Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، بسیج دانشجویی دانشگاه‌های امام صادق(ع)، تبریز،
صنعتی سهند، شهید چمران، اصفهان و فردوسی مشهد در نامه به رئیس رسانه ملی تاکید کردند: از شما خواهشمندیم که حرکت در مسیری که با «گاندو» آغاز کرده‌اید را بدون توجه به طعنه‌ها و سنگ‌اندازی‌ها ادامه دهید و در برابر دیکتاتوری‌های قرون وسطایی از جنس تحریم صداوسیما، مقاومت کنید و این قانون‌شکنی‌های آشکار مدعیان حقوق دانستن را مصرّانه پیگیری قانونی کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این نامه خطاب به علی‌عسکری آمده است: همانطور که مستحضرید، در هفته‌های گذشته سریال گاندو به شکل غیرقابل انتظاری توانست رضایت مخاطبان رسانه ملی را به دست بیاورد و علاوه بر مخاطبان ثابت تلویزیون، طیف جدیدی از مخاطبان را پای این رسانه بنشاند.

گاندو نه مسأله‌مندی و محتوای کلیدی‌اش را فدای جذابیت کرد و نه ایجاد جذابیت برای مخاطب را به فراموشی سپرد و به این شکل توانست یکی از مسائل اساسی انقلاب اسلامی را با زبان روایت رسانه‌ای، با طیف وسیعی از مخاطبان به اشتراک بگذارد‌.

البته اگر بخواهیم از مهمترین دستاورد گاندو سخن بگوئیم باید به این نکته اشاره کنیم که گاندو فرزند زمانه خویش است و از مطرح کردن مسائل چالشی و کلیدی امروز کشور هراسی ندارد. در روند عمومی سریال‌های تولیدی صداوسیما تا به امروز، این کنش‌گری فعالانه و غیرخنثی جایی نداشته و گاندو را از این لحاظ می‌توان تغییردهنده مسیر حرکت سریال‌سازی در صداوسیما دانست

باید قبول کرد که گاندو به مثابه یک روند، تهدیدی جدی برای مصلحت‌بازانی است که با ژست‌های تقلبی سال‌هاست در حال فریب افکار عمومی هستند، آنان که آشیانه‌شان را بر جهالت مردم بنا کرده و کابوس‌شان این است که مردم چیزی بیشتر از آنچه که آنها می‌خواهند، بدانند!

با وجود استقبال گسترده مخاطبان، عده‌ای با واکنش‌های تند و شتابزده‌شان علیه گاندو، طعم شیرین تولید یک سریال مسأله‌مند و جذاب در صداوسیمای جمهوری اسلامی را در کام تولید‌کنندگان و مخاطبان سریال تلخ کردند آن هم فقط به خاطر این که بارقه‌هایی از بی‌عملی و بی‌خاصیتی‌شان در گاندو منعکس شده بود.

این فشارهای رسانه‌ای که گاه زبان تهدید هم به خود می‌گرفت، ظاهرا حالا در عمل هم اجرایی شده و کار به تحریم اقتصادی صداوسیما رسیده است چنان که شخص دوم مملکت دیکتاتورمآبانه بودجه‌ی آتی سازمان صداوسیما را منوط به تایید نمایندگانش در شورای نظارت بر صداوسیما می‌کند و رسماً قانون اساسی مملکت را زیر پایش لگدمال می‌کند!

جالب اینجاست که همین تحریم‌کنندگان صداوسیما صبح تا شب، از این دم می¬زنند که تحریم‌های آمریکا علیه ایران تروریسم اقتصادی است و حالا خود این مشی تروریستی ترامپ گونه را در قبال یک نهاد داخلی دنبال می‌کنند! انگار در قدم زدن‌ها و گفت و شنودهایشان با جان کری و موگرینی راه و رسم تروریسم اقتصادی و تحریم را خوب یادگرفته‌اند و حالا دارند با تحریم صداوسیما پیش کدخدایشان درس پس می‌دهند! به راستی چه دلیلی دارد که شخص اول قوه مجریه کشور اینقدر از گفته شدن روایت ماجرای یک جاسوس عصبانی شود که بودجه‌ نهاد رسمی رسانه‌ای کشور را به گروگان بگیرد؟ چرا روایت یک اقتدار امنیتی، حال و احوال یک کابینه امنیتی را اینقدر پریشان کرده است؟ مگر چه راز مگویی فاش شده که نباید می‌شده؟!

هیچ واقعیتی تلخ‌تر از انکار واقعیت نیست و انکار واقعیت دقیقاً همان کاری است که بلندگوهای رسانه‌ای دولت در حال انجامش هستند و برای حذف این واقعیت‌های تلخ هیچ خط قرمزی هم برای خود قائل نیستند، یک روز خشاب توییت‌هایشان را بر سر راویان حقیقت خالی می‌کنند و روز دیگر این راویان حقیقت را تحریم نموده و گروکشی اقتصادی می‌کنند!

ریاست محترم صداوسیمای جمهوری اسلامی! تهدیدها و حالا دیگر باید گفت تحریم‌های دولتی‌ها چیزی را هدف نگرفته مگر استقلال صداوسیما؛ استقلالی که اگر رسانه ملی ذره‌ای از آن فاصله بگیرد دیگر نخواهد توانست به رسالتش در قبال آرمان‌های انقلاب اسلامی عمل کند و به یک رسانه‌ی بی‌خاصیت و خنثی بدل خواهد شد که عملاً چیزی جز عروسک خیمه شب بازی سیاست‌بازانِ ریاکار نخواهد بود!

از شما خواهشمندیم که حرکت در مسیری که با «گاندو» آغاز کرده‌اید را بدون توجه به طعنه‌ها و سنگ‌اندازی‌ها ادامه دهید و در برابر دیکتاتوری‌های قرون وسطایی از جنس تحریم صداوسیما، مقاومت کنید و این قانون‌شکنی‌های آشکار مدعیان حقوق دانستن را مصرّانه پیگیری قانونی کنید تا خدایی ناکرده این دست قانون‌شکنی‌ها و قلدرمآبی‌های متوهمانه به یک اپیدمی تبدیل نشود.

جنبش دانشجویی هم همراه با آحاد ملت شریف ایران در این مسیری که شروع کرده‌اید با شما همراه خواهد بود و از استقلال رسانه ملی دفاع خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۹۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار جدید مخاطبان سریال‌ها و برنامه‌ها/ اعدادی که شبیه معجزه است

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری «گزارش برنامه های نوروز و رمضان ۱۴۰۳ رسانه ملی» امروز سه‌شنبه ۲۸ فروردین با حضور معاونان و مسؤولان سازمان صدا و سیما در سالن کوثر این سازمان برگزار شد.

سلیم غفوری قائم‌مقام معاونت سیما در ابتدای نشست بیان کرد: برخی از سریال ها مثل «زیرخاکی» و «رستگاری» به پایان رسید و برخی سریال‌ها هنوز ادامه دارد. در میان برنامه‌های افطار قله برنامه‌ها «محفل» و «زندگی پس از زندگی» بود.

وی اضافه کرد: ما برای ماه رمضان ۱۰ برنامه ویژه افطار، ۹ برنامه سحر داشتیم و در مجموعه حدود ۵۰ برنامه تدارک دیده شد. ۵۰ درصد برنامه‌ها گفت‌وگومحور حدود ۱۴ درصد مسابقه، ۲۴ درصد کلیپ، ۷ درصد گزارش، سه و نیم درصد پویانمایی داشتیم.

در ادامه احمد خورشیدی مدیر سایت تلوبیون درباره عدد بازدیدهای تلوبیون در ساعات منتهی به تحویل سال عنوان کرد که ۵۰ میلیون دقیقه ۲۴ ساعت پایانی سال تحویل دیده شده است.

وی شبکه‌های پربیننده در ساعات تحویل سال را به ترتیب شبکه‌های سه، یک و دو اعلام کرد.

خورشیدی با اشاره به اینکه آمار تماشای سریال‌ها براساس میانگینی که در هر قسمت از آنها دیده‌شده سنجیده‌اند، بیان کرد: در این میان سریال «نون.خ» در هر قسمت با ۱۵۰ هزار بازدید در صدر است و بعد از آن سریال «زیرخاکی» با ۱۴۰ هزار بازدید در هر قسمت، «هفت سر اژدها» با
۱۰۷ هزار بازدید و «رستگاری» با ۳۷ هزار بازدید و فصل جدید «جومونگ» حدود ۴۷ هزار بازدید به ازای هر قسمت دیده شده است.

در ادامه محسن شاکری نژاد رییس مرکز تحقیقات صدا و سیما درباره روند نظرسنجی‌ها گفت: ما هر ۲ هفته یک بار میزان مخاطبان سریال را می‌سنجیم. برنامه‌های شاخص هر ماه یک بار سنجیده می‌شود چون نه بودجه و نه وقت را داریم که همه برنامه‌ها را بسنجیم اما هر فصل کلیت مخاطب رسانه ملی را از درب منازل می‌سنجیم.

وی اضافه کرد: در آخرین نظرسنجی کلیت مخاطب ۶۶ درصد در تهران و مراکز بوده است. پرسشگرهای ما در تهران و مراکز استان مستقر هستند. میزان مخاطب رسانه ملی به طرز معناداری در شهرستان‌ها و روستاها بیشتر از مراکز استان است. ۱۵ هزار داده آماری در این باره داشتیم و میزان مخاطب در شهرستان ۶۹.۹ درصد و میزان مخاطب در روستاها ۷۸.۷ بوده است. اظهار نظری هم قبلا داشتم که نکته‌ام این بود امروز چالشی جدی بین فضای برودبند و برودکست وجود دارد و در چنین فضایی این عددها که در حال حاضر داریم معجزه است.

گزارش تکمیل می‌شود.

کد خبر 6079627 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • افزایش مخاطبان رسانه ملی
  • روایت متفاوت نورالدین خانزاده از سریال مختارنامه در «نون.خ۵» + فیلم
  • زشت و زیبای سریال افعی تهران | سحر دولتشاهی تراپیست است یا ...؟
  • احصای ۶ درخواست در نخستین جلسه کارگروه اقتصادی استانداری تهران
  • رئیسی: صهیونیست‌ها و حامیان‌شان در صورت ارتکاب هر اشتباهی معنای پاسخ واقعی ایران را درخواهند یافت/ لبنان رکنی مهم برای جریان مقاومت است/ شیخ علی خطیب: ایستادگی و اقتدار ایران در رویکرد مقاومت با وجود همه فشارها مایه افتخار امت اسلامی است
  • پربیننده‌ترین برنامه‌های تلویزیون در ماه رمضان و نوروز
  • اعلام پربیننده ترین برنامه‌های تلویزیون در ماه رمضان و نوروز
  • پربیننده ترین برنامه‌های صداوسیما مشخص شدند
  • «نون.خ۵» و «محفل» پربیننده‌ترین‌های رسانه ملی در نوروز و ماه رمضان ۱۴۰۳
  • آمار جدید مخاطبان سریال‌ها و برنامه‌ها/ اعدادی که شبیه معجزه است