Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@23:10:16 GMT

ایران سومین تولیدکننده سوخت فسیلی در جهان شد

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۸۷۴۵۶

آمریکا و روسیه در رتبه اول و دوم تولید نفت و گاز طبیعی در جهان قرار دارند که چیزی عجیبی نیست اما ایران از این لحاظ در جایگاه سوم قرار دارد که باعث تعجب بسیاری شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی‌رغم رشد سریع انرژی‌های تجدیدپذیر طی دهه گذشته، سوخت‌های فسیلی هنوز پرمصرف‌ترین سوخت در جهان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش مرور آماری انرژی در جهان در سال 2019  شرکت بریتیش پترولیوم، سوخت‌های فسیلی 8.7 درصد مصرف انرژی در جهان در سال 2018 را به خود اختصاص داده است.

به نوشته اویل پرایس، شرکتی با نام متالورژیست 911، آماری را از بیش از 12 منبع برای ایجاد نقشه‌هایی که نشان دهد چه کشورهایی در حال حاضر بیشترین نفت، زغال‌سنگ و گاز طبیعی را تولید می‌کنند، جمع‌آوری کرده است.

نفت

آمریکا، بزرگ‌ترین تولید نفت در جهان است؛ غافلگیری بزرگ برای برخی شاید این باشد که چین، یکی از 5 تولیدکننده بزرگ نفت است و از تمامی کشورهای غرب آسیا به جز عربستان بالاتر است.

گاز طبیعی

در زمینه تولید گاز نیز آمریکا در جایگاه نخست قرار دارد. کانادا، چین و نروژ نیز در میان 10 کشور نخست قرار دارند.

زغال‌سنگ

چین با تولید 46 درصد زغال سنگ جهان در سال 2018، بزرگ ترین تولیدکننده این محصول است. حضور آلمان در میان 10 کشور برتر این زمینه، بزرگ ترین شگفتی است زیرا این کشور به میزان گسترده‌ای به عنوان «سبزترین کشور» شناخته شده است.

مجموع تولید سوخت‌های فسیلی

با توجه به اینکه آمریکا در تولید نفت و گاز طبیعی در جهان در جایگاه نخست قرار دارد، تعجب‌آور نیست که در تولید سوخت‌های فسیلی هم در جایگاه اول قرار داشته باشد. قرار گرفتن روسیه در جایگاه دوم نیز شگفت‌انگیز نیست اما ایران در جایگاه سوم قرار دارد که باعث تعجب بسیاری شده است.

همچنین ممکن است تعجب‌انگیز باشد که کشورهای خاورمیانه در میان 10 کشور نخست این فهرست قرار ندارند اما کشورهایی مثل کانادا، چین، نروژ و استرالیا، همگی در میان 10 کشور اول قرار دارند.

در مورد نروژ شاید بیشترین شگفتی وجود داشته باشد زیرا این کشور فقط در تولید گاز طبیعی رتبه 7 را دارد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۷۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توان فنی - مهندسی ایران در جهان شناخته شده است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، "رانیل دیکره مسینکه" رئیس جمهور کشور سریلانکا در مراسم افتتاح پروژه چند منظوره اومااویا در جنوب شرق کشور سریلانکا که با حضور رئیس جمهور ایران و وزیر نیرو برگزار شد، ضمن قدردانی از دولت ایران و شرکت‌های مهندسی ایرانی به منظور اجرای این پروژه عظیم فنی – مهندسی صنعت آب و برق، گفت: دشواری‌ها و چالش‌های بسیاری در مسیر پیشبرد و عملیاتی کردن این پروژه عظیم در سریلانکا وجود داشت اما به همت مهندسان ایرانی با وجود همه این محدودیت‌ها، در نهایت پروژه بزرگ و چند منظوره اومااویا نهایی و به مرحله اجرا رسید.

وی در ادامه به تمدن کهن و باستانی دو کشور ایران و سریلانکا اشاره کرد و افزود: خوشبختانه امروز شاهد قرار گرفتن دو کشور دارای تمدن کهن و سیستم‌های آبیاری باستانی به منظور همکاری در زمینه اجرای پروژه‌های مهندسی شده انتقال آب و تولید برق هستیم.

رئیس جمهور کشور سریلانکا یادآور شد: پیشبرد طرح‌های صنعت آب به منظور بهره‌برداری از منابع آبی موجود به نفع مردم ساکن در این منطقه خواهد بود و خوشبختانه در کنار اجرای پروژه بزرگ انتقال آب و نیز تولید و توزیع برق توسط متخصصان ایرانی، این دانش و تکنولوژی به مردم سرزمین سریلانکا منتقل شد.

به گفته وی، بی تردید بدون همکاری ایران و انتقال توانمندی و تکنولوژی مهندسان ایرانی انجام این پروژه بزرگ و انتقال آب به مناطق دارای بحران و تنش آبی سریلانکا غیرممکن بود.
دیکره مسینکه در ادامه با تاکید بر اینکه مهارت‌ها و تکنولوژی فنی - مهندسی ایران در جهان شناخته شده است، اظهار کرد: ایران نمونه کشوری است که موفق شد تکنولوژی و دانش فنی را در همه حوزه‌ها با خوداتکایی ایجاد کند، ارتقا دهد و پیشرفت‌های چشمگیری را در این مسیر کسب کند.
وی یادآور شد: ایران و سریلانکا به عنوان دو کشور جنوب آسیا در صدد کسب هویت و استقلال خودشان هستند و بی‌تردید اجرای پروژه‌هایی در سایه همکاری‌های مشترک بین دو کشور، رویکرد این کشورها را در تحققق استقلال هویتشان تقویت می‌کند.
رئیس جمهور کشور سریلانکا خاطرنشان کرد: به واسطه اجرای پروژه بزرگ و چند منظور اومااویا، ایران توانست با بهره‌مندی از ظرفیت و توان متخصصان خود، از طریق سدسازی آب را به منطقه خشک انتقال دهد که با نعمات فراوانی برای آیندگان نیز همراه خواهد شد.

کد خبر 6087676 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا
  • نیروهای مسلح ایران در اوج اقتدار در منطقه و جهان هستند
  • بریتانیا در یک قدمی شبکه برق بدون کربن
  • توان فنی - مهندسی ایران در جهان شناخته شده است
  • اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق ایران در بیش از ۲۰ کشور جهان
  • جایگاه ایران در تکنولوژی سدسازی بین کشور‌های جهان
  • وزیر نیرو:‌ ایران جزو کشور‌های برتر در سدسازی است
  • جایگاه ویژه‌ مردم ایران در بسط تفکر مهدوی در جهان امروز
  • ویدیو کامنت| ایران دهمین کشور تولیدکننده پسماند پلاستیکی
  • بانک مرکزی پدر تولید و تولیدکننده را درآورده است؛ به داد بخش خصوصی برسید!