Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: طی سال گذشته 1113 گردشگر خارجی وارد استان کهگیلویه و بویراحمد شد .

«سلمان خوش قدم پور» در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه کهگیلویه و بویراحمد، افزود: بیشتر این گردشگران از کشورهای اروپایی و بعد کشورهای حاشیه خلیج فارس و عراق بوده اند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شعار امسال ما جهت تبلیغ برای ورود گردشگران داخلی و خارجی به استان بر مبنای شعار"رویا و خاطره" است، اظهارکرد: حدود 60 کلیپ یک دقیقه ای برای انشار در شبکه های اجتماعی  از جمله آپارات، یوتیوب و اینستاگرام در خصوص مناطق گردشگری و جاذبه های طبیعی استان آماده کرده ایم .

  معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد، خاطر نشان کرد: همچنین تهیه 10 کلیپ یک تا سه دقیقه ای با کمک یک گردشگرد خارجی را در دستور کار داریم .

خوش قدم پور تصریح کرد: برنامه اصلی ما در حوزه گردشگری بر مبنای گردشگری فرهنگی است که بر مبنای گردشگری عشایری و بوم گردی است .

وی ادامه داد: ایجاد صفحات مجازی و وبلاگ ها با برگزاری جشنواره ها و مسابقات صفحات مجازی از دیگر برنامه های ما برای معرفی بیشتر استان است که هدایایی به بهترین برنامه ها و صفحات این مسابقه که از هفته آینده آغاز خواهد شد، تقدیم می شود .

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد،عنوان کرد: برگزاری تور خبرنگاران، تور راهنمایان گردشگری و نشست معاونان و مدیران گردشگری غرب کشور در ششم شهریور ماه از دیگر برنامه های ما طی سال 98 است.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال استان کهگیلویه و بویراحمد شبکه های اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گردشگری یوتیوب قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۱۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح الگوی کشت برنج در کهگیلویه و بویراحمد

مشاور معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: محصول مهم برنج در کهگیلویه و بویراحمد و تقاضای افزایش سطح آن در برنامه اصلاح الگوی کشت توسط کارگروه استانی در دستور کار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، مجید حسنی‌مقدم در نشست کارگروه اصلاح کشت جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: اصلاح آرایش کشت، اصلاح شیوه کشت و اصلاح نظام راهبری و مدیریت کشت سه اصل مهم در برنامه اصلاح الگوی کشت هستند.

وی عنوان کرد: نگاه سنتی که اصلاح الگوی کشت را تنها جابه‌جایی سطح محصول می‌دانست جایگاهی نداشته و ارتقای بهره‌وری و نظام‌مند کردن 20 خدمت رایگان دولت در بخش کشاورزی از جمله تحقیق و آموزش ترویج، یارانه تولید، یارانه صادرات و دیگر موارد لازم در این برنامه باید مورد توجه قرار گیرد. وزارت جهاد کشاورزی از سال 93 و پس از اجرای قانون انتزاع، از تولیدمحور به سمت محصول‌محور پیش رفته و از مزرعه تا سفره دغدغه داشته و از آنجا که قیمت محصول در بازار بر روی نوع کشت تأثیر می‌گذارد، اجرای این برنامه امری مهم به نظر می‌رسد.

مشاور معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی تغییر اقلیم و نیروهای بازار را دو مورد مهم در اجرای اصلاح الگوی کشت دانست و گفت: اجرای آن نیازمند تغییر تعریف قدیمی این برنامه و دیده شدن به صورت یک زنجیره پیوسته تا مزرعه، در مزرعه و پس از مزرعه است. یکی از اتفاقات خوب پس از اجرای برنامه اصلاح الگوی کشت، پیش رفتن به سمت اصلاح آمار به عنوان اولین قدم برنامه‌ریزی است، به‌طوری که در تولید با برآورد، اما در بازار با آمار واقعی سر و کار داریم و اصلاح آمار، آمار بهینه و به موقع در مدیریت بخش کشاورزی بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

وی با بیان این نکته که بازخورد کشاورز از بازار به عنوان مرحله چهارم پس از کاشت، داشت و برداشت به کشاورزی اضافه شده است، خاطرنشان کرد: تولید در جغرافیای استان مدیریت می‌شود، اما بازار مرز نمی‌شناسد و یکی از اهدافی که در تدوین برنامه اصلاح الگوی کشت در وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تحقیقات مورد توجه قرار می‌گیرد این است که بیش‌بود و کمبودی را در بازار شاهد نباشیم.

حسنی‌مقدم ابراز کرد: تدوین برنامه اصلاح الگوی کشت درون وزراتخانه است اما اجرای آن فرآیندی بین وزراتخانه‌ای است که در زمان ابلاغ آن، مقام عالی اجرای این برنامه به درستی استاندار دانسته شده‌ و جهاد کشاورزی دبیر اجرای این برنامه در استان‌ها بوده و همکاری استانداری‌ها در اجرای آن امری ضروری و مهم است.

مشاور معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به محصول مهم برنج در کهگیلویه و بویراحمد و تقاضای افزایش سطح آن در برنامه اصلاح الگوی کشت توسط کارگروه استانی، گفت: حلقه آخر وصل به مزرعه نقش بسیار مهمی در زمینه اصلاح سطح کشت خواهند داشت و مزارع برنجی که از آب‌های زیرزمینی استفاده می‌کنند توجیه اقتصادی نداشته و حذف آنها امری اجتناب ناپذیر است.

وی سازماندهی 2000 متخصص در کل کشور، گفتما‌سازی و اصلاح آمار را از جمله دستاوردهای اجرای برنامه اصلاح الگوی کشت طی دو سال اخیر عنوان کرد و گفت: اصلاح الگوی کشت به معنی نظام‌مندی و مدیریت پذیر کردن کشاورز بوده و مباحث اجتماعی و فرهنگ خاص هر استان در این زمینه اثرگذار است. اصلاح الگوی کشت برنامه مادر و تکلیف قانونی وزرات جهاد کشاورزی است. نظرات کمیته استانی و بازدیدها از کهگیلویه و بویراحمد در راستای تغییرات مورد نظر در کارگروه کشوری به بحث و تبادل نظر گذاشته می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت ۷۴۰ گروه جهادی در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
  • اسکان ۳۵ هزار گردشگر در زائر سرا‌های بقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد
  • تحویل ۳ شیء تاریخی به میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد
  • تحویل سه شی تاریخی به میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد
  • ۳۵۰۰۰زائردربقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد میهمان طرح آرامش بهاری
  • افزایش میزان گردشگران خارجی در سال گذشته به بیش از ۵۰ درصد
  • اصلاح الگوی کشت برنج در کهگیلویه و بویراحمد
  • میزان گردشگران خارجی در سال گذشته بیش از ۵۰ درصد افزایش یافت
  • برگزاری مراسم هزار دف در روستای گردشگری پالنگان/ کردستان مقصد ۳.۵ میلیون نفر گردشگر نوروزی
  • برای تبیین حجاب باید اقدام فرهنگی و تبلیغی انجام شود