Web Analytics Made Easy - Statcounter

     

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی (شادا) ، فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی و دارایی به همراه جمشید قسوریان جهرمی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، ضمن بازدید از بیست و پنجمین نمایشگاه الکامپ که در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران دایر می باشد از غرفه سازمان اموال تملیکی بازدید کردند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر امور اقتصادی و دارایی ضمن رویت روند الکترونیکی شدن تعیین تکلیف اموال و مزایده های سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی از زحمات این سازمان در خصوص ارائه 24 ساعته برخی خدمات به مشتریان تقدیر و تشکر کرد.


در ادامه قسوریان جهرمی اظهار داشت: سازمان اموال تملیکی بعنوان تنها سازمان پیشرو در برگزاری مزایده های الکترونیکی در بدنه دولت در راستای شفافسازی روند تعیین تکلیف، انجام امور محوله با سرعت و کیفیت بیشتر، کاهش خطا در انجام وظایف و مشتری مداری در سال های اخیر پا به عرصه فناوری اطلاعات گذاشته است؛ که برگزاری مزایده های الکترونیکی و پیوستن به پنجره واحد گمرکی از جمله اقدامات رو به رشد این سازمان در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات  بوده است.


مدیرعامل سازمان اموال تملیکی گفت: با ابزارها و امکاناتی که فناوری اطلاعات و ارتباطات در اختیار جامعه قرار داده است؛ از طریق اتصال بر خط برخی سازمان ها می توان از زمان کشف کالای قاچاق و یا متروکه شدن اموال در گمرکات کشور تا صدور رای و تعیین تکلیف و حتی پس از ورود کالا به بازار مصرف آن را رصد نمود که این کار سریع تر شدن روند تعیین تکلیف و جلوگیری از ایجاد فساد در طول این روند رسیدگی را در پی خواهد داشت.


بر اساس این گزارش، قسوریان جهرمی در مراسم هشتمین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات و جایزه ملی کیفیت نیز که در محل دائمی نمایشگاه بین المللی برگزار شد شرکت نمود. در این جشنواره که با حضور محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با عنوان برترین دستگاه های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برگزار شد، سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی توانست رتبه سوم در محور دستگاه برتر، جهت ارائه خدمات الکترونیکی را کسب نماید.

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۷۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر امور اقتصاد و دارایی: پرسپولیس به کنسرسیومی از بانک ها واگذار شد

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: بعد از ناکامی تلاش سه دولت گذشته، دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به کنسرسیومی از بانک‌ها و پتروشیمی‌ها در دولت سیزدهم واگذار شد.

به گزارش سایت سازمان خصوصی سازی، دکتر سید احسان خاندوزی درباره واگذاری سهام پرسپولیس و استقلال در یک گفت‌وگوی تلویزیونی، اظهار داشت: امروز ۸۵ درصد سهام دو باشگاه پر طرفدار و مردمی پرسپولیس و استقلال در فرابورس به بخش غیر دولتی واگذار شد.

وی افزود: دولت سیزدهم زمانی بر سر کار آمد که این دو باشگاه دچار محرومیت‌هایی شده بودند. در سال ۱۴۰۰ ستادی به عنوان ستاد واگذاری بین وزارتخانه‌های ورزش و جوانان و وزارت اقتصاد، سازمان خصوصی سازی و سازمان بورسی تشکیل شد و در اسفند ماه همان سال اولین گام برداشته شد؛ این در حالی بود که سه دولت قبل در این زمینه ناکام بودند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: در دولت سیزدهم بورسی شدن دو باشگاه از محل افزایش سرمایه بدون حق‌تقدم انجام و در سال ۱۴۰۱ تلاش شد تا از طریق عرضه به بخش‌های خصوصی و تعاونی فرایند مالکیت این دو باشگاه حل و فصل شود که از سوی بخش تعاونی و خصوصی اقبال نشد.

دکترخاندوزی با بیان اینکه تلاش دولت سیزدهم اصلاح اقتصادی و مالی است، گفت: تلاش دولت بر این بود تا مساله اتحاد مالکیت و بحث مدیریت و انضباط مالی را بتواند حل و فصل کند.

وی ابراز داشت: همزمان مساله جریمه آسیایی، فرصت اصلاح اقتصادی و مالی و مدیریت این دو باشگاه را فراهم کرد.

وزیر اقتصاد با اشاره به برگزاری مزایده گفت: در پایان سال ۱۴۰۲ تلاش شد تا از طریق کنسرسیومی از بانک‌های غیر دولتی و صنایع پتروشیمی این مساله حل و فصل شود که این اتفاق امروز در فرابورس محقق شد. طبق اطلاعاتی که در فرابورس قرار دادند ارزش نهایی سهام این دو باشگاه اعلام و با ارزش ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای پرسپولیس و ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برای استقلال نهایی شد.

دکترخاندوزی عنوان کرد: با توجه به اینکه ۱۰ درصد معامله باید به عنوان نقدی و ۹۰ درصد اقساطی صورت می‌گرفت، امروز بخش نقدی قطعی شد و اقساط طی مهلت‌های ۶ ماهه توسط کنسرسیوم‌های بانکی و پتروشیمی پرداخت می‌شود.

واگذاری مالکیت دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی طی مراسمی در روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه، انجام می شود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: خاندوزی: ۱۰ میلیون فرصت فساد، از طریق درگاه ملی مجوزها خشکانده شد سخنگوی اقتصادی دولت : ۵۵۰ هزار میلیارد تومان از بدهی‌ های دولت گذشته را پرداخت کردیم

دیگر خبرها

  • معرفی مدیرکل جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد
  • وزیر امور اقتصاد و دارایی: پرسپولیس به کنسرسیومی از بانک ها واگذار شد
  • پیشرفت ۴۰ درصدی اجرای فیبر نوری در بوشهر
  • مهمترین اخبار سوم اردیبهشت/فروش نخی سیگار،ممنوع
  • تعیین تکلیف خودرو‌های توقیف‌شده در اموال تملیکی بوشهر
  • حراج برخط لوازم خانگی اموال تملیکی در ۶ استان آغاز شد
  • آغاز ثبت‌نام اولیه بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ
  • ثبت‌نام اولیه بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ آغاز شد
  • پیش ثبت‌نام بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ آغاز شد
  • آغاز پیش‌ثبت‌نام الکامپ بیست و هفتم از ۳ اردیبهشت