد و افزود: در این نشست روش های جدید تامین مالی از طریق تهاتر و همچنین ارائه فرصتهای مهم سرمایه گذاری بر پايه تهاتر بررسی شد.

این فعال حوزه مسکن در ادامه تاکید کرد: مهمترین سرفصل‌های ارائه شده ازسوی کارشناسان تهاتر در این نشست ارائه مطالعات تخصصی در حوزه چشم انداز ۱۴۰۴ استان کرمانشاه، تدوین استراتژی‌ها و مطالعات برندینگ شهری، شناسایی فرصت‌ها و همچنین تهیه بسته‌های مربوط به مدل‌های نوین مالی سرمایه گذاری از طریق تهاتر است.

وی افزود: استانداران هم با اعلام آمادگی به منظور بررسی دقیق‌تر فرآیند تهاتر بر همکاری مستمر با بازار تهاتر ایرانیان تاکید کردند. 

علوی درادامه به بیان توضیحاتی درباره روش تهاتر پرداخت و گفت: فرآیند تهاتر از جمله روش‌های خلاق تبادل کالا است که از طریق آن امکان مبادله انواع کالا‌ها و خدمات مهندسی و .. بدون نیاز به سیستم بانکی و وجوه نقدی وجود دارد.

وی تاکید کرد: با توجه به مشکلات ناشی از تحریم و با در نظر گرفتن اینکه سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال حمایت از تولید ملی نامگذاری شده است، بهره گیری از این روش در سطح ملی می‌تواند به توسعه و حمایت از تولید ملی و تامین مالی پروژه‌ها کمک کند.

وی گفت: هم اکنون شرکت ما اقدامات خوبی برای توسعه تهاتر درسطح بین اللملی انجام داده که با استقبال خوبی ازسوی بسیاری از کشور‌ها مواجه شده است و امیدواریم با گسترش این مکانیزم ابتکاری، شرایط لازم را برای توسعه بین المللی مراودات تجاری با کشور‌های مختلف ازطریق تهاتر فراهم کنیم.

فعال حوزه مسکن و راه توضیح داد: چهار شرکت از عراق، یک شرکت از عمان، ۵۵ شرکت از ایران، ده شرکت از استان کرمانشاه در همایش اقتصاد شهری حضور داشتند و ۱۰۰ فرصت سرمایه گذاری توسط سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی که از قبل مطالعه و تهیه شده بودند ارائه شد و حدود ۴۴ تفاهم نامه در این بخش منعقد شد.

انتهای پیام/

روش های جدید تامین مالی از طریق تهاتر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۷۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است

رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاوردهای شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی
  • افزایش سه برابری ظرفیت تبادل برق ایران و ترکمنستان
  • اولین اثر بانکی شدن پرسپولیس: تهاتر پاداش AFC
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • راه‌های گسترش سرمایه‌گذاری در فارس بررسی شد
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • برگزاری رویدادی نوآورانه در صنایع خلاق/رونمایی از منشور مسئولت اجتماعی شرکت‌های خلاق
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • شهر خلاق، فرصتی برای مشارکت مردم