Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: تمامی دستگاه ها باید ناجا را در مقابله با هنجارشکنان و افرادی که از قانون تخطی می کنند، یاری کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی قریشی در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز، با اشاره به مواضع  فرمانده ناجا در جمع ائمه جمعه، اظهار داشت: هنجارشکنی در نظام مقدس جمهوری اسلامی از سوی برخی افراد که حیا و عفت را در جامعه مورد هجمه قرار داده اند عملی نابخشودنی است و بر همه آحاد جامعه اعم از مردم عادی و شهروندان تا مسئولان نهادهای مختلف باید با احساس وظیفه در مقابل آن بایستند و برخورد متناسب داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با تاکید بر اینکه همه افراد جامعه در برابر امنیت اجتماعی و فرهنگی مسئولند، افزود: در اثر تبلیغات دشمن و شبیخون فرهنگی موجود عده ای در صدد ترویج هنجارشکنی و بی عفتی در جامعه بودند که خلاف قانون بوده و به صراحت از سوی سردار اشتری و رئیس قوه قضائیه به آن تاکید شده است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی، با تاکید بر اینکه سردار اشتری فرمانده ناجا در نشست ائمه جمعه به مسئله برخورد با هنجارشکنانی که اقدام به بی حجابی در داخل خودرو می کنند تاکید کرد، گفت: آن چه که مهم است اینکه برخورد با هنجارشکنان منطقی باشد و دوم تمامی اقدامات اجرایی به عهده ناجا واگذار نشود.

وی، تصریح کرد: نیروی انتظامی یکی از دستگاه هایی است که باید برخرود مقابله و جلوگیری کند اما بیش از ۲۰ دستگاه اجرایی در امر به معروف و نهی از منکر مکلف هستند تا وظایفی را در این زمینه انجام دهند و نباید به گونه ای باشد که ناجا در کارزار مقابله با شبیخون فرهنگی دشمن تنها بماند.

حجت الاسلام قریشی، اذعان کرد: نیروی انتظامی وظیفه ندارد تا از تولیدی های لباس و واردکننده های انواع البسه بازدید کند و به نحوه دوخت آن رسیدگی داشته باشد بنابراین بازرسان مربوط به لباس باید با نظارت های دقیق اجازه فروش چنین لباسهایی که موجب ناهنجاری در پوشش افراد در جامعه می شود را نداده و با آن به صورت جدی مقابله کنند.

وی، گفت: سایر دستگاه ها مقداری کم کاری کرده و موجب شده اند تا ناجا در این میان تنها بماند، سایر دستگاه ها باید به وظیفه خود عمل کرده و یاری گر نیروی انتظامی باشند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی، تاکید کرد: در قرآن کریم نیز به صراحت در خصوص امر به معروف و نهی از منکر به مومنین و مومنات تذکر داده شده و همه مسلمانان در این باره وظیفه دارند.

وی، با تاکید بر اینکه حجاب مورد استفاده کارمندان دستگاه ها باید لباس شرعی و با حجاب کافی باشد، اظهار کرد: نوع لباس و پوشش و آرایش کارکنان شاغل در دستگاه های دولتی و غیردولتی باید به گونه ای باشد که از حدود و  چارچوب های اسلام خارج نشود، چه در دانشگاه ها، چه در بیمارستان ها و چه در سایر نهادهای دولتی باید این امر لحاظ شود.

حجت الاسلام قریشی، ابراز کرد: اخیرا وزارت کشور طی یک دستورالعمل نوع پوشش را برای آقایان و بانوان شاغل در دستگاه ها ابلاغ کرده و در آن نوع البسه مورد استفاده را مورد توجه قرار داده است.

وی، با تاکید بر اینکه قانون حجاب و عفاف مشکلی ندارد، گفت: مهم اجرای قانون توسط دستگاه ها و افراد جامعه است چراکه قانون ما مشکلی ندارد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی، با تاکید بر وظیفه تمام آحاد جامعه در مسئله حجاب و عفاف، گفت: همانگونه که خداوند در تمامی مسائل به پیامبر بزرگوار اسلام(ص) می فرمودند اول به خانواده و خویشان خود ابلاغ کن سپس به دیگران ما نیز در جامعه ابتدا نسبت به اعضای خانواده خود و سپس اقوام و خویشان و سپس سایر افراد جامعه وظیفه داریم و باید تذکر بدهیم و امر به معروف و نهی از منکر کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۷۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ارتقاء امنیت اجتماعی وپاکسازی نقاط جرم خیزدر کهگیلویه اجرا شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد موسوی ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: در این طرح ۱۵ دستگاه خودرو ۳۱ دستگاه موتور سیکلت متخلف توقیف و به پارکینگ انتقال داده شدند.
موسوی تصریح کرد: در ادامه این طرح ۲۵ نفر معتاد، ۱۳ نفر سارق، یک نفر به جرم حمل مواد مخدر، چهار نفر به جرم مالی و اقتصادی، چهار نفر به جرم مفاسد اجتماعی، ۱۰ نفر به جرم قاچاق کالا و ۵۵ نفر نیز به برای سایر جرایم دستگیر شدند.

وی بیان داشت: همچنین ۲۰ قبضه سلاح، ۱۱۰۰ عدد مواد محترقه و ۴۸ فقره انواع سرقت در این شهرستان کشف و ضبط شد و این طرح با مشارکت یگان‌های انتظامی و با تعامل پلیس راهور و با هماهنگی مرجع قضائی در محل‌های پر تردد و میادین شهر اجرا شد.

موسوی افزود: هدف از اجرای این طرح، ارتقا نظم و امنیت و آسایش و آرامش مردم با محوریت پیشگیری از تردد خودروها در ساعات ممنوعه و خودروهای فاقد پلاک و پلاک مخدوش و موتورسیکلت‌های فاقد مدارک و مزاحم به امنیت و آسایش مردم بود که به مرحله اجرا درآمد.

کد خبر 6087749

دیگر خبرها

  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی
  • طرح ارتقاء امنیت اجتماعی وپاکسازی نقاط جرم خیزدر کهگیلویه اجرا شد
  • مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند
  • امربه معروف ونهی از منکر وظیفه همه آحاد جامعه
  • باشگاه دانش آموزی خبرنگار پلیس، پیشگام در حوزه‌های انتظامی و انضباط اجتماعی است
  • باشگاه خبرنگاران دانش آموزی پلیس افتتاح شد
  • قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو رفع شد | این سه دستگاه مسئولند
  • تقدیر اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس از پلیس در موضوع عفاف و حجاب
  • اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در سراوان