Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، سلیمی ضمن تبریک انتصاب دکتر محمد صدیق ثابتی به سمت مدیرکل اداره راه و شهرسازی استان، به عزم جدی بانک مسکن در احیای بافتهای فرسوده و ناکارآمد اشاره کرد و گفت: بانک مسکن آماده حمایت و پرداخت تسهیلات برای احیای بافتهای فرسوده و ناکارآمد است بطوریکه سیاستهای تشویقی همچون کاهش نرخ سود تسهیلات از محل اوراق به 16 درصد و افزایش مدت بازپرداخت آن از 12 به 15 سال، کاهش سود تسهیلات از محل صندوق مسکن یکم از 8 به 6 درصد درنظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلیمی مهمترین عامل موفقیت در احیای بافتهای فرسوده را ارتباط بسیار خوب بین ادارات ذیربط بیان کرد و تصریح نمود: در استان کردستان این ارتباط بین بخشی به عنوان یک حلقه مفقوده در پرداخت تسهیلات بافت فرسوده وجود دارد و سردرگمی در کریدورهای ادارات یکی از موانع اصلی است.

مدیر شعب استان از سال 98 به عنوان سال تعیین تکلیف مسکن مهر یاد کرد و افزود: با توجه به تعیین هدف تعیین تکلیف کلیه واحدهای مسکن مهر در سال 98 ، امیدواریم با مساعدتها و همکاری خوب اداره کل راه و شهرسازی بتوانیم این امر مهم را محقق کنیم.

وی یکی دیگر از اولویت های بانک مسکن را حمایت از فعالان و سازندگان حرفه ای بخش مسکن نام برد و از برگزاری جلسات با انبوه سازان و مشاورین املاک خبر داد و خاطر نشان کرد؛ بانک مسکن با تامین مالی پروژه های انبوه سازی همواره حامی انبوه سازان و سازندگان حرفه ای بخش مسکن بوده است و رویکرد فعلی بانک حمایت قاطع از متخصصین این بخش می باشد و با توجه به وقوع بلایای طبیعی اخیر و آسیب های وارد شده به واحدهای مسکونی در این حوادث، لزوم ایمن سازی و ساخت مسکن با کیفیت مورد توجه و تاکید مدیران ارشد بانک قرار گرفته و این موضوع در سیاست های اعتباری سال جاری کاملا مشهود است.

سلیمی در ادامه به تشریح مسائلی دیگر از جمله برنامه دولت برای احداث 400 هزار واحد مسکونی تحت عنوان مسکن امید، افزایش تعاملات و همکاری های فی مابین و واگذاری زمین جهت احداث ساختمان مدیریت توسط اداره کل راه و شهرسازی پرداخت.

مدیر کل اداره راه و شهرسازی در این جلسه ضمن تقدیر از خدمات بانک مسکن، به سابقه تعامل و همکاری این بانک با اداره کل راه و شهرسازی استان اشاره کرد و گفت: بدون شک بانک مسکن محور اصلی توسعه و رونق بخش مسکن در استان است و بدون حمایت مالی این بانک نمی توان به این امر مهم دست یافت.

ثابتی اطلاع رسانی از خدمات قابل ارایه در بافت های فرسوده توسط نهادهای ذیربط را عامل مهمی جهت تشویق و ترغیب سازندگان برای سرمایه گذاری و ساخت واحدهای مسکونی در این بافت دانست و افزود: با توجه به وجود طرح تفصیلی مصوب بافت فرسوده، سیاستهای تشویقی در این بافت پیش بینی شده است که متقاضیان می توانند از آن استفاده نمایند و برای دستیابی به این مهم باید حلقه ارتباط بین نهادهای ذیربط گسترده تر و مستحکم تر شود که برگزاری نشست های مشترک بانک مسکن، اداره کل راه و شهرسازی، شهرداری، نظام مهندسی و انجمن صنفی انبوه سازان و تشریح مزایای ساخت و ساز در بافت فرسوده می تواند موجب رونق ساخت و ساز در این بخش شود.

 

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۶۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و نوسازی شهر بوشهر مستلزم نگاه ملی است

سلامت هدایتی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بوشهر به‌عنوان یکی از نعمت‌های خدادادی برای کل کشور به‌حساب می‌آید.

دبیر هفتمین مجمع رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری شوراهای اسلامی و معاونین شهرسازی شهرداری‌های کلان‌شهر و مراکز استان‌ها گفت: بوشهر در کنار خلیج‌فارس همچون جواهر می‌درخشد، اما وقتی درون شهر گذری می‌کنیم بافت فرسوده، بافت ناکارآمد، حاشیه‌نشینی و بافت تاریخی رهاشده را مشاهده می‌کنیم.

وی تصریح کرد: اگرچه مدیریت شهری بسیار زحمت می‌کشند و در بازآفرینی شهری در بافت تاریخی همت کرده‌اند، اما بودجه و اعتباری که برای این شهر در نظر گرفته می‌شود و تولید درآمدی که انجام می‌شود برای توسعه شهری کافی نیست.

هدایتی اضافه کرد: بوشهر در یک‌طرف خلیج‌فارس قرارگرفته است و در آن‌طرف خلیج‌فارس نیز شهرهایی را با بالاترین امکانات را می‌بینیم و چرا بوشهر نباید چنینی توسعه پیدا کند؟

وی تصریح کرد: بوشهر می‌تواند پذیرای گردشگران داخلی و بین‌المللی باشد و تولید درآمد پایدار نه‌تنها برای شهر و استان بلکه برای کشور نیز بکند

دبیر مجمع کمیسیون‌های شهرسازی و معماری مراکز استان‌ها گفت: مسئولین عالی کشور یک نگاه ویژه به بوشهر و اصلاح بافت‌های ناکارآمد شهری داشته باشند

هدایتی اضافه کرد: هزار و ۸۳۷ هکتار بافت ناکارآمد در شهرهای استان بوشهر داریم و همچنین ۷۷۰ هکتار به‌صورت غیررسمی و حاشیه‌نشینی در شهرهای استان بوشهر داریم.

وی بیان کرد: هزار و ۱۰۸ بافت فرسوده و ۳۷ هکتار بافت تاریخی در استان بوشهر داریم که این بافت‌ها در ۱۱ شهر از ۴۲ شهر استان بوشهر استان بوشهر اعلام‌شده است و اگر سایر شهرها نیز موردبررسی قرار بگیرد این آمار بسیار زیاد خواهد شد.

کد خبر 6087030

دیگر خبرها

  • بسته‌های تشویقی ساخت‌وساز برای بافت‌های فرسوده پیگیری شود
  • مقاوم سازی بافت‌های فرسوده در بوئین زهرا با جدیت دنبال می‌شود
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فرسوده در بویین زهرا
  • اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده شش شهرستان سیستان وبلوچستان
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور
  • توسعه و نوسازی شهر بوشهر مستلزم نگاه ملی است
  • ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد
  • ساخت ۱۵۰ هزار مسکن استطاعت پذیر در تهران | ۵۵۰۰ خانه فرسوده و خطرناک نوسازی می شوند
  • اجرای بسته تشویقی نوسازی مسکن در ۶ شهرستان سیستان و بلوچستان
  • حضور پررنگ مردم برای نوسازی بافت‌های فرسوده همزمان با پرداخت تسهیلات