Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمارها از کاهش 40 درصدی گردشگران خارجی و افت محسوس سفرهای خارجی و داخلی مردم در سه ماهه نخست سال حکایت دارد، موضوعی که می‌تواند علاوه بر لطمه به صنعت گردشگردی، موجب کاهش ارزآوری و به تعطیلی کشیده شدن بسیاری مشاغل مرتبط با این بخش در کشور شود.

به گزارش‌خبرنگار ایلنا، با بررسی از وضعیت میزان پروازها متوجه می‌شویم که تعداد پروازهاى خارجى در فروردین ماه گذشته 29 درصد کاهش یافته و تعداد مسافران در پروازهاى داخلى کاهشى 27 درصدى داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنطور که رئیس‌هیات مدیره انجمن صنفى دفاتر خدمات مسافرتى استان فارس مى‌گوید: در شرایط فعلى مردم از تورهاى داخلى و استان گردى استقبال مى کنند.

محمود فخرى در گفت‌وگو با ایلنا با بیان اینکه افزایش نرخ دلار باعث شده که میزان مسافرت افراد به خارج از کشور به شدت کاهش یابد، مى گوید: در حال حاضر تعداد معدودى از افراد، کشورهاى خارجى را براى مسافرت انتخاب مى کنند.

وی می‌افزاید: شرایط مالى موجود سبب شده که مردم قدرت سفرهاى خارجى را از دست بدهند و به مکان‌هاى داخل کشور و استان سفر کنند

وى با اشاره به اینکه گردشگرى در سال جارى نسبت به سال گذشته 40 درصدى کاهش داشته است، مى افزاید: سیاست‌هاى بین المللى هم سبب شده که گردشگران اندکى به داخل کشور بیایند، بطورى که در حال حاضر افراد حوزه خلیج فارس بیشترین گردشگران خارجى به ایران هستند و میزان بازدید گردشگران خارجى و کشورهاى اروپایى از ایران و استان فارس به شدت افت کرده است.

فخرى با بیان اینکه شیراز و استان فارس با داشتن جاذبه هاى عدیده تاریخى، فرهنگى و مذهبى قطب گردشگرى کشور محسوب مى شوند، ادامه مى دهد: نگاه مدیران دولتى به جاذبه ها و رونق گردشگرى استان فارس ضعیف است چرا که معتقدیم قرار گرفتن دولت در کنار بخش خصوصى مى تواند نتیجه هاى مناسبى را در بخش گردشگرى رقم بزند.

وى معتقد است که نبود تعامل و در کنار یکدیگر قرار نگرفتن بخش خصوصى و دولتى باعث مى‌شود که در بخش‌گردشگرى نتوان به یک نتیجه واحد رسید و این مهم سبب مى‌شود از دیگر استان‌ها و استان‌هاى همجوار عقب بمانیم.

وى با اشاره به اینکه فعالیت راهنمایان تور به صورت زیر زمینى مشکلاتى را براى گردشگران ایجاد کرده است، مى افزاید: افرادى که فاقد مجوز فعالیت در بخش گردشگرى در فضاى مجازى و محل هاى غیر قانونى و واقعى هستند، به دلیل در نظر نگرفتن بسیارى از مسایل مانند دارایى، و ... باعث شدند که مشکلاتى در این بخش ایجاد شود.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفى دفاتر خدمات مسافرتى استان فارس می گوید: زمانى که تور گردشگرى وارد کشور شود بى شک تمام فعالان و مشاغل مرتبط از ترانسفر گرفته تا هتلینگ از این بخش بهره مند شوند؛ اما کاهش فعالیت این بخش باعث شده که بسیارى از راهنمایان تور و مشاغل مرتبط در شیراز وارد صنوف دیگر شوند.

فخرى با بیان اینکه بیش از 1000 نفر راهنما تور در استان فارس وجود دارد، مى‌گوید: شرایط ایجاد شده باعث شد که تنها حدود 20 درصد از این صنف به فعالیت خود ادامه دهند.

برند شیراز ناجى گردشگرى استان است

نایب رئیس سازمان ملى کارآفرینى هم با اشاره به اینکه بى شک اتفاقات و سیاست هاى اتخاذ شده در سطح کشور و بین الملل بر روى گردشگرى فارس تاثیر گذاشته است، می گوید: در ماه هاى اخیر شاهد کاهش تعداد گردشگران به استان هستیم.

یلدا راهدار در گفت و گو با ایلنا با اشاره به اینکه در بخش گردشگرى به مراتب مى توانستیم بهتر عمل کنیم، ادامه می دهد: ارزشمند بودن برند شهر شیراز یکى از ویژگى هاى مهم جذب گردشگر است اما متاسفانه در سال هاى گذشته اقدامات مناسبى در این بخش انجام نشده است.

راهدار با بیان اینکه برند شیراز مى تواند ناجى گردشگرى استان باشد، می افزاید: توسعه و رونق گردشگرى نیازمند تبلیغات گسترده تر است.

نایب رئیس سازمان ملى کارآفرینى بیان می کند: در جهت رونق گردشگرى شهر شیراز به تمام دنیا نیاز است تا پتانسیل هاى موجود شهر شیراز به نسل دنیا معرفى شود.

راهدار با انتقاد از نبود بودجه در بخش تبلیغات جهانى گردشگرى می گوید: با توجه به اینکه شبکه هاى جهانى هزینه هاى زیادى را صرف حضور در مراسمات مختلف و نمایشگاه هاى دنیا مى کنند، اما عدم حضور نماینده‌اى از شیراز و استان فارس لطمات زیادى را به گردشگرى ما وارد کرده است.

سفر، اولویت سوم به بعد خانوارها

ثمردار یکى از مسئولان آژانس هاى هواپیمایى در شیراز هم با بیان اینکه قیمت تور و اقامت هتل ها به گردشگران به عواملى مانند نوع هتل، پرواز، غذا و ... بستگى دارد، مى گوید: در حال حاضر قیمت تورهاى داخلى و درون استانى در یک روز از 60 هزار تومان شروع مى شود و به بیش از 100 هزار تومان مى رسد.

وى در گفت و گو با ایلنا با بیان اینکه وضع معیشت مردم به گونه اى شده که سفر جزو اولویت سوم به بعد خانواده ها محسوب مى شود، مى افزاید: مردم بعد از تامین مایحتاج زندگى برنامه سفر مى چینند، بطورى که در سال جارى میزان سفرهاى داخلى و خارجى مردم به شدت کاهش یافته است.

ثمردار با بیان اینکه در حال حاضر مردم از تورهاى یک روزه و دو روزه درون استانى استقبال مى کنند، ادامه داد: با توجه به اینکه قیمت تورهاى بیرون از استان و شهرهایى مانند شمال حدود سه میلیون مى شود، بنابراین مردم از سفرهاى درون استانى بیشتر استقبال مى کنند.

وى با اشاره به اینکه قیمت سفرهاى داخلى نسبت به سال گذشته 100 درصد افزایش داشته است، مى گوید: در حال حاضر هزینه یک سفر سه الى 4 روزه به کشورى مانند ترکیه حدود 8 میلیون مى شود.

این مسئول آژانس گردشگرى ادامه مى دهد: طبق بررسى ها، ایران اولویت 15 به بعد گردشگران خارجى به شمار مى آید.

به گفته وى، شیراز  دومین شهر گردشگران خارجى است که براى سفر به ایران مى آیند.

گزارش: محمدرضا طاهری

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ایران تبلیغات صنعت گردشگران داخلی و خارجی گردشگری قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۸۹۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمکت خالیِ پرشور

  انتخاب سرمربی بعدی برای تراکتور کارخیلی سختی است.فعلا محمد نصرتی به عنوان سرمربی موقت انتخاب شده است اما برخی می‌گویند اوحتی درحدموقت هم نیست وفقط بازیکنان راتمرین می‌دهد.اما برنامه‌هاورویاهای باشگاه تبریزی مثل همیشه بزرگ‌و پرهزینه است. بعدازجدایی پاکوخمس اخبارمختلفی به گوش می‌رسدکه تحقق هریک ازآنها یکی ازبمب‌های فصل کنونی خواهد بود. 
     
خبری از یحیی و فرهاد نیست
یحیی گل‌محمدی و فرهاد مجیدی به عنوان دو سرمربی بدون تیم، جزو چهره‌های جذاب مطرح شده برای هدایت تراکتور بودند. باوجود شایعات مطرح شده، گل‌محمدی همان‌طورکه نتوانست هدایت فولاد خوزستان رابرعهده بگیرد، درمقطع کنونی امکان فعالیت در تیم تراکتور راهم ندارد وبحث حضور او درتیم تبریزی تایید نمی‌شودو گویا او تا پایان فصل هدایت تیم جدیدی رابرعهده نخواهد گرفت. ضمن آن‌که فرهاد مجیدی هم درمقطع کنونی تمایلی به حضور دوباره درفوتبال ایران ندارد ومشغول رایزنی با مسئولان یک تیم دیگر اماراتی است و احتمالا به‌زودی از مقصد بعدی مجیدی رونمایی خواهد شد اماآنچه مشخص است این‌که او اکنون در نقش سرمربی تراکتور به چرخه سرمربیان لیگ‌برتری باز نخواهد گشت.
     
دقیقی، گزینه محبوب زنوزی
در این میان، برخی گمانه‌زنی‌ها از مطرح شدن نام سعید دقیقی، سرمربی جوان تیم شمس آذر قزوین حکایت می‌کند. دقیقی که سابقه بازی در تراکتور را دارد و از محبوبیت ویژه‌ای نزد هواداران تبریزی برخوردار است، دردو فصل اخیر در تیم شمس‌آذر قزوین عملکرد درخشانی از خود به جای گذاشته و مدیران باشگاه تراکتور علاقه زیادی به استخدام این سرمربی جوان دارند. در فاصله ۷ هفته مانده به پایان فصل، تراکتوری‌ها امیدوارند با پیشنهاد وسوسه‌انگیز بتوانند رضایت‌نامه دقیقی را از تیم شمس‌آذر دریافت کنند و او را در کسوت سرمربی جدید تیم‌شان معرفی کنند.حتی اگر درمقطع فعلی امکان انتقال دقیقی به تبریز نباشد، او گزینه اول محمدرضا زنوزی برای هدایت تراکتور در فصل آینده محسوب می‌شود.
     
یک گزینه عجیب 
فیروز کریمی عجیب‌ترین نام مطرح شده برای هدایت تراکتور تبریز است.کریمی که دوستی دیرینه‌ای بامحمدرضا زنوزی دارد، در فصل اخیر بدون تیم بوده اما گفته می‌شود اگر شرایط تراکتور باهدایت محمد نصرتی خوب پیش نرود و سرخ‌پوشان تبریزی در زمینه استخدام سعید دقیقی هم ناکام باشند، در هفته‌های پایانی لیگ بیست‌وسوم احتمال حضور کریمی روی نیمکت تراکتوری‌ها دور از ذهن نیست و نام او به عنوان یکی از گزینه‌های هدایت تراکتور در روزهای پایانی فصل جاری مطرح است!

ابهام مربی خارجی 
هربارصحبت ازنیمکت تراکتور می‌شود، باید منتظرمطرح شدن نام مربیان سرشناس خارجی نیزباشیم.محمدرضا زنوزی در دوران ‌مالکیت خود بر تراکتور، سرمربیان نام‌آشنای خارجی را به تبریز آورده؛ ازجان توشاک و ژرژ لیکنز تاقربان بردیف و پاکو خمس. در این میان، برخی منابع خبری نام یک سرمربی سرشناس خارجی را مطرح کرده‌اند.گفته می‌شود دراگان اسکوچیچ مهم‌ترین و شاید بتوان گفت تنها گزینه خارجی مدیران تیم تبریزی است.اسکوچیچ درحال حاضر سرمربی تیم ملی امیدهای کرواسی است. بعد از برکناری اسکوچیچ از هدایت تیم‌ملی ایران، نام این مربی کروات بارها به عنوان گزینه مدنظر تیم‌های ایرانی مطرح شد. با این حال او تاکنون راضی به بازگشت به فوتبال ایران نشده است.درصورتی که اسکوچیچ راضی به قبول هدایت تراکتور نشود، به نظر می‌رسد این تیم دیگر به فکر جذب مربی خارجی نباشد.این تیم اکنون شاید با بهترین مربیان جهان هم نتواندحتی به صدر هم نزدیک شود.سرنوشت حسرت بارسال‌های گذشته گویا بازهم درانتظارتراکتور است.تراکتوردرهفته‌های منتهی به لیگ‌برتر این فصل درشرایط سختی قرار گرفت. ازدست دادن کورس قهرمانی و پاکو خمس قطعا روی روحیه بازیکنان تاثیرگذار است. 

دیگر خبرها

  • محبوبیت ایران در افکار عمومی جهان و ضرورت بازدارندگی داخلی و خارجی
  • نیمکت خالیِ پرشور
  • ضرغامی در پاسخ به قدس آنلاین بیان کرد: تکذیب خروج ایران از ایکوم و ایکوموس
  • افزایش میزان گردشگران خارجی در سال گذشته به بیش از ۵۰ درصد
  • میزان گردشگران خارجی در سال گذشته بیش از ۵۰ درصد افزایش یافت
  • ناهم‌خوانی آمارهای گردشگری سلامت/ امارات و ترکیه رقبایی که همچنان می‌تازند
  • تصویب لایحه تخفیف عوارض ۳۲ درصدی شهرداری به شهروندان شیرازی
  • ارائه خدمت ۱۳۷ قایق به بیش از ۱۵ هزار گردشگر نوروزی بوشهر
  • ۶۷۵ هزار گردشگر نوروزی از خدمات دریایی استان بوشهر استفاده کردند
  • استفاده بیش از ۴۵ هزار شهروند و گردشگر از «اصفهان من» در نوروز ۱۴۰۳