Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-16@05:52:48 GMT

حداقل دستاورد برجام چه بود؟

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۹۴۹۳۸

حداقل دستاورد برجام چه بود؟

به گزارش جهان نيوز، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی اظهارنظرها در اداخل کشور مبنی بر مذاکره با آمریکا، گفت: برخی افراد خودفروخته در داخل کشور به دنبال مذاکره با آمریکا هستند و این طور تصور می‌کنند که از طریق مذاکره، مشکلات حل می‌شود.

وی افزود: برجام هیچ دستاوردی نداشت، اما حداقل موجب شد تا مسئولان دولتی هم که دم از مذاکره با آمریکا می‌زدند، از مواضع خودشان عدول کنند، تجربه سال‌های اخیر هم نشان داده که عزت کشور با مذاکره به دست نمی‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با تأکید بر اینکه، ما با مذاکره مخالف نیستیم، اما مذاکره باید از موضع عزت باشد، اظهار داشت: آمریکایی‌ها همواره در مذاکرات بدعهدی می‌کنند و امروز نیز به وضوح مشاهده می‌کنیم که به راحتی از توافق برجام خارج شده‌اند و از طرف دیگر، اروپایی‌ها نیز نقش دوگانه‌ای در این بین ایفا می‌کنند.

حجت‌الاسلام ذوالنور، ضمن رد هرگونه مذاکره با آمریکایی‌ها درباره برجام و یا غیر از آن، یکی از دلایل این امر را بدعهدی آمریکایی‌ها دانست و گفت: این انتظار نامعقول و بی‌جایی است که وقتی آمریکایی‌ها بدعهدی و ملت ایران را تحریم می‌کنند، با آنها مذاکره کنیم، آیا چنین منطقی را خودِ آمریکایی‌‌ها و یا حتی اروپایی‌ها می‌‌پذیرند؟

وی تأکید کرد: آمریکا از برجام خارج شده و با خروج از این توافق، تحریم‌ها از جمله تحریم‌های نفتی و بانکی را علیه جمهوری اسلامی بر خلاف برجام اعمال کرده، بنابراین ما نیز در این شرایط مذاکره‌ای با آنها نخواهیم داشت.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: تحریم‌ها در وضع اقتصادی موجود کشور و نابه‌سامانی‌هایی که ایجاد شده، تأثیر قابل توجهی نداشته است، بلکه نبود مدیریت صحیح اقتصادی باعث شده تا شاهد مشکلات معیشتی باشیم که باید چاره‌ای برای آن اندیشیده شود.

حجت‌الاسلام ذوالنور در پایان با بیان اینکه آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها به دنبال مذاکره با جمهوری اسلامی ایران در موضوع موشکی و توان دفاعی هستند، خاطرنشان کرد: نه با آمریکایی‌ها و نه هیچ کشوری در حوزه موشکی و دفاعی مذاکره‌ای نخواهیم داشت و اساسا مذام زیرا اینها جزو خطوط قرمز کشور است و مردم هم راضی به این امر نیستند.

منبع:تسنیم کپی متن خبر برچسب ها: ذوالنور موشک مذاکره

منبع: جهان نيوز

کلیدواژه: ذوالنور موشک مذاکره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۴۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کربی: شرایط فعلی منطقه، نتیجه خروج ترامپ از برجام است

هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت رویکرد دولت بایدن پس از حمله تلافی‌جویانه ایران به سرزمین‌های اشغالی، جلوگیری از درگیری گسترده‌تر در منطقه غرب آسیاست.

به گزارش ایسنا، «جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا در پاسخ به سوالی درباره این که آیا دولت بایدن می‌توانست رویکرد سختگیرانه‌تری در قبال ایران داشته باشد، گفت: مشکل می‌توان به کار‌هایی که رییس جمهور بایدن انجام داده نگاهی انداخت و گفت که ما به نوعی به ایران آسان گرفته‌ایم.

کربی در گفت‌وگویی با خبرنگاران به سوالی پاسخ داد که با توجه به برخی انتقادات داخلی نسبت به عملکرد دولت بایدن در قبال ایران و تاثیر آن بر وقوع حمله مستقیم ایران به اراضی اشغالی مطرح شد.

ایران شامگاه شنبه، در پاسخ به حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق، با بیش از ۳۰۰ موشک و پهپاد به نقاطی در اراضی اشغالی حمله کرده و آن را حق مشروع خود برای دفاع در برابر اقدامات متجاوزانه و در چارچوب منشور ۵۱ سازمان ملل دانست.

این مقام کاخ سفید همچنین با اشاره به حمله تلافی‌جویانه بی‌سابقه ایران به اهدافی در سرزمین‌های اشغالی، به شبکه سی‌ان‌ان گفت دولت بایدن به دنبال کاهش تنش در منطقه است و نمی‌خواهد شاهد درگیری گسترده‌تر در منطقه باشد.

کربی بیان کرد: این دولت پیشین بود که تصمیم گرفت از توافق هسته‌ای (برجام) خارج شود. حالا، ایران به طرز قابل‌توجهی و بیش از زمان انتخاب شدن آقای ترامپ به توانمندی هسته‌ای احتمالی نزدیک شده است.

این مقام شورای امنیت ملی آمریکا در پاسخ به سوالی درباره آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده ایران نیز گفت: پول‌های بیشتری که در پی معافیت از تحریم‌ها در دسترس ایران قرار گرفت که دولت ترامپ اعمال کرده بود، تنها برای مصارف بشردوستانه قابل استفاده است.

در سال گذشته، طی توافقی تهران و واشنگتن برای تبادل زندانیان، پول‌های بلوکه‌شده ایران در بانک‌های کره جنوبی به عنوان بخشی از این توافق با اعمال معافیت‌های تحریمی از سوی آمریکا آزاد شده و به حساب‌هایی محدودشده در قطر منتقل شد تا با نظارت قطر و آمریکا برای مصارف بشردوستانه مورد استفاده قرار بگیرد.

دولت آمریکا پیشتر در پاسخ به انتقادات داخلی از آزادسازی این پول‌ها که برخی آن را «سرازیر کردن پول نقد» به سوی ایران تلقی کرده بودند، توضیح داده بود که این پول‌ها بخشی از دارایی‌های ایران بوده است که به دلیل تحریم‌ها در بانک‌های خارجی مسدود شده بود و اکنون برای مصارف بشردوستانه آزاد شده است.

کربی همچنین گفت که این پول‌ها در اختیار ایران و حمایت ادعایی او از گروه‌های مقاومت منطقه قرار نمی‌گیرد.

دیگر خبرها

  • کربی: شرایط فعلی منطقه، نتیجه خروج ترامپ از برجام است
  • سفر نخست وزیر عراق با هدف تعیین جدول زمانی خروج نظامیان آمریکایی
  • مقامات اتحادیه اروپا در حال مذاکره برای اعمال تحریم‌های اقتصادی جدید علیه ایران هستند
  • آمریکا متحد چینی اینتل و انویدیا را تحریم کرد
  • اگر آمریکایی‌ها از عراق خارج نشوند هدف قرار می گیرند
  • بلومبرگ: ارتش اوکراین در آستانه فروپاشی است
  • مذاکرات هسته‌ای باید دقیق روایت شود
  • نخست‌وزیر عراق عازم آمریکا شد
  • تمدیدنشدن معافیت تحریم‌های هسته‌ای ایران/ آمریکا: همچنان در حال بررسی هستیم
  • عدم تمدید معافیت تحریم‌های هسته‌ای ایران/ آمریکا: همچنان در حال بررسی هستیم