Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-24@23:32:24 GMT

درباره التهاب حنجره!

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۸۷۹۱۹

از دست دادن صدا معمولا به واسطه التهاب در حنجره یا جعبه صدا رخ می دهد. پزشکان به التهاب حنجره لارنژیت می گویند. استراحت دادن به صدا، پرهیز از محرک ها و استفاده از داروهای تجویزی ممکن است به بهبود این شرایط کمک کنند. ناطقان: به نقل از "مدیکال نیوز تودی"، لارنژیت حاد، التهاب کوتاه مدت حنجره است که به طور معمول بی نیاز از درمان بهبود می یابد، اما می تواند چند هفته ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



استفاده بیش از حد از صدا، یک عفونت در قسمت بالایی دستگاه تنفسی، یا تحریک شدید ناشی از دود سیگار و آلاینده های دیگر می توانند دلیل لارنژیت حاد باشند.

لارنژیت می تواند حالت مزمن به خود گرفته و مدت زمانی طولانی ادامه یابد. بازگشت اسید معده به مری، آلرژی ها، سیگار کشیدن، و برخی عفونت ها می توانند دلیل لارنژیت مزمن باشند.

در ادامه با روش هایی که می توانند به بازگشت صدا و بهبود شرایط حنجره کمک کنند، بیشتر آشنا می شویم.
استراحت دادن به صدا

زمانی که فردی به لارنژیت مبتلا می شود، استراحت دادن به صدا ضروری است. در صورت عدم استفاده از حنجره تا حد امکان، التهاب و تحریک سریع‌تر بهبود می یابند.

فرد باید از زمزمه کردن نیز پرهیز کند، زیرا این کار فشار بیشتری بر تارهای صورتی وارد می کند.
پرهیز از محرک ها

دود یک محرک برای تارهای صوتی است و می تواند بهبودی را به تاخیر اندازد.

افراد سیگاری باید در زمان ابتلا به لارنژیت از کشیدن سیگار پرهیز کنند. همچنین، ترک کامل سیگار توصیه شده است زیرا خطر بسیاری از مشکلات سلامت را کاهش می دهد.

یک فرد مبتلا به لارنژیت باید از مصرف الکل نیز پرهیز کند زیرا یک ماده محرک بوده و می تواند موجب کم آبی بدن شود.

همچنین، یک فرد مبتلا به لارنژیت باید از حضور در محیط های خشک و حاوی گرد و غبار پرهیز کند زیرا می توانند حنجره را تحریک کنند.
نوشیدن مایعات

زمانی که به لارنژیت مبتلا هستید، باید مصرف فراوان مایعات و پرهیز از کم آبی بدن را مد نظر قرار دهید.

آب بهترین گزینه برای هیدارته نگه داشتن بدن است. با این وجود، مصرف مایعات گرم مانند دم نوش های گیاهی یا آب گوشت نیز ممکن است به تسکین شرایط حنجره کمک کنند.

فرد مبتلا به لارنژیت باید از نوشیدنی های کافئین‌دار مانند قهوه یا چای سیاه پرهیز کند زیرا کافئین می تواند موجب کم آبی بدن شود.
داروهای بدون نسخه

داروهای بدون نسخه می توانند به تسکین علائم مرتبط با لارنژیت ناشی از یک عفونت کمک کنند.

استامینوفن یا داروهای ضد التهاب دیگر، مانند ایبوپروفن، می توانند به تسکین علائمی مانند سردرد، درد یا تب کمک کنند.
استفاده از یک دستگاه مرطوب کننده هوا

یک دستگاه مرطوب کننده هوا به افزایش رطوبت هوای تنفسی یک فرد، به ویژه هنگام خواب شبانه کمک می کند.

مرطوب کردن هوا طی ماه های زمستان مفید است زیرا گرمایش داخلی موجب خشکی هوا می شود که ممکن است تحریک بیشتر را موجب شود.

رطوبت ناشی از یک دستگاه مرطوب کننده هوا مسیرهای هوایی بدن را تسکین داده و به بهبود لارنژیت کمک می کند.
استفاده از بخار

استنشاق بخار به افزایش رطوبت مسیرهای هوایی بدن و شل شدن مخاط و ترشحات کمک خواهد کرد.

روشی ساده و موثر برای انجام این کار دوش گرفتن با آب گرم است. استفاده از روغن های اساسی مانند زنجبیل یا لیمو نیز می تواند به تسکین مسیرهای هوایی و گلو کمک کند.

همچنین، استشاق بخار از یک ظرف حاوی آب جوش روش ساده دیگری برای انجام این کار است. البته باید فاصله ایمن را با ظرف حاوی آب جوش حفظ کنید تا دچار سوختگی نشوید.
غرغره آب نمک

غرغره محلول آب نمک یکی از روش های ساده و موثر برای بهبود لارنژیت است. نمک به بهبود بافت های تحریک شده کمک می کند.

یک قاشق چایخوری نمک را به یک لیوان آب اضافه کرده و چند بار در روز غرغره با محلول آب نمک را انجام دهید تا علائم بهبود یابند.
زنجبیل

زنجبیل یک درمان طبیعی است که افراد بسیاری برای بیماری های تنفسی استفاده می کنند. قرن هاست که مردم از زنجبیل به واسطه خواص پزشکی آن استفاده می کنند.

زنجبیل می تواند به تسکین سرفه خشک و تحریک کننده مرتبط با لارنژیت کمک کند. همچنین، زنجبیل به تسکین احتقان و عفونت های گلو کمک می کند.
سیر

سیر یکی دیگر از مواد غذایی پر استفاده دیگر برای پیشگیری و درمان بیماری های مختلف است.

پژوهش ها نشان داده اند که سیر از خواص ضد باکتری و احتمالا ضد ویروس سود می برد. از این رو، مصرف سیر ممکن است به پیشگیری از عفونت های قسمت بالایی دستگاه تنفسی کمک کند.
عسل

عسل نیز به واسطه خواص درمانی و فواید سلامت خود شناخته شده است. شواهد نشان می دهند که عسل می تواند سرفه و ترشح مخاط را کاهش دهد. برخی مطالعات نشان داده اند که عسل ممکن است دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتری باشد.

افزون بر این برخی پژوهش ها نشان داده اند که عسل می تواند به اندازه داروهای ضد سرفه، مانند دکسترومتورفان در تسکین سرفه موثر باشد.
اصلاحات غذایی

اگر لارنژیت در نتیجه بیماری بازگشت اسید معده به مری شکل گرفته است، بیمار باید ایجاد تغییراتی در رژیم غذایی خود را مد نظر قرار دهد.

فرد مبتلا به رفلاکس معده باید از غذاهای محرک این شرایط از جمله نعناع، الکل، شکلات، غذاهای تند و غذاهای چرب پرهیز کنید.

همچنین، مصرف آخرین وعده غذایی روزانه حداقل سه ساعت پیش از خواب ایده خوبی است.
با پزشک خود درباره داروها صحبت کنید

پزشکان ممکن است در برخی موارد دارو تجویز کنند. یک پزشک ممکن است برای فردی مبتلا به علائم شدید ناشی از یک عفونت باکتریایی آنتی بیوتیک تجویز کند.

گاهی اوقات ممکن است برای کمک به کاهش سریع التهاب کورتیکواستروئید تجویز شود.

پزشکان ممکن است برای فردی که از صدای خود برای کار استفاده می کند، مانند خوانندگان یا دوبلورها، یک کورتیکواستروئید تجویز کند. با این وجود، کورتیکواستروئیدها برای همه گزینه ای مناسب نیستند.
چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟

لارنژیت معمولا به درمان خاصی نیاز ندارد. این شرایط معمولا محدود بوده و باید بدون دخالت خاصی بهبود یابد.

اگر لارنژیت طی دو هفته بهبود نیافت فرد باید به پزشک مراجعه کند. پس از این مدت، لانرژیت می تواند مزمن شود.

پزشک ممکن است آزمایش هایی را برای تشخیص دقیق انجام دهد و در صورت نیاز، بیمار را به یک متخصص ارجاع دهد. منبع: عصر ایران برچسب ها: التهاب ، حنجره ، بهبود

منبع: ناطقان

کلیدواژه: التهاب حنجره بهبود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۷۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند ممکن شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناروی آنا، «مدیریت و کنترل توزیع شده بر روی شبکه‌های مخابراتی» عنوان طرح پژوهشی بابک حسین خلج است که توسط بنیاد ملی علم ایران اجرایی شده است.

حسین خلج با مدرک دکتری تخصصی مهندسی برق - مخابرات - سیستم از دانشگاه استنفورد آمریکا درباره این طرح پژوهشی، توضیح داد: در سال‌های اخیر و با توجه به افزایش حجم اطلاعات در شبکه‌های مخابراتی به‌کارگیری بهینه و هوشمند ساختار‌های نوین بیش از پیش مورد نیاز است. بر همین اساس عملاً هیچ شبکه مخابراتی نمی‌توان یافت که بتواند بدون به‌کارگیری از این ساختار‌ها به‌صورت کارا سرویس ارائه کند.

وی افزود: در این طرح، یک کانال چند کاربره در نظر گرفته می‌شود که در آن قابلیت همکاری میان گره‌های شبکه وجود دارد. این شبکه از طریق یک شبکه وسیع‌تر به ساختار مرکزی شبکه متصل می‌شود. همچنین در این شبکه‌ها مشخصات بده بستان میان نرخ ارسال در کانال و بار ارتباطی در شبکه پشتیبان ارائه می‌شود.

این محقق ایرانی در ادامه بیان کرد: روش‌های متمرکز برای انجام همکاری، تمامی اطلاعات در یک گره تجمیع شده و گره مذکور به پردازش کل داده‌ها می‌پردازد. علاوه بر موارد گفته شده، کنترل از طریق این شبکه‌ها هم از اهمیت خاصی به‌خصوص در شبکه‌های نسل پنجم برخوردار است.

خلج اضافه کرد: در این طرح به بررسی ساختار‌های نوین به‌کارگیری شبکه‌های این حوزه پرداختیم. کاربرد‌های این حوزه به‌صورت زیربنایی، هم ساختار‌های ابری موبایل و هم ساختار‌های سلولی را که در نسل‌های ۵ و مابعد آن مطرح می‌شوند شامل می‌شود.

وی تصریح کرد: با گذر شبکه‌های مخابراتی از ساختار‌های سنتی به ساختار‌های نوین که براساس قابلیت‌های انعطاف‌پذیری طراحی می‌شوند، نیاز به شناخت عمیق‌تر این شبکه‌ها  اهمیت ویژه‌ای یافته است و به‌ عنوان دو نمونه اصلی این نیاز حیاتی می‌توان به شبکه‌های موبایل نسل پنجم و شبکه‌های زیرساخت اشاره کرد.

وی در پایان اضافه کرد: ساختار‌ها و روش‌های پیاده‌سازی و تخصیص منابع در این ساختار‌ها متفاوت بوده و  برای تحلیل، طراحی و پیاده‌سازی، نیاز به ابزار‌های جدیدی دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حال کارگران خوب است!
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • خدمات سئو سایت
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند ممکن شد
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند
  • آیا رفع بی‌نظمی‌های زندگی در بهبود سلامت روان موثر است؟
  • درباره شیر شتر، نوشیدنی محبوب این‌روزها
  • سلامت زیر بنا و اساس جامعه است
  • چگونه خطر ضعف حافظه را کاهش دهیم؟
  • ضرورت مصرف مکمل‌ها در زمان‌های مشخص برای بهبود جذب آن‌