Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@09:56:22 GMT

رمز پیروزی و استقامت، دشمن‌شناسی است

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۹۳۲۵۴

رمز پیروزی و استقامت، دشمن‌شناسی است

مدیر موسسه طلیعه ظهور با بیان اینکه رمز پیروزی و استقامت دشمن شناسی است، اظهار کرد: دشمنان به هیچ عنوان نمی‌خواهند شاهد قرار و استقرار جامعه اسلامی حتی در سطح پایین باشند .
به گزارش ایسنا - منطقه چهارمحال و بختیاری- حجت‌الاسلام ‌والمسلمین محمدباقر حیدری کاشانی، شب گذشته ۳۰ تیرماه در بیست‌وششمین دوره طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبهه‌زدایی دینی که با موضوع بیانیه گام دوم انقلاب در مهدیه مصلی شهرکرد برپا شد، اظهار کرد: خداوند در قرآن کریم به جامعه ایمانی دستور می‌دهد تا همه توان خود را در جنگ با دشمنان خدا و قرآن که درواقع دشمنان خودشان نیز هستند بکار گیرند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این جمله دو نکته دارد یکی اینکه تا جایی که توان دارید تلاش کنید و نکته دوم اینکه این تلاش را تا جایی ادامه دهید که دشمنان خدا از شما در قلبشان احساس ترس و وحشت داشته باشند که این رفتار دستور خداوند به جامعه ایمانی است و شرط رسیدن به عزت، قوت و برکت عمل به این دستور است .
کارشناس مهدویت تصریح کرد: امام خمینی (ره) تربیت شده مکتب قرآن و اهل بیت است که با جهت‌گیری‌های قرآنی رهبری و سکان داری جامعه دینی را آغاز کردند، همچنین قوت جامعه ایمانی را چنان تقویت کردند که از توانمندی‌های نظامی ما به دل و قلب دشمن وحشت بیفتد .
حجت‌الاسلام حیدری کاشانی ادامه داد: مقام معظم رهبری نیز این ریل‌گذاری امام را بسیار پرشتاب‌تر و قوی‌تر ادامه دادند و اکنون باید دقت شود در مسیر توانمندسازی به جامعه‌ اسلامی که قرار است زمینه ساز ظهور امام مهدی شود چه حرکت پرتوانی را طی کرده‌ایم .
وی تاکید کرد: گام اول انقلاب شرط شکران نعمت است یعنی هر کس با هر هنری که دارد باید از نعمات الهی از جمله نعمت داشتن حکومت اسلامی شیعه مستقل را شکر کند .
مدیر موسسه طلیعه ظهور ادامه افزود: به یمن وجود انقلاب، فرهنگ تشیع برای اولین بار در کشور ایجاد شده است و باید توجه شود که در دوران حکومت کدام پادشاه گذشته حکومت قرآن، عترت و فرهنگ تشیع اجرا شده است؟ ایجاد چنین حکومتی هزینه‌های گزافی دارد که ملت ایران با ضعامت امام خمینی (ره) این هزینه را به جان خرید، حکومت شاهنشاهی را در هم شکست و فرهنگ تشیع در کشور صاحب خانه شد .
حجت‌الاسلام حیدری کاشانی با بیان اینکه رمز پیروزی و استقامت دشمن شناسی است، اظهار کرد: دشمنان به هیچ عنوان نمی‌خواهند شاهد قرار و استقرار جامعه اسلامی حتی در سطح پایین باشند در همین جهت جنگ هشت ساله را به کشور تحمیل کردند اما ملت ایران با دست خالی نگذاشتند حتی یک وجب از خاک کشور اشغال شود .
مدیر موسسه طلیعه ظهور به حکومت احمد شاه قاجار اشاره کرد و گفت: زمانی که رهبر جامعه طبق ملاک‌های قرآن و عترت انتخاب نشود، پیرو مکتب حسینی نباشد و از صلابت و شجاعت حسینی برخوردار نباشد کار کشور تمام است مانند یک صد سال گذشته که تمام اراضی موجود ایران به اشغال شوروی و بریتانیای کبیر درآمده بود .
این کارشناس مذهبی ادامه داد: شیعه در هر عصری دشمن‌شناس و دشمن‌ستیز است و یک لحظه حتی به قیمت تکه تکه شدنش از وظیفه‌اش عقب نشینی نمی‌کند .
حجت‌الاسلام حیدری کاشانی به خباثت‌های دولت انگلیس اشاره کرد و گفت: کشور انگلیس قتل‌عام خاموشی را به کشور تحمیل کرد که طبق تخمین تاریخ‌نگارانه خارجی جمعیت ۴ تا ۹ میلیون نفر از جمعیت ۲۰ میلیونی ایران با این نقشه قحطی نان قتل‌عام شدند که فیلم سینمایی «یتیم‌خانه» مصداق همین نقشه خبیث است، لذا خیلی‌ها معتقدند باید روزی را به نام انزجار ملت ایران در مقابل انگلیس نام‌گذاری کرد .
وی گفت: همه ما مدیون قطره قطره خون شهدای مدافع حرم در هر کشوریاعم از افغانستان، پاکستان و... هستیم و امروزه از ۷۰ کشور جهان شهید مدافع حرم در پای مکتب ولایت داریم .
حجت‌الاسلام حیدری کاشانی به تأکید مقام معظم رهبری در گسترش«جامعة‌المصطفی» در سوریه اشاره کرد و افزود: جامعة المصطفی بزرگترین دانشگاه حوزه شیعی تمام عیار انقلابی در جهان است، حوزه علمیه نجف از تربیت طلبه انقلابی مهدوی ناتوان است و علم و حکمت الهی در این حوزه جامعة‌المصطفی تدریس می‌شود نه در حوزه نجف، امروز در ۱۲۰ کشور جهان طلبه تربیت می‌شوند اما چند نفر مانند شیخ زکزاکی رهبر ۱۴ میلیون شیعه نیجریه تربیت شده است؟ یک طلبه تربیت شده جامعة ‌المصطفی دکتر زکزاکی است .
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری می‌‌فرمایند: «من یک انقلابی‌ام» که اگر دقیق به این جمله نگاه کنیم یعنی من یک مهدوی‌ام، من یک حسینی‌ام، لذا برای ادامه راه به این‌گونه تربیت‌ها در جامعه نیاز داریم .
کارشناس مهدویت اظهار کرد: رمز قوت، عظمت و موفقیت ما انرژی هسته‌ای نیست بلکه انرژی هستی واقعی ما در تربیت نیروهای عاشورایی در سطح ایران و جهان است .
مدیر موسسه طلیعه ظهور گفت: جمهوری اسلامی موشک‌های نقطه زن برای نابود کردن وجب به وجب خاک اسرائیل دارد که این موفقیت ثمره هفت سال دفاع جانانه در سوریه و هشت سال جنگ تحمیلی است که اسرائیل اصلی‌ترین دشمن قرآن گروگان ایران اسلامی است . Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:12.0pt; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:0in; mso-para-margin-left:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; line-height:150%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"B Titr"; font-weight:bold;}
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال انرژی هسته ای ایران و جهان جمهوری اسلامی شیعه مقام معظم رهبری قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۳۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات برگزاری جشنواره اقوام تشریح شد/ نمایش انسجام ملی در سینما

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نشست خبری اولین جشنواره فیلم اقوام ایرانی امروز سوم اردیبهشت با حضور برخی مدیران این جشنواره در بنیاد ایران شناسی برگزار شد.

در ابتدای نشست نیز از پوستر جشنواره با طراحی حمیدرضا بیدقی رونمایی شد.

در ادامه مهدی حیدری مدیر جشنواره ملی فیلم اقوام در سخنانی بیان کرد: جشنواره فیلم اقوام ایرانی نزدیک به یک سال است که توانسته موافقت اصولی خود را از سازمان سینمایی دریافت کند. این جشنواره قرار بود در تبریز باشد اما بنا به مصلحت هایی قرار شد دوره اول آن در تهران برگزار شود. حضور بنیاد ایران شناسی می تواند به اهداف و آرمان های جشنواره کمک کند.

وی ادامه داد: امیدواریم جشنواره در سال های بعد در مناطق قوم نشین کشورمان رقم بخورد. امروز جای کمال تبریزی دبیر جشنواره در کنار ما خالی است. او حدود یک سال است که با جشنواره همکاری دارد و همراهی های خوبی با ما داشته است. اسم او برای دیده شدن جشنواره خیلی به ما کمک کرد.

حضور کم‌رنگ کمال تبریزی در جشنواره به دلیل مشغله کاری

حیدری یادآور شد: با توجه به اینکه امروز آقای تبریزی مشغول ساخت سریال است حضورش به عنوان دبیر در جشنواره کمتر خواهد شد. او در طول این مدت همکاری بسیار خوبی با ما داشت. طبیعتا وقتی فردی می پذیرد که دبیر باشد ملزم به حضور فیزیکی در کنار جشنواره است. آقای تبریزی گفت در کنار جشنواره است اما شاید به عنوان دبیر حضورش کمرنگ‌تر باشد. امیدواریم اتفاقات خوبی برای جشنواره رقم بخورد.

حیدری اضافه کرد: برای اولین بار جشنواره ای که موضوعی است در مکانی مرتبط یعنی در خود بنیاد ایران شناسی برگزار می شود و اختتامیه جشنواره نیز در تالار وحدت خواهد بود.

محمدحسین رجبی دوانی مدیر بنیاد ایران شناسی و رییس شورای سیاست گذاری جشنواره نیز در سخنانی عنوان کرد: وحدت اقوام ایرانی برای بنیاد ایران شناسی یکی از آرمان های بزرگ است و هرآنچه وحدت را تقویت و نقشه دشمنان را بر آب کند مورد حمایت بنیاد است.

وی ادامه داد: جشنواره هم در این راستا قدم برمی دارد. وقتی دوستان در موسسه فصل هنر پیشنهاد کردند که این جشنواره با حمایت بنیاد برگزار شود استقبال کردیم. امیدوارم این جشنواره آغازی بر حضور هرچه بیشتر سینما در راستای تقویت وحدت ملی باشد.

رییس شورای سیاست گذاری جشنواره درباره تغییر مکان این رویداد از تبریز به تهران نیز عنوان کرد: ابتدا قرار بود جشنواره در تبریز برگزار شود و بنیاد ایران شناسی هم در تبریز نمایندگی داشت اما گفتیم در تهران امکان اطلاع رسانی بهتری برای خبرنگاران وجود دارد.

نمایش زیبایی ها برای بیان انسجام ملی در سینما

وی درباره سیاستگذاری های جشنواره تصریح کرد: تنوع اقوام ایرانی باعث شده آداب و رسوم و ویژگی های خاص مناطق ایران مختلف باشد و هدف ما این بود این زیبایی ها و ارزش ها بهتر ترسیم شود.
مشکلات در هر عرصه‌ای کم نبوده است و این مشکلات در عرصه سینما به تصویر کشیده شده اند اما نمایش زیبایی هایی را که بیانگر انسجام ملی باشد در عرصه سینما تاکنون نداشته ایم.

در ادامه حیدری در سخنانی درباره برگزاری جشنواره برای اقوام عنوان کرد: این جشنواره به اسم اقوام برای اولین بار با موضوع اتحاد قومیت ها شکل می گیرد از این رو نیازمند دیده شدن و استمرار است. من اطمینان دارم این جشنواره در آینده به یکی از جشنواره های معتبر تبدیل می شود.

وی درباره جزییات جشنواره نیز گفت: ۱۰۰۰ اثر برای جشنواره ارسال شده که در سه بخش داستانی، مستند و سینمایی پذیرای آثار خواهد بود. در بخش سینمایی ۱۶ اثر، در بخش داستانی و فیلم کوتاه ۶۵ اثر و در بخش مستند نیز ۶۵ اثر به بخش اصلی جشنواره راه پیدا کرده اند. در کنار این ها بخش دیگری داریم که در آن ۱۲ نماهنگ و ۱۳ پویانمایی عرضه می شود. همچنین بخش فیلمنامه هم بعدا اضافه شد که ۴۰ اثر به بخش اصلی آن راه پیدا کرد.

حیدری در پاسخ به سوالی درباره نبودن کمال تبریزی به عنوان دبیر جشنواره تصریح کرد: همانطور که گفته شد دبیر باید حضور پررنگ داشته باشد و با توجه به اینکه آقای تبریزی فرصت نداشت، نمی توانست در جشنواره حضور داشته باشد. البته اعلام کرد که همچنان در کنار جشنواره خواهد بود و به ما مشورت می دهد. در عین حال تا چند روز دیگر با توافقی که با شورای سیاست گذاری داریم اسم دبیر افتخاری را اعلام می کنیم.

وی ادامه داد: در این جشنواره نوعی آشتی ملی وجود دارد و چهره ها و فیلمسازان مختلفی با این رویداد همکاری دارند. خود جشنواره هم نگاه فراجناحی دارد. در حال حاضر با حبیب احمدزاده، حسین تراب نژاد، فرهاد توحیدی و فریدون جیرانی همکاری داریم که داوران بخش فیلمنامه هستند.

وی اضافه کرد: ۱۶ فیلم سینمایی به بخش سینمایی ما اضافه شده است. فیلم «احمد»، «آپاراتچی»، «آسمان غرب»، «آفتاب گرگ و میش»، «خورشید آن ماه»، «عروسک»، «میرو»، «نوروز» و ... از جمله این فیلم ها هستند.

اختصاص ۴ سالن بنیاد ایران شناسی به فیلم های جشنواره

وی با اشاره به تیم عوامل جشنواره بیان کرد: جشنواره یک تیم مدیریتی قوی دارد که کارش را به نحو احسن انجام می دهد حضور آقای مسعود نجفی به عنوان دبیر اجرایی که سال ها سکاندار جشنواره ها بوده، بسیار کمک کننده است. ابوالفضل جلیلی نیز مشاور عالی جشنواره است و افراد دیگری هم به ما کمک می کنند.

در بخش دیگر نشست رجبی دوانی درباره نسبتش با این جشنواره عنوان کرد: من به صورت تخصصی اهل هنر و سینما نیستم اما به عنوان مسؤول بنیاد ایران شناسی و با توجه به اهداف بنیاد باید به هر آنچه که به معرفی بهتر و بیشتر ارزش های تمدنی ایرانی کمک کند، اهتمام داشته باشیم.

وی ادامه داد: تلاش داریم بیشتر با حمایت های مردمی این کار را پیش ببریم. از برخی مراکز دولتی هم درخواست کمک داشته ایم که شاید نقدی نبوده اما برای اسکان یا دیگر موارد کمک می کنند.

رییس بنیاد ایران شناسی درباره سالن های بنیاد برای نمایش فیلم نیز گفت: چهار سالن داریم و امکان تجهیز و آماده سازی هم وجود دارد.

حیدری نیز در پایان درباره فیلم های جشنواره که برخی ارتباطی با اقوام ندارند، بیان کرد: بخش اول که در فراخوان در نظر گرفتیم فیلم های کوتاه و مستند بودند اما در طول این یک سال تدارک برای برگزاری جشنواره، با تماس‌هایی از فیلمسازان حرفه‌ای مان مواجه شدیم که می گفتند آثارشان می تواند در این جشنواره حضور یابد و درخواست خودشان بود. البته در این آثار مولفه هایی از آیین ها و فرهنگ اقوام وجود دارد.

۲۴۵۲۴۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898410

دیگر خبرها

  • نکات اساسی سخنرانی «ابوعبیده» از نگاه عبدالباری عطوان
  • طرح مسطورا موجب دشمن شناسی و تربیت کنشگر عرصه جهاد تبیین می‌شود
  • سخنرانی اخیر ابوعبیده، نویدبخش پیروزی مقاومت بود
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است
  • جلد دوم کتاب «تاریخ تحلیلی جامعه شناسی دیوان سالاری در ایران» چاپ و رونمایی شد
  • تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود
  • «وعده صادق» به معنای پیروزی ایران در برابر دشمن صهیونیستی است
  • جزییات برگزاری جشنواره اقوام تشریح شد/ نمایش انسجام ملی در سینما
  • تربیت حافظان قرآن در موسسه بیت‌الاحزان قم
  • سردار دادگر: بصیرت و دشمن شناسی علمای اهل سنت شایسته تحسین است