Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-25@22:30:48 GMT

 کیلید نرم افزار ارزیابی قیمت ملک

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۹۳۱۰۰

 کیلید نرم افزار ارزیابی قیمت ملک

ورود تکنولوژی به زندگی و انجام برخی از مهم‌ترین فعالیت‌های روزمره توسط اپلیکیشن و سایت‌های مختلف، اکثر افراد به‌خصوص ساکنان کلانشهرها را به استفاده از آن‌ها وابسته کرده است. از آنجا که مسکن هم نیازی اساسی در هرخانواده‌ای به شمار می‌رود، نیازی مبرم محسوب شده و جابجایی  محل سکونت از آن دست دغدغه‌ها است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلایل زیادی برای جابجایی محل سکونت وجود دارد، ولی در این بازه زمانی که در رکود اقتصادی به سر می‌بریم، افزایش قیمت‌ها یکی از مهم‌ترین عوامل تعویض خانه و تعویض آن به متراژ کوچک‌تر و حتی کوچ اجباری به منطقه‌های ارزان تر و یا حتی شهرهای دیگر به شمار می‌رود.

از این رو سامانه‌های مشاورین املاک که به عنوان یک پایگاه جمع آوری اطلاعات خانه‌های آماده عرضه، با مشاورین و آژانس‌های املاک همکاری می‌کنند، توانستند بهترین امکانات را در بسترهای مختلف، جهت بازدید مجازی و اطلاع از کلیه جزئیات خانه‌ها به همراه قیمت آن‌ها فراهم کنند و اطلاعات کاملی که تا پیش از این باید از زبان مشاورین املاک شنیده می‌شد را با جستجو در سامانه‌های مشاورین املاک رویت کرد.

این امر نه تنها به کاهش رفت‌وآمد درشهری همچون تهران کمک شایانی می‌کند، بلکه دید بازتری برای انتخاب خانه مناسب که با بودجه متقاضیان تناسب داشته باشد به آن‌ها ارائه می‌دهد.

همچنین این اطلاعات نقطه عطفی برای سیاست‌گذاران و متولیان بخش مسکن به شمارمی‌رود تا با تحلیل آنها تصمیمات و سیاست‌گذاری‌های آتی خود را برای بخش‌های مختلف شهر با دیدی باز انجام دهند.

وجه تمایز «کیلید»

تفاوتی که میان این سامانه‌ها و سایت‌ها وجود دارد، افق پیش روی آن‌ها برای خدمت‌رسانی است. سامانه «کیلید» با جدیدترین تکنولوژی روز اروپا نرم‌افزار ارزیابی قیمت ملک را با کمترین ضریب خطا در اختیار دارد و در دسترس عموم قرار داده است. آمارها نشان می‌دهد این نرم‌افزار ارزیابی قیمت ملک به عنوان یکی از به‌روزترین و دقیق‌ترین سامانه‌های فعال در حوزه املاک شناخته می‌شود.

نرم افزار ارزیابی قیمت ملک سامانه هوشمند کیلید با بهره‌گیری از اطلاعات سامانه ثبت معاملات بازار املاک وزارت راه و شهرسازی که با عنوان «سابا» در دسترس همگان است، آنها را دریافت و توسط هوش مصنوعی تحلیل می‌کند و خروجی آن را دسته بندی شده، با جزئیات دردسترس کاربران قرار می‌دهد.

نرم افزار ارزیابی قیمت ملک موجود در سامانه کیلید صرفا قیمت ثبت شده توسط مشاور یا مالک خانه نیست بلکه برآوردی است که با پیچیده‌ترین محاسبات ریاضی محاسبه می‌شود و این امر تفاوت بسیار زیادی با سایر سایت‌ها و اپلیکیشن‌های موجود دارد. تفاوت ملموس این است که قیمت‌های ارائه شده توسط کیلید جلوی سوداگری در بازار را می‌گیرد و از ایجاد حباب در بازار مسکن جلوگیری می‌کند.

این نرم‌افزار ارزیابی قیمت ملک از طریق وب سایت و اپلیکیشن در دسترس است و می‌توان آن را از مراجع رسمی فروش و واگذاری نرم‌افزار برای اندروید وios دریافت کرد. یکی دیگر از تفاوت‌های کیلید با سایر رقبایش در توسعه فعالیت خود و به‌روزرسانی مداوم آن است. به عنوان مثال سیستم AR را کیلید برای اولین بار بین نرم‌افزارهای ارزیابی ملک راه اندازی کرد. AR این قابلیت را دارد تا از طریق دوربین گوشی همراه، خانه‌هایی که برای خرید، فروش و یا رهن و اجاره به مشاورین املاک سپرده شده است را نشان دهد.

خرید آپارتمان در پونک

برای خرید آپارتمان در پونک دیگر لازم نیست به غرب شهر شلوغی همچون تهران رفت و با تمام آژانس‌های املاک گفت‌وگو کرد.  تنها کافی است با وارد شدن به یکی از درگاه‌های کیلید که با جستجوی kilid.com به راحتی می‌توانید آن‌ها را مشاهده کرد، منطقه پونک را انتخاب کرده و تمام فایل‌های بارگذاری شده برای خرید آپارتمان در پونک را مشاهده کرد.

خرید آپارتمان در پونک انتخابی بسیار خوب به شمار می‌رود. زیرا پونک یکی از محله‌های مناسب تهران شناخته می‌شود. خانواده‌های زیادی دوست دارند در این منطقه که به واسطه نزدیکی به کوه‌های اطراف تهران و محله فرحزاد، آب و هوای بسیارخوبی دارد، سکونت داشته باشند.

برای خرید آپارتمان در پونک تا تیر 98 باید آمادگی پرداخت مبلغی در حدود متری 18 میلیون تومان را داشت. این مبلغی است که ارزیابی قیمت ملک کیلید طبق میانگین معاملات اخیر، سن بنا، نوع ساخت، امکانات ساختمان و سایر شاخصه‌های با اهمیت ارائه داده است و طبق تحقیقات میدانی کاملا صحیح بوده است.

گفتنی است دلایل بیشتری وجود دارد تا خرید آپارتمان در پونک نسبت به مناطق دیگر همتراز  قیمتی ترجیح داده شود. عواملی همچون دسترسی راحت به مراکز خرید معروفی همچون بوستان و تیراژه، نزدیکی به باغچه‌ها و سفره خانه‌های فرحزاد، بوستان بزرگ نهج البلاغه و ... از جمله مزیت‌های محله پونک و رونق خرید آپارتمان در پونک هستند.

همچنین دسترسی آسان به حمل‌ونقل عمومی همچون اتوبوس‌های تندرو که خیابان اشرفی اصفهانی را طی می‌کند و از پایین پونک تا بالا را تحت پوشش قرار می‌دهد، از مزیت‌های این منطقه به شمار می‌رود. اتوبان همت از جنوب، نیایش از شمال، بزرگراه یادگار امام از سمت شرق و اشرفی اصفهانی از غرب این منطقه را احاطه کرده است که دسترسی به این منطقه از طریق اتوبان تسهیل را کرده است.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۳۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ دیوار به وزارت راه و شهرسازی: به جای تهدید به تعهدات‌تان عمل کنید

مدیرعامل دیوار در واکنش به انتشار خبری با عنوان «هشدار وزارت راه و شهرسازی مبنی بر مسدود شدن بخش املاک دیوار و شیپور»،‌ با اشاره به سابقه این ماجرا گفت: دیوار از ۱۸ مهر ۱۴۰۲ به سامانه املاک و اسکان وصل شده است و در فرآیند ثبت آگهی، هر کاربری که بخواهد آگهی ملک منتشر کند امکان استفاده از این سامانه و دریافت نشان تطبیق کد ملی با کد پستی را دارد. به گفته اشکان آرمندهی، اما مشکل این است که دوستان وزارت راه و شهرسازی چندین ماه است روی یک موضوع سلیقه‌ای درباره محل قرار گرفتن دکمه ورود به این سامانه بدون در نظر گرفتن استانداردهای طراحی رابط کاربری متوقف شده‌اند.

به گفته مدیرعامل دیوار، در جلسه‌ای که ۱۱ شهریور ۱۴۰۲ با حضور وزیر محترم ارتباطات برگزار شد برای پلتفرم‌ها این تعهد - ایجاد درگاه اتصال به سامانه املاک و اسکان - تعیین شد و ما در کوتاه‌ترین زمان ممکن به تعهدمان عمل کردیم. در همین جلسه برای وزارت راه و شهرسازی هم تعهداتی تعیین شد که تاکنون به آن عمل نشده است، از جمله تعهدات وزارتخانه این بود که اگر شخصی غیر از مالک، قصد آگهی ملکی را داشت تنها در صورتی مجاز به انتشار آگهی است که کد ملی و شماره موبایل مالک را هنگام ثبت آگهی در سکو وارد کند و پس از تایید مالک اجازه انتشار آگهی داده شود. پیاده‌سازی این موضوع از وظایف وزارت راه و شهرسازی است ولی تاکنون برای مشخص کردن این فرآیند هیچ اقدامی نشده است. تعجب می‌کنم از موضع دوستان وزارت راه و شهرسازی که صرفا روی مساله مسدودسازی تاکید می‌کنند. ما ۷ ماه است به تعهدات‌مان عمل کردیم و هر کاربری در فرآیند ثبت آگهی ملک هم می‌تواند درگاه اتصال به سامانه املاک و اسکان را ببیند.

مدیرعامل دیوار همچنین با اشاره به ایرادات فنی وب سرویس سامانه املاک و اسکان نیز می‌گوید: ما در بهمن ۱۴۰۲ و پس از گذشت ۴ ماه از اضافه شدن درگاه این سامانه به دیوار، پس از جلساتی که با مسئولان وزارت راه داشتیم، طی نامه‌ای به رئیس کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال، تعدادی از ایرادات سامانه را اعلام کرده و درخواست اصلاح آن‌ها را داشته‌ایم. تاخیر در پاسخگویی، نرخ پایین تایید به درخواست‌های ارسالی (تنها ۱۰ درصد)، معیارهای اشتباه برای احراز هویت مانند اینکه کاربر می‌تواند با استفاده از کدپستی یک ملک نامرتبط، آگهی خود را احراز کند از جمله ایرادات این سامانه است، اما تاکنون اقدامی برای حل این مسائل انجام نشده است.

 

آرمندهی در بخش دیگری از صحبت‌های خود می‌گوید: ما البته به این وضعیت تکراری عادت کرده‌ایم، چون از سال ۹۸ دستگاه‌هایی که در انجام وظایف خود کم‌کاری می‌کنند هر سال در همین فصل که پیک جابه‌جایی مستاجران است، به دلیل انتقادات و نارضایتی‌ها صرفا می‌خواهند تقصیر را به گردن پلتفرم‌ها بیندازند، چند سال می‌گفتند قیمت‌ها از روی سایت برداشته شود، یک سال حکم به تعلیق دادند و حالا هم از مسدودسازی می‌گویند.

 

مدیرعامل دیوار گفت: ما حتی فهرستی از کسانی را که به صورت هدفمند آگهی‌های غیرواقعی در بخش املاک منتشر کرده‌اند آماده کرده و به دلیل تضییع حقوق و اتلاف وقت کاربران‌‌مان، فرآیند شکایت قضایی از آن‌ها را هم شروع کرده‌ایم. چون این موضوع جزو دغدغه‌های اصلی دیوار برای افزایش کیفیت آگهی‌هاست.

 

 آرمندهی در پایان تاکید کرد: ما همچنین برای احراز هویت کاربران آگهی‌گذار ملک، در تاریخ ۱۰ آذر ۱۴۰۲ یک سامانه دیگر به اسم ونیفای را نیز فعال کرده‌ایم. جلوگیری از انتشار آگهی‌های غیرواقعی از اهداف و برنامه‌های اصلی ما در دیوار است و از هر اقدامی که در زمینه رسیدن به این هدف موثر باشد استقبال کرده و برای اجرای آن آماده همکاری و تعامل هستیم.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: هشدار وزارت راه : مسدود شدن بخش املاک دیوار و شیپور

دیگر خبرها

  • تشدید نظارت برفعالیت مشاوران معاملات املاک در مشهد
  • مستاجران ؛بازنده بازی قیمت‌سازی
  • ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره در انتطار مصوبه مجلس
  • بلیط فروشی بازی تراکتور و ذوب‌آهن آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com
  • سکو‌های انتشار آگهی املاک ساماندهی می‌شوند
  • مدل جدید خرید و فروش مسکن از خرداد ماه
  • آخرین اخبار از بارگذاری مدارک آزمون‌ آموزگاری ۱۴۰۳+ زمان اعلام نتایج نهایی آزمون
  • آغاز خرید و فروش مسکن از خرداد امسال در سامانه خودنویس
  • فعالیت برخط سامانه اجاره بها در مشهد
  • پاسخ دیوار به وزارت راه و شهرسازی: به جای تهدید به تعهدات‌تان عمل کنید