Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش    گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،محمدحسین صفارهرندی روز یکشنبه در همایش تبیین بیانیه گام دوم انقلاب که در تالار مجتمع بعثت کرمانشاه برگزار شد، به رتبه اول شتاب پیشرفت علمی کشور در جهان اشاره کرد و گفت: ایران در زمینه رشد علمی رتبه ۱۶، نانو جزء پنج کشور اول، رشته بیوتکنولوژی رتبه ۱۰ و رشته هوا فضا رتبه یازدهم جهان را در شرایط سخت تحریم دارد و این یعنی اینکه مسیر انقلاب درست بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین به رتبه ۲۷ اقتصاد کشور در جهان اشاره کرد و گفت: تا پارسال براساس منابع معتبر بین المللی رتبه اقتصاد ایران ۱۸ بود اما ظرف یک سال گذشته با وجود برخی محاسبات اشتباه مسئولان و تحریم های سخت استکبار جهانی تازه به رتبه ۲۷ اقتصاد جهانی رسیده ایم و این یعنی اینکه انقلاب اسلامی باعث شده ما به توان داخلی متکی باشیم و استکبار جهانی نتوانند بر سرنوشت ما از طریق اقتصاد مسلط شود، که اگر هر کشور دیگری در جهان بود تا حالا متلاشی شده بود.

وی در ادامه با اشاره به دستاوردهای، نظامی و هوا فضا ایران مانند پرتاپ ماهواره امید به دور زمین گفت: این موفقیت ها نشانه این است انقلاب مسیر درستی را پیموده و مقام معظم رهبری نیز براساس واقعیت نقاط قوت و ضعف این مسیر انقلاب بیانیه گام دوم را اعلام کرده که روی تک تک کلمات آن اندیشه شده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با مقایسه ایران با کشورهای مصر و عربستان گفت: اگر انقلاب نمی کردیم یک وابسته تمام عیار مثل این ۲ کشور بودیم، مصری که سالهاست که آمریکا به او کمک مالی و غیره می کند هر وقت به او کمک نکند ارتش و نظام سیاسی متلاشی می شود و عربستان نیز در سه سال اخیر دیده ایم چگونه آمریکا او را تحقیر می کند.

او در ادامه به ادوات و فن آوری نظامی عربستانی ها که غرب در اختیار آنها قرار داده، اشاره کرد و گفت: مقامات آمریکایی بارها مقامات عربستانی را تحقیر کرده و به آنها می گویند گاو شیرده، در حالی برای عبور در کنار آبراه های ایران باید ۲ ساعت به سرباز ما محترمانه پاسخ دهند آیا باز هم می گوییم عربستان از ما پیشرفته تر است یا مصر.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه انقلاب بن بست ندارد، گفت: آن ذهن هایی بن بست دارد که می گویند انقلاب به بن بست رسیده است.

انتهای  پیام/ز

انقلاب بن بستی ندارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی بیانیه گام دوم انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۷۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های نظامی در جهان به بالاترین میزان خود در ۱۵ سال گذشته رسید

موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم (SIPRI) روز دوشنبه اعلام کرد که هزینه‌های نظامی جهانی در سال ۲۰۲۳ برای نهمین بار متوالی به بالاترین میزان خود رسیده است و این رقم از هزینه‌های سال قبل بیشتر شده است.

براساس گزارش القدس العری، گزارش جدید منتشر شده توسط سیپری، هزینه‌های نظامی تعدیل شده بر اساس تورم در سال ۲۰۲۳ با ۶.۸ درصد افزایش به ۲.۴۴ تریلیون دلار در مقایسه با ۲.۲۴ تریلیون دلار در سال ۲۰۲۲ رسیده است. این موسسه گفت این بزرگترین افزایش سالانه از سال ۲۰۰۹ است

این گزارش نشان داد که ده کشور اول هزینه‌های نظامی خود را به میزان قابل توجهی افزایش دادند. جنگ روسیه و اوکراین نیز عامل این افزایش بی سابقه است. لورنزو اسکارازاتو، محقق موسسه سیپری گفت: تمام مناطقی که ما بررسی کردیم افزایش هزینه نظامی داشته اند. این به ما چشم اندازی از جهانی می‌دهد که احساس امنیت کمتری می‌کند و ممکن است به جای ابزار‌های دیپلماتیک به امنیت سخت متوسل شود.

اسکارازاتو ادامه داد: کشور‌ها تنش و بی‌ثباتی را احساس می‌کنند و بنابراین به جای پیروی از روش‌های دیپلماتیک، به امنیت شدید متوسل می‌شوند، بنابراین بیشتر در هزینه‌های نظامی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

آمریکا با ۹۱۶ میلیارد دلار همچنان در صدر فهرست هزینه‌های نظامی قرار دارد. این کشور به تنهایی بیش از یک سوم یا ۳۷ درصد از هزینه‌های نظامی جهان را تشکیل می‌دهد، تقریباً سه برابر هزینه‌های چین که در رتبه دوم قرار دارد.

چین حدود ۲۹۶ میلیارد دلار برای ارتش هزینه کرد که نشان دهنده ۱۲ درصد هزینه‌های جهانی است که نسبت به سال قبل ۶ درصد افزایش داشته است. هر دو کشور با هم حدود نیمی از هزینه‌های جهانی را در سال ۲۰۲۳ به خود اختصاص داده اند

بر اساس این گزارش، در مجموع کشور‌هایی که در هفت رتبه اول قرار دارند مانند روسیه که از سال ۲۰۲۲ در جایگاه سوم قرار دارد و پس از آن هند و عربستان سعودی قرار گرفتند، ثابت هستند.

آلمان بار دیگر در رتبه هفتم در میان کشور‌هایی که بیشترین هزینه را به خرج می‌دهند، پس از انگلیس قرار گرفت. اسکارازاتو در همین راستا گفت که آلمان اغلب به دلیل نرسیدن به هدف تولید ناخالص داخلی ۲ درصدی ناتو مورد انتقاد قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • استان قزوین رتبه نخست توسعه اقتصاد دانش بنیان کشور
  • رهبر انقلاب: تحریم‌ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد / امنیت شغلی اطمینان کارگر به آینده شغلی خود است / هدایت اعتبارات بانکی به سمت تولید ضروری است
  • بدهی‌های ایران تا سال ۱۴۰۲ را به صفر رساندیم
  • جایگاه ویژه‌ مردم ایران در بسط تفکر مهدوی در جهان امروز
  • نیروی جوان به عنوان یک قوه پیشران ظرفیت‌های کشور را شکوفا می کند
  • آینده جهان از شب عملیات وعده صادق تغییر کرد
  • پیشرفت‌های چشمگیر ایران در منطقه و جهان با کاربست های فناوری
  • اقتصاد اسلامی بدون وضو!
  • شادترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۴؛ رتبه ایران و افغانستان چند است؟
  • هزینه‌های نظامی در جهان به بالاترین میزان خود در ۱۵ سال گذشته رسید