Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی خانه تئاتر، انجمن گریم و ماسک خانه تئاتر بعدازظهر دیروز یکشنبه ۳۰ تیرماه بزرگداشتی برای پیشکسوت این عرصه، ماریا حاجیها برگزار کرد.

در این بزرگداشت که با حضور مدیرعامل، بازرس، مدیر تماشاخانه جوانمرد، مدیر روابط عمومی و اعضای انجمن گریم و ماسک خانه تئاتر برگزار شد، نوید فرح مرزی رئیس هیات مدیره این انجمن گفت: اگر حمایت و همت خانه تئاتر و مدیرعامل، بازرس و دیگر مدیران آن نبود شورای مرکزی چهره پردازان خانه تئاتر نمی توانست کوچک ترین قدمی بردارد، خیلی خوشحالم که الان در جمعی دوستانه و پر انرژی به اسم شورای مرکزی چهره پردازان جلسات را برگزار می کنیم و تنها هدفمان بالا بردن سطح کیفی چهره پردازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در یک خانواده ممکن است شرایط برای  فرزند بزرگ و فرزند کوچک متفاوت باشد اما همه دارای یک نام خانوادگی هستند. انجمن ما هم به همین شکل است.

پس از او حسن ملکی همسر ماریا حاجیها در وصف او گفت: ماریا سال هاست کار می کند، عاشق کارش است و من برایش احترام قائلم.

سپس شهرام گیل آبادی مدیر عامل خانه تئاتر خطاب به حاجیها گفت: خوشحالم که حضور حضرتعالی اینقدر پر برکت است که دوستان را دور هم جمع کرده تا یک سلام دوستانه با هم رد و بدل کنیم، فرق آدم های موثر و غیر آنها در یک چیز است؛ عوالم شخصی. «هملت» هفده بار قبل از شکسپیر نوشته شد ولی یک «هملت» ماند و باقی یا اثری از آنها نیست یا قابل ذکر نیستند. نقطه افتراق در این است که شکسپیر با عوالم شخصی خود توانست دنیا را تسخیر کند و این عوالم شخصی نقاطی اند که پارادایم های فکری دنیا را تعریف می کند.

گیل آبادی ادامه داد: داشتن فلسفه ای که زاویه دید معنایی به ما می دهد، پایمردی در یک سیر و دست گذاشتن روی نقاط انسانی که باعث می شود از یک نفر بزرگی را بسازد که قابل تغییر، تعویض یا جابجایی نیست. گریم عنصری پویاست که در خدمت خلق جهان تازه برای آثار دراماتیک است. هیچ گریمور و طراح گریمی را ندیدم که نگاه غیر مهربانه ای نسبت به صورت انسان داشته باشد. ای کاش روزهایی مثل امروز دور هم جمع شویم و چیزهایی را مرور کنیم که اسمش خاطره است اما در واقع تاریخ، درس و تئاتر است. امیدوارم انجمن ها همه به اینجا برسند که در این سطح مهربانی در آنها جاری باشند که از همدیگر تقدیر کنند و این مهربانی را تبدیل به حلقه مودت خود کنند.

سپس آرش دادگر مدیر تماشاخانه عباس جوانمرد به بیان خاطراتی از تجربیات خود با مقوله گریم پرداخت و بهمن صنیعی نیز که در این مراسم تقدیر شد، گفت: چندسالی است که طراحی نکردم و از این به بعد هم نمی خواهم طراحی کنم تا فضا را به جوان‌ترها بدهم.

پایان این مراسم با بزرگداشت ماریا حاجیها در حضور شهرام گیل آبادی، سارا اسکندری، بهمن صنیعی، سهراب سلیمی و نوید فرح مرزی همراه بود.

کد خبر 4673301 آروین موذن زاده

منبع: مهر

کلیدواژه: خانه تئاتر چهره پردازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۶۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده قهرمانی‌های اینتر: این چهره!

به گزارش "ورزش سه"، به ماروتا معمارِ یوونتوس مدرن می‌گویند اما او برای رسیدن به موفقیت تنها نبوده است. با این حال، تصمیمات شخص ماروتا در نهایت چیزی بود که بیانکونری را از بدترین سال‌هایش در سری آ، به یکی از بزرگترین تیم‌های جهان رسانده است و از طرفی حالا به عنوان یکی از ارکان مدیریتی باشگاه اینتر دومین قهرمانی خود در سری آ با این تیم را تجربه کرد.

در هر دو فصل درایت مدیریتی ماروتا امضای قهرمانی اینتر بوده و با نگاه به این فصل، متوجه می‌شوید که جذب یان سومر به‌عنوان جانشین آندره اونانا، به خدمت گرفتن تورام و فراتسی آن هم با توجه به علاقه میلان و یوونتوس و همچنین پر کردن جای خالی میلان اشکرینیار و روملو لوکاکو کاری است که اثر هم‌فکری او و خاویر زانتی بوده است.

حالا ماروتا پس از ۸ قهرمانی با یوونتوس، ۲ قهرمانی دیگر هم با اینتر تجربه کرده تا به نوعی با چشیدن طعم ده قهرمانی، به قول ایتالیایی‌ها به یک ستاره باشگاهی که اشاره به ده قهرمانی در لیگ دارد برسد.

مدیر کنونی باشگاه اینتر، در ۸ سالگی کفش بازیکنان باشگاه وارسه را واکس می‌کرد. بیست سال بعد و در ۲۸ سالگی، ماروتا رئیس باشگاه وارسه بود. تحت مدیریت بپه، وارسه به سری بی‌صعود کرد و چند سال هم از بازی کردن در سطح دوم ایتالیا لذت برد. ماروتا بعدها به مونتزا، تیمی دیگر در سری سی رفت و این تیم را به سری بی‌ آورد. پس از چند سال کار کردن در باشگاه‌هایی مثل کومو و راونا، در سال ۱۹۹۵، مائوریتزیو زامپارینی، ماروتا را مدیر باشگاه ونیز کرد. این زوج موفق شدند ونیز را بعد از ۳۰ سال به سری آ بیاورند.

دستاوردهای ماروتا در فوتبال ایتالیا بی‌شمار است و بسیاری از افتخاراتی که به دست آورده از مجموع افتخارات خیلی از تیم‌های سری آ بیشتر است.

ماروتا صرفا به‌عنوان یک مدیر توانسته از مجموع رم، ناپولی، فیورنتینا و لاتزیو قهرمانی بیشتری تجربه کند و حضورش در هر تیمی ضمانت موفقیت آن تیم است.

قطعا حضور او تا سال ۲۰۲۶ یک اتفاق بزرگ برای نراتزوری است و مدیریت یا مالکیت جدید باشگاه اینتر می‌داند که ماروتا شخصیتی نیست که به سادگی بتوان از آن گذشت.

دیگر خبرها

  • تن «سنگلج» می‌لرزد!+ تازه‌ترین توضیحات مدیر تئاتر
  • تئاتر کمدی «هشتگ، بچه شهرستانی‌ام» به روی صحنه می‌رود
  • اختتامیه هفته بزرگداشت «سعدی شیرازی» برگزار می‌شود
  • تئاتر کمدی «هشتگ، بچه شهرستانی ام» به روی صحنه می‌رود
  • انجام ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران/تقدیر از ۳ پزشک پیشکسوت عرصه پیوند کشور در بیمارستان فرهیختگان
  • آیین اختتامیه هفته بزرگداشت سعدی شیرازی برگزار شد
  • دورهمی پیشکسوتان عرصه موسیقی و تئاتر استان یزد
  • پشت پرده قهرمانی‌های اینتر: این چهره!
  • صفا آقاجانی بازیگر پیشکسوت جراحی شد
  • بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون جراحی شد