Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ سعید هاشم‌زاده با بیان اینکه در حال حاضر 169 بیمارستان در کشور مجوز پذیرش بیماران خارجی را دارند، اظهار کرد: در سال گذشته 70 هزار بیمار خارجی در بیمارستان‌های مختلف کشور بستری شدند که از این تعداد 90 درصد آن اتباع کشورهای افغانستان، عراق، آذربایجان، کویت، عمان بحرین و کشورهای دیگر حوزه خلیج فارس بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پذیرش بیماران خارجی سال گذشته نسبت به سال 96 حدود 1.5 برابر افزایش داشته است، افزود: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده و بازاریابی پرشکی این آمار در سال جاری 2 برابر بیشتر می‌شود.

رییس اداره گردشکری سلامت وزارت بهداشت با اشاره به ظرفیت‌های سبزوار برای پذیرش بیماران بین‌الملل، بیان کرد: بیمارستان حشمتیه سبزوار دارای ظرفیت و پتانسیل‌های لازم برای پذیرش بیماران بین‌الملل است که در حوزه‌هایی شامل نیروی انسانی متخصص جراحی زیبایی و پلاستیک، جراحی  قلب و آنژیوگرافی، زنان و زایمان و درمان ناباروری تجهیزات و امکانات پزشکی مشکلی وجود ندارد.

هاشم‌زاده افزود: بیش از 17 هزار بیمار بین‌الملل طی سه ماه نخست در سال جاری در بیمارستان‌های کشور بستری شده‌اند که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد چشم‌گیری داشته است.

استفاده از امکانات و ظرفیت های موجود در جذب گردشگران خارجی در حوزه سلامت

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه خوشبختانه زیرساخت‌های بخش سلامت با همکاری فرماندار سبزوار و رییس دانشگاه علوم پزشکی فراهم شده است، گفت: زیرساخت‌های بخش سلامت شامل پزشکان متخصص، بیمارستان‌های مجهز و امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در سبزوار وجود دارد.

مهندس رمضانعلی سبحانی‌فر وجود اورژانس هوایی، شیمی درمانی و جراحی قلب باز را یکی از شاخص‌ترین امکانات سبزوار دانست و افزود: در بحث گردشگری سلامت در داخل کشور سالانه تعداد زیادی از بیماران از استان‌های همجوار به این شهرستان مراجعه می‌کنند و توانمندی و ظرفیت‌های بخش سلامت به خوبی وجود دارد، بنابراین تمامی امکانات بهداشتی و درمانی نباید تنها در مشهد باشد.

وی با اشاره به فعالیت مجتمع داروسازی طاها سبزوار، ادامه داد: هم‌اکنون دو محصول این مجتمع به تولید رسیده و در حال توسعه در بخش‌های مختلف است.

نماینده مردم سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن، ششتمد و روداب در مجلس شورای اسلامی، سبزوار را یکی از قطب تولید گیاهان دارویی در کشور دانست و بیان کرد: این شهرستان به عنوان یکی از 9 قطب تولید گیاهان دارویی در کشور شناخته شده، با توجه به شرایط اقلیمی و آب و هوایی به دنبال جذب سرمایه‌گذاران در بخش تولید گیاهان دارویی هستیم.

سبحانی‌فر تصریح کرد: مجوز ایجاد مرکز تحقیقات گیاهان دارویی در سبزوار از سوی معاونت علمی ریاست جمهوری صادر شده است.

نماینده مردم سبزوارسبحانی‌فر با اشاره به دسترسی به افغانستان و ترکمنستان و قرارگیری در مسیر زائران امام رضا (ع)، افزود: باتوجه به ظرفیت موجود و شرایط اقلیمی و جغرافیایی که وجود دارد سبزوار هم باید به عنوان یکی از مقاصد گردشگری در کنار مشهد معرفی شود.

وی تاکید کرد: با یک نگاه بلند بتوانیم از این ظرفیت‌های استفاده کنیم، امروز یکی از موضوعات مهم در درآمدزایی دانشگاه علوم پزشکی و برای کمک به درآمد دانشگاه در بخش سلامت باید به جذب گردشگران خارجی در حوزه سلامت توجه شود.

سبزوار دومین قطب دانشگاهی در شرق کشور

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار نیز در ادامه گفت: با کسب مجوزهای لازم اجازه پذیرش بیماران خارجی در بیمارستان تخصصی و فوق‌تخصصی حشمتیه این شهرستان فراهم شد.

محمد نعمت‌شاهی افزود: دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با دریافت مجوز کد آی. پی. دی در ماه جاری صلاحیت پذیرش توریست سلامت و جواز پذیرش بیماران خارجی را دریافت کرده است.

وی تاکید کرد: این دانشگاه در بخش‌های آنژیوگرافی، جراحی قلب باز، اسکن هسته‌ای، رادیوتراپی، نازایی، شیمی درمانی و بازتوانی قلب پس از مشهد دومین قطب دانشگاهی شرق کشور است

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیمارستان رشد سلامت گردشگری وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۲۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران

بر اساس یک مطالعه جدید که توسط گروهی از پژوهشگران آمریکایی و ژاپنی انجام شده است، احتمال مرگ و یا بستری مجدد در بیمارستان در بیمارانی که توسط یک پزشک زن تحت درمان قرار می‌گیرند، کمتر از بیمارانی است که توسط یک پزشک مرد درمان می‌شوند.
  

پژوهشگران می‌گویند جنسیت پزشک می‌تواند تأثیر نگران کننده‌ای بر تشخیص بیماری‌ها و درمان بیماران داشته باشد.

به گزارش ایسنا، همچنین به گفته پژوهشگران، اگر بیمار هم زن باشد، این تفاوت حتی بیشتر می‌شود، به خصوص زمانی که شدت بیماری زیاد است.

در حالی که این مطالعه عمیقاً به دلایل نابرابری نمی‌پردازد، از تحقیقات قبلی که به نتایج مشابهی رسیده بودند، پشتیبانی می‌کند.

یوسوکه تسوگاوا دانشمند سیاست سلامت در دانشگاه کالیفرنیا لس‌آنجلس (UCLA) می‌گوید: آنچه که یافته‌های ما نشان می‌دهد این است که پزشکان زن و مرد به طور متفاوتی طبابت می‌کنند و این تفاوت‌ها تأثیر معناداری بر نتایج سلامتی بیماران دارد.

این تیم داده‌های پزشکی موجود در ایالات متحده را تجزیه و تحلیل کرد که شامل اطلاعات ۴۵۸ هزار و ۱۰۸ بیمار زن و ۳۱۸ هزار و ۸۱۹ بیمار مرد بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ بود که در بیمارستان بستری شده‌اند. همه بیماران بالای ۶۵ سال سن داشتند و کمتر از یک سوم بیماران زن و مرد توسط پزشکان زن ویزیت شده بودند.

سپس این اطلاعات با نرخ مرگ و میر ۳۰ روزه (از تاریخ پذیرش) و نرخ بستری مجدد ۳۰ روزه (از تاریخ ترخیص) مقایسه شد و در هر دو مورد، پزشکان زن به نتایج بهتری دست یافته بودند.

البته این تفاوت‌ها علت و معلول مستقیم را نشان نمی‌دهند و خیلی هم فاحش نبودند. مثلاً نرخ مرگ و میر تعدیل شده ۸.۱۵ درصد برای بیماران زن درمان شده توسط پزشکان زن در مقابل ۸.۳۸ درصد برای بیماران زن درمان شده توسط پزشکان مرد است که یک مرگ به ازای هر ۴۱۷ بستری شدن در بیمارستان را نشان می‌دهد.

تسوگاوا می‌گوید: درک بهتر از این موضوع می‌تواند منجر به توسعه مداخلاتی شود که به طور مؤثر مراقبت از بیماران را بهبود می‌بخشد.

وی افزود: توجه به این نکته حائز اهمیت است که پزشکان زن مراقبت‌های باکیفیت‌تری ارائه می‌کنند و بنابراین نفع وجود تعداد بیشتری از پزشکان زن از دیدگاه اجتماعی به بیماران می‌رسد.

نویسندگان این مطالعه می‌گویند دلایل متعددی می‌تواند پشت این اختلافات آماری باشد که قبلاً در سناریو‌های مختلف پزشکی مشاهده شده‌اند. به گفته آنها، ممکن است پزشکان زن بهتر با بیماران زن ارتباط برقرار می‌کنند یا اینکه پزشکان مرد بیشتر احتمال دارد که شدت شرایطی که بیماران زن تجربه می‌کنند را دست کم بگیرند.

تیم تحقیقاتی پیشنهاد می‌کند که ممکن است خجالت و ناراحتی کمتری بین پزشکان زن و بیماران زن وجود داشته باشد، به این معنی که صداقت بیشتری در مورد شرایط خاص و تشخیص و درمان وجود دارد.

پژوهشگران می‌خواهند کار‌های بیشتری برای بهبود نتایج مطالعه تنوع جنسی در محیط‌های بیمارستانی انجام شود و مطمئن شوند که کیفیت مراقبت بدون توجه به زن یا مرد بودن بیماران یا پزشکان یکسان خواهد بود. به همین دلیل مطالعات بیشتری مورد نیاز است تا دریابیم که چرا این تفاوت‌ها وجود دارند.

تسوگاوا می‌گوید: تحقیقات بیشتر در مورد مکانیسم‌های زمینه‌ای که جنسیت پزشک را با پیامد‌های روی داده برای بیمار مرتبط می‌کند و اینکه چرا مزایای دریافت درمان از پزشکان زن برای بیماران زن بیشتر است، پتانسیل بهبود نتایج بیماران را در کل دارد.

این پژوهش در مجله Annals of Internal Medicine منتشر شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نتایج حاصل از اجرای برنامه پزشک خانواده را منتشر کنید/چرا طرح پزشک خانواده شکست خورد؟ انجمن روانپزشکان: 20 درصد افراد جامعه دچار اختلالات روانی هستند

دیگر خبرها

  • پادشاه عربستان به بیمارستان رفت
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • پادشاه عربستان بستری شد
  • اضافه شدن سه بیمار دیگر به جمعیت بیماران سرطانی در استان
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • کمک یک میلیارد ریالی خیّر سلامت به بیمارستان شهید بهشتی سبزوار
  • قدردانی از خانواده خیر سلامت در بیمارستان واسعی سبزوار
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران