Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به اینکه در مورد برابری دیه زن و مرد، دیوان عدالت تصمیم گیرنده بوده، گفت: این برابری ایراد‌های شرعی و مالی دارد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عباسعلی کدخدایی شامگاه یکشنبه در اردوگاه سید الشهدا آبعلی طی سخنانی با اشاره به اینکه مخالف هستم که نهاد‌ها رسانه مستقل داشته باشند اظهار داشت: اگر شفاف سازی طوری باشد که فعالیت‌ها به خوبی نشان داده شوند به هیچ رسانه مستقلی نیاز نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کدخدایی با بیان اینکه شورای نگهبان تنها طبق قانون تصمیم می‌گیرد و هیچ گاه در مقابل زور کوتاه نمی‌آید افزود: در خصوص موضوع برابری دیه زن و مرد، دیوان عدالت تصمیم گرفته است که به این موضوع ایراد‌هایی هم از لحاظ شرعی و هم مالی گرفته شده است.

وی در خصوص انتشار رد صلاحیت‌ها گفت: از لحاظ شرعی و چه از لحاظ قانونی اجازه این را نداریم که دلیل رد صلاحیت را منتشر کنیم و تنها می‌توانیم به خود فرد مشکلات را عنوان تا درصدد رفع آن‌ها تلاش شود و در تأیید صلاحیت‌هایی که صورت می‌گیرد نیز افراد برای انتخابات باید از حداقل‌ها برخوردار باشند که گاهی این حداقل‌ها وجود ندارد و رد صلاحیت می‌شوند شورای نگهبان ابزار شایسته سنجی در انتخاب یک نامزد ندارد و باید بدانید که اختیارات این شورا تا چه اندازه است، زیرا شورای نگهبان تنها به اجرای مر قانون توجه دارد.

سخنگوی شورای نگهبان در رابطه با کاندیدا‌های پوششی عنوان داشت: ما فقط می‌توانیم صلاحیت این فرد را از زمان تعیین شده تا زمان تبلیغات بررسی کنیم و اینکه در برخی از انتخابات‌ها یک یا چند کاندیدا به نفع یک کاندید در شب انتخابات کنارگیری می‌کند، شورای نگهبان طبق قانون هیچ کاری نمی‌تواند انجام دهد و با توجه به اینکه قانون انتخابات کشور متعلق به دهه ۶۰ است امیدواریم مجلس شورای اسلامی هر چه سریع‌تر این قانون را اصلاح کند تا ایرادات اینچنینی رفع شود و باید از مجلس سوال شود که چرا اجرا نمی‌شود.

کدخدایی در خصوص فرآیند تأیید یا رد صلاحیت‌ها در شورای نگهبان نیز خاطرنشان کرد: اگر در طول بررسی صلاحیت‌ها تا زمان برگزاری انتخابات و قبل از تأیید اعتبارنامه‌ها، شورای نگهبان به اسناد و مدارکی دست یافت که صلاحیت فرد مخدوش است باید ورود کند؛ البته شورای نگهبان صلاحیت افراد را در همان دوره بررسی می‌کند و در دوره‌های آینده نیز دوباره نیاز به ثبت‌نام و بررسی صلاحیت وجود دارد که ممکن است در این دوره مدارکی به دست شورا برسد که دیگر فرد صلاحیت تأیید نداشته باشد.

کدخدایی در خصوص مدرک تحصیلی کاندیدا‌ها به خصوص نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در بحث مدرک تحصیلی کاندیدا به خصوص نمایندگان مجلس شورای اسلامی، تنها می‌توانیم به استعلام وزارت علوم بسنده کنیم و وزارت‌خانه مدرک‌های تحصیلی را تأیید یا رد می‌کند و ما هیچ نقشی نداریم که یکی از ایراد‌های قانون انتخابات کشور در همین خصوص است در صورت تأییدنشدن و معتبر نبودن مدرک تحصیلی توسط وزارت علوم، قطعاً آرا ابطال خواهد شد و این مهم اتفاق افتاده است.

وی با بیان اینکه طرح تابعیت فرزندی با مادر ایرانی مشکلات امنیتی و اجرایی دارد اظهار داشت: نمایندگان در گام اول بحث‌های کارشناسی را حذف کردند چرا که ما در بحث تابعیت به مسائل امنیتی خیلی توجه داریم که متأسفانه این مورد نیز حذف شده بود که ایراد‌هایی به این قانون گرفته شد که اخیراً رفع شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کدخدایی برابری دیه زن و مرد دیوان عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۱۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ روز مانده تا دومین مرحله انتخابات مجلس دوازدهم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، در تقویم اعلام شده برای کلیات برنامه زمان‌بندی مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از امروز تا حداکثر دو هفته قبل از شروع تبلیغات، برای اطلاع رسانی فهرست امکانات، تسهیلات و برنامه زمانبندی، هزینه استفاده از آنها و نحوه مراجعه نامزد‌ها توسط هیأت بررسی تبلیغات استان فرصت تعیین شده است.
برنامه وزارت کشور این است که انتخابات هشت حوزه به صورت تمام الکترونیک برگزار شود و در حوزه‌هایی که تک نماینده است، انتخابات به شکل غیرالکترونیک خواهد بود.
بر اساس پیشنهاد وزارت کشور و تایید شورای نگهبان، مرحله دوم انتخابات در هشت حوزه «تبریز»، «تهران»، «آبادان»، «شیراز»، «کرمانشاه»، «خرم‌آباد و چگنی»، «قائم شهر» و «ملایر» به صورت تمام مکانیزه یا تمام الکترونیک برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ۲۲ روز مانده تا دومین مرحله انتخابات مجلس دوازدهم
  • پریدر استعفایش را پس گرفت و نیامد/ ثبت نام ۱۵ کاندیدا برای ریاست شطرنج
  • مهارت‌آموزی مشکل مدرک‌گرایی و بیکاری را حل می‌کند
  • رییس کمیسیون حقوقی مجلس: ایرادات لایحه حجاب را برطرف کردیم، ببینیم شورای نگهبان چه کار می‌کند/ طرح نور نیروی انتظامی جدا از قانون مجلس است
  • دانشگاه شاهد نیروی حفاظت فیزیکی جذب می‌کند
  • واکنش اسبقیان به ادعای وزیر اقتصاد در مورد مسائل مالی فدراسیون فوتبال+فیلم
  • برپایی دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستان میانه در ۲۱ اردیبهشت
  • مصوبات جلسه علنی سه شنبه مجلس
  • فردا؛ برگزاری انتخابات فدراسیون ترای اتلون با ۹ کاندیدا
  • اولویت مجلس دوازدهم معیشت و اقتصاد خواهد بود